Mamici norocoase de sept-oct 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

July, nu stiam de baza aia...uf...si stiam la unele ca nu au baza inclusa (ca ne-am tot uitat 3 zile la un Graco), dar la asta am uitat sa ne uitam..ca eram prea entuziasmati....deci tu ti-ai luat si cu baza...sa stiu sa mai dau o comanda cand s-or strange mai multe.Sau poate gasesc pe aici ca sa nu mai platesc inca destul transportul.ca doar pentru asta nu cred ca se merita.

Mai fetele, am si eu o intrebare:transpozitia vaselor mari (problema lui Darius de la cealalta odisee) eu stiu ca se vede la eco....sa nu o fi vazut cineva??

28+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

quote:
citat din mesajul lui anca81

Tzitziri, e misto caruciorul pe care l-ai comandat si vad ca era si la oferta.

July, cu ce firma de curierat a venit coletul?

AMR 8 saptamani
32+Carla Alexandra
O burtica mititica

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!

Au venit cu TNT curier.

_
Our future determines our past
Fasolica de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

July, sencs. D'astia am si eu in BM deci nu risc sa raman fara colet sau sa ma poarte dupa el cine stie pe unde

AMR 8 saptamani
32+Carla Alexandra
O burtica mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

tzitzi da, musai trebe baza pt masina. Eu i-am intrebat clar pe mail chestia asta pe cei de la magazin, ca nu mi-era prea clar si au zis ca la ambele modele baza nu e inclusa. Sigur gasesti si prin Bucuresti, ca exista reprezentanta Peg Perego in Ro, da' is cam magari, mie mi-au raspuns la un mail dupa o luna, foarte lacunar, n-am inteles nimic din raspuns si oricum n-au magazinul lor, distribuie la diverse magazine.

_
Our future determines our past
Fasolica de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

anca spune-mi te rog e departe Sacalaseni de BM si cum e zona daca stii? avem un prieten acolo care are un motel fainut si am vrea la inceputul lui august sa mergem cateva zile acolo sa ne relaxam un pic.
Scuze de off-topic

30+Andrei

AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!!

BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ratonelu, Julyparca vad peste vreo 20 si ceva de ani ca asa o sa se vorbeasca si de noi: ,,soacra aia bagacioasa si nesuferita".Ca barbatu-meu tot aia imi zice lasa ca o sa ia si tu copil si o sa vezi cum e sa fii soacra...

Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy, e la 10 km de Baia Mare, e frumoasa zona, sunt cateva biserici din lemn. Uite ce am gasit pe Google: Sacalaseni. Nu e nu stiu ce, dar pentru relaxare merita mai ales daca aveti unde sta.

AMR 8 saptamani
32+Carla Alexandra
O burtica mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mai ales noi ca mame de baieti ca cica mamele de baieti sunt mai ale naibii

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI

AMR 57 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Da asa se zice ca sunt mai atasate de baieti la fel cum si baietii sunt super atasati de mame.Bine ca acum sincer vorbind eu deja ma gandeam intr-o zi ca nu as vrea pt baiatul meu o nora care sa nu fie macar la nivelul meu.Sa nu dati cu rosii...urla modestia in mine!!!

Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Anca mersi mult de tot ...noi vrem sa ne relaxam un pic mai ales ca motelul are si o piscina dragutza si cei care au fost acolo ne-au zis ca e super. poate mai vizitam cate ceva dar ideea este sa iesim un pic in natura si la aer curat.

30+Andrei

AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!!

BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput