Mamici norocoase de sept-oct 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 11
babytza spune:
Ce trist este ce se intampla la fete la pepenasi....De o jum de ora plang citind...Si cand am ajuns si la mesajul lui Sun cu botezul....
Monica am vazut ca ai trimis din partea noastra un mesaj
Valentina 28 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
musettepink spune:
Neata!!!!!!!!
Nu apuca sa va spun prea multe ca ne apucam de zugraveala si acum intoarcem casa cu fundu in sus.
July superb carutul,sa-l stapaniti sanatosi si tin sa-ti multumesc ca m-ai corupt cu acel site,diseara dam comanda de carucior si noi.M-am uitat cu sotul aseara si avem 3 favoriti si a ramas ca diseara sa ne hotaram si sa comandam.M-ai salvat!
Andy imi pare rau pt infectie dar stai linistita cu antibiotic se rezolva.Sanatate!
Muuh ce bebe dolofan ai tu!Felicitari!
gata fug sa dau indicatii aia acolo aia dincolo ca va dati seama ca eu nu misc un deget
Va pup pe toate.
Ce ai patit bebelusii de la cealalta odisee??????????e grav????Ma sa fie bine!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s!
32+LUCA
babytza spune:
quote:
citat din mesajul lui andy_galro
neuronul meu gravid a uitat sa va spuna ca azi schimbam prefixul!!!!Intram in saptamana 30!!!! AMR 10 saptamani !!!!!
30+Andrei
AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
Felicitari mamico !!!
Valentina 28 + David
poze
anca81 spune:
Mi-au dat lacrimile cand am citit, imi pare atat de rau pentru Camy si Dara. Sper din tot sufletul ca Dumnezeu sa le ajute si puiutii lor sa se faca bine E tare trist cand un pui mic sufera asa
Andy_galro, felicitari pentru semnatura
AMR 8 saptamani
32+Carla Alexandra
O burtica mititica
monica_dicut spune:
Dya, m-am gandit ca nu deranjeaza pe nimeni. Tare zbuciumata a fost odiseea lor, sper din tot sufletul sa nu avem si noi vreo problema.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI
AMR 57 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
kllemi spune:
ANDY stim ca botezul se poate face si intre craciun si revelion, dar atunci nu stiu cine are timp de botezul tau avand in vedere ca toata lumea va fi plecata in concediu.....asa ca mai bine lasam pt. atunci cand va putea toata lumea sa vina......
27+ mami super fericita de
musettepink spune:
Andy galro felicitari!!!!!!!!!
Fetelor ziceti-mi si mie ce au bebelusii ca nu am timp sa citesc,ma speriati........
32+LUCA
andy.p spune:
Andy_g felicitari si la mai mare!
musette si spor la renovari..stiu cum e tocmai am terminat
moni esti o dragutza ca de obicei
31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
babytza spune:
quote:
citat din mesajul lui musettepink
Andy galro felicitari!!!!!!!!!
Fetelor ziceti-mi si mie ce au bebelusii ca nu am timp sa citesc,ma speriati........
32+LUCA
Baietelui lui Cami are o problema la inimioara si trebuie operat.Din pacate se pare ca nu sunt locuri la spitalul unde trebuie transferat si mamica este disperata. trebuie sa ajunga la Mures cu el...Si fetita Darei are probleme dar din fericire am inteles ca la ea nu este atat de grav.
Valentina 28 + David
poze
AdrianaSM spune:
Pentru botez si varianta intre sarbatori e chiar ok...dar cum spune si Kllemi, lumea e chiar ocupata atunci, nu stiu daca vor putea onora cu prezenta totii invitatii...de obicei atunci lumea merge la schi,la zapada...
Vom mai vedea, mai vb cu sotul, cu familia si ne hotaram...
AdrianaSM 28+ Estera Iarina