Mamici norocoase de sept-oct 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 12
monica_dicut spune:
musette, baietelul lui Camy_pus are o malformatie la inimioara, iar de la Tg Mures i s-a spus ca nu au locuri sa-l opereze Cerea ajutorul daca are cineva vreo cunostinta pt a interveni. Iar fetita darei nu am inteles pre bine ceva de laringe si nu mai stiu ce, dar ea e mai ok din cate am inteles.
babytza si pe mine m-a apucat plansul cand am citit povestea lui Sun cu botezul, cum a miscat Thea manutza ... brr
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI
AMR 57 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
andy_galro spune:
D-ne ajuta sa fie bine bebelusii!!!!
laura, musette, babytza, anca
klemi este alegerea voastra
30+Andrei
AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
kllemi spune:
ANDY vreau si eu sa te intreb cati bani ai dat tu pe cariuciorul ala si de unde lai luat, eu sunt tare nehotarata, am vazut cateva optez catre unul de la CHICCO dar nu sunt prea sigura tot asa are trei nu mai imi place nimic
27+ mami super fericita de
ratonelu spune:
neata si de la mine
sunt la serviciu...si am nervi.
vine sefa-mea la mine in fiecare zi si-mi spune"te duci la banca tu?doar daca poti....daca nu,lasa ca ma duc io".....si normal ca ma duc....ca asa sunt io fraieera si "pot".desi nu sunt singura la conta care s-ar putea duce....ma rog....
m-am saturat de serv ....vreau n prenatal....
andy,felicitari! ce varste apropiate au bebeii nostri....io ieri am facut 30saptamani...
musette,spor la treaba!
saracii bebei bolnavi.
eu mai stiu un caz...copilasul unor oameni cu multi bani,s-a nascut acum o luna cu nu stiu ce chist pe creier....am precizat ca sunt oameni cu multi bani ca sa intelegeti ca au facut o gramada de eco etc..controale peste controale,cei mai buni medici etc..si totusi abia dupa ce s-a nascut i-au depistat asta.
cum se poate asa ceva?deci pan la urma...al eco se vede "in mare"...nu?
offff.......m-apuca si furie si frica in acelasi timp.
carla,30+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
musettepink spune:
Merci fetelor,Doamne ajuta sa fie bine!!!!!!Sunt niste suflete nevinovate!
Ratonelu ia mai sari tu banca si zi ca nu mai poti sa mergi!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s!
32+LUCA
andy_galro spune:
klemmi daca pe mine ma intrebai sa stii ca a fost 800 de lei caruciorul si l-am luat din cj
ratonelu felicitari si tie pentru schimbarea prefixului....si ai grija cu lucrul, nu te mai munci atat ca nu stiu daca iti va fi cineva recunoscator....in fine....ai grija de tine
30+Andrei
AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
JulyMorning spune:
Pffffffff, acum am citit si eu la odiseea vecina despre bebelusi... e ingrozitor, mi s-a strans stomacul :((( Multumim moniq pt mesaj, eu una n-as fi fost in stare sa scriu ...
musette spor la renovari! Sa ne spui si noua la ce carucior v-ati hotarat. Au preturi ff bune, dupa parerea mea.
andy galro felicitari pentru noua semnatura, la mai mare!
ratonelu daca nici acum nu poti spune un NU hotarat, cand ai si motiv si explicatie si justificare si toate cele... apai alta data ce vei face??
_
Our future determines our past
Fasolica de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
ratonelu spune:
nu pot sa sar...banca...ca asa am fost io tutta mereu.
oricum...azi e vineri...deci sa lasam supararea....
mai ales ca maine plecam la munte ...desi cu cumnata-mea....si niste preteni ai lor..
oricum..maine e si ziua lu socra-miu...si decat la gratar la socru...mai bine la munte cu cumnata-mea....nu?
o data pe an....nu murim....
asta din ciclu iubire nemuritoare fata de soacre si cumnate
carla,30+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
tzitziri spune:
July, caruciorul e asta http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=1752 sa fie mai masculin...vad ca deja in trei ore au modificat comanda la 'dispatched' asa ca sa ma astept sa vina....cam cand? TE anunta ei cu cateva ore macar inainte sa ti-l aduca acasa...ca noi nu suntem nici unul ziua, si sa vina 'soacra'mea' .Si eu sunt tare nerabdatoare, asa ca musai pun poze
Monica, ce am dat eu in comanda (carut +bouncer +pernita Chicco)costa la transport 40 de euro.Si tot ies mult mai bine ca aici.
Nusha, initial si noi am vrut acelasi gen de 'leganator' dar i-a venit 'soacra'mii' ideea ca daca isi prinde bebe manutele pe acolo....si am zis ca daca tot nu il las singur cu 'magaoaia' pe considerentul asta pot sa iau ceva putin mai ieftin si sa il 'dau eu'. Plus ca zicea cineva pe aici ca daca are picioare subtiri se poate da si singur...Dar tare e frumoasa poza cu baietelul mai mare in balansoar
Muuh, am uitat sa te felicit pentru bebe grasun...cred ca e cel mai marisor de pe aici
Andy_galro, la inca macar 6-7-8-9-10? saptamani...Ce frumos arata 30 + ala
28+
bebe David
anca81 spune:
Musette, spor la munca si sa terminati totul cat mai repede.
Baby_boy, esti in listuta.
AMR 8 saptamani
32+Carla Alexandra
O burtica mititica