Puiuti de Randunici 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ioana, mersi de raspuns
Clau, asa este, ce rost are sa ma agit aiurea, copilul e sanatos tun si da pe afara de energie si veselie, asta e cel mai important ptr mine!:))

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

frateee dar am avut ce citi si inca nu sunt la zi..

si poze am vazut la greu: la mare, cu falcutze, cu dintisori, cu ochelari de doctores, cu sandalutze si tricouri de fete, din plimbarici la munte, cu lochitze loz, un ratonel si nu mai stiu..

si am citit si faze haioase, mai cu peripetii la servici, mai cu randunoi mai stangaci, mai cu bebelusi uitati pe ici pe colo.. mi-a ramas in minte si aia cu mufatul Rebecutzei

Cuscra, te-am citit si pe tine cu Adrian jucausul.. cred ca si el se baga in clubul grasuneilor! abia astept sa veniti ca mi-e dor de voi! si tare frumusei sunteti!aa si mai voiam sa iti spun ceva: tare smecheri sunteti ati cam fentat vara asta caldura de AZ .. lasa ca tragem noi si pt voi!

Cristina, am scapat de raceala relativ repejor(de obicei nu sunt sensibiloasa la curenti/aere dar ma bucur ca am scapat repede de boala) si nici Andrei nu i-am dat.. saru'mana de intrebare!

legat de rostogolirile Andrei am incercat cu obstacolele si face ce face si le calareste frate.. e culmea fata mea.. tot asa cum vrea ea se trezeste.. abia astept si eu sa experimentez dormitul unei nopti intregi.. mama ce va invidiez pe cele care va bucurati de asta!

Vio ca de obicei imi place ce zici tu acolo, iar Sean e un dulce in scaunel.. apropo de stat in fundulet, nu stiu mie(zice randunoiul ca sunt paranoica) mi se pare ca Andra parca ar avea cateva vertebre iesite mai in afara.. nu stiu.. oare chiar sunt paranoica si ma gandesc la toate prostiile? abia astept sa mergem la controlul de 4 luni sa vad ce zice si pediatra..

cu diversificarea, cateodata parca nu mai am rabdare si eu pana la 5 luni macar.. mai ales ca vad ca a inceput sa mimeze mestecatul cand ma vede ca mananc.. i-am dat si ei pe limbuta cate un fruct asa sa suga si ea si vad ca se cam infinge.. si totusi mi se pare micuta, inca mai studiez problema..

asaa... ce sa va mai zic.. lucram de zor la pasul "ramei".. s-a prins ca se poate sprijini si in capusor si se poate impinge f bine in picioruse si inainteaza misto.. plus ca tipam si noi la greu cand facem manevre.. si mai nou nu mai face 3-4 kk pe zi ci 1-2 maxim, dar si cand ii face frateee.. se murdareste la greu, da pe afara din pampers.. nu o data a trebuit sa o bag sub dus ca era pe spate plina de kk.. si cu nr 63 Naty, bine ar fi sa fie adevarat, sa aiba ea tot norocul ce nu l-am avut noi..

mai am de citit cateva pagini dar imi cad ochii in gura, asa ca ma duc la nani.. dar va pup pe toate cu drag!! nb la mine si o zi buna sa aveti voi!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Naty, Doamne fereste sa vreau sa il fac gras pe Matei! Daca l-ai vedea in realitate ce energic este, nu nici macar dolofan, pentru ca e lung si a crescut mult in lungime, are 65 de cm! Si cu dezvoltarea motorie sta foarte bine! Eu nu voi baga mancare in el macar pentru simplul fapt ca... nu se poate! Daca nu vrea copilul, nu vrea! Insa as vrea sa ia un minim de greutate intr-o luna, si cu scaderea la jumatate pe luna asta fata de luna trecuta... ce concluzie sa trag?

Si da, doctorita mea este adepta completarii, ea mi-a sugerat asta inca de la prima vizita acasa, desi nici nu stia daca a crescut ok, asa ca ma ingrozeste sa merg si sa imi spuna iar... Nu o schimb fiindca imi convine programul ei de la cabinetul de medic de familie (isi face treaba bine din acest punct de vedere), pentru probleme sau alte chestii voi merge la un pediatru (am eu un feeling ca medicii de familie pediatri din Brasov nu au multa experienta cu problemele mai serioase si nici nu sunt la curent cu noile tendinte, sa le zicem asa...), din Policlinica sau din Spitalul de Copii.

Si da, dupa noaptea asta ar trebui sa stau linistita, ca a supt bebelinul si a avut ce... Voi deja stiti ca am si eu pasaricile mele si va multumesc atunci cand incercati sa ma linistiti.

In alta ordine de idei, ador ziua de vineri, fiindca incepe week-endul!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

bai, Mateiu are putina febra de la vaccin(apropo, s-a mirat putin si a dat sa tipe cand a simtit acul, apoi s-a pus pe ras ci asistenta:)), 38.0 si aseara 37.9...i-am dat 2,5 ml nurofen..e ok sa iasa afara diseara?..si acum ar trebui saiesim pana la unirii putin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, teoretic da, daca ii scade febra si e vioi si afara nu e frig/vant/maaare caldura cred ca e ok.
Nicoleta, pai si ce daca iti spune medica sa bagi completare? Ce, te cheama cu vreo condica in care ai semnat ca i-ai dat completarea? Nu! Zici ca-i dai si faci ca tine. si du-te si la alt pediatru ca sa-ti scoata pasaricile, daca vrei, cel mai important e sa te linistesti tu si sa vezi ca nu are nici o problema Mateiul.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata, am papat si noi piureul de fructe, tot 100 ml. S-a setat pe cantitatea asta, desi cred ca e foarte bine pentru ca apoi mananca laptic cu pofta.
Azi o sa fie cald dupa cum am vazut la stiri, o sa ies afara abia diseara pe la 19.

Nicoleta, e foarte bine puiul, nu-ti mai fa griji din astea. Important e sa fie vioi si sanatos si este!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Chiar ma intrebam dc Thea e singura care a facut febra de la vaccin! Culmea, la Infanrix-ul Hexa nu a avut nimic. Si vroiam sa intreb si eu (avea de dimineata 38,1), dc. i-am pus deja atunci un supozitor cu paracetamol, la cat timp pot sa-i dau si eu repejor Nurofen??? Noi nu am mai iesit acum afara, poate pe seara o sa-i scada febra si se va simti bine, azi a fost tare maraita, acum a adormit.

Luny, ma bucur mult ca te-ai linistit! Si, te rog mult, da-o-ncolo de copletare, si acum si mai tarziu. Dc Mufa e vesel si fericit, dc nu plange de foame, ce rost are sa te gandesti la asta? Parerea mea...Eu am zis in felul urmator: ca sa nu supar pe nimeni, zic ca doctorul si fac ca mine.

Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
citat din mesajul lui aliceionescu

Chiar ma intrebam dc Thea e singura care a facut febra de la vaccin! Culmea, la Infanrix-ul Hexa nu a avut nimic. Si vroiam sa intreb si eu (avea de dimineata 38,1), dc. i-am pus deja atunci un supozitor cu paracetamol, la cat timp pot sa-i dau si eu repejor Nurofen??? Noi nu am mai iesit acum afara, poate pe seara o sa-i scada febra si se va simti bine, azi a fost tare maraita, acum a adormit.

Luny, ma bucur mult ca te-ai linistit! Si, te rog mult, da-o-ncolo de copletare, si acum si mai tarziu. Dc Mufa e vesel si fericit, dc nu plange de foame, ce rost are sa te gandesti la asta? Parerea mea...Eu am zis in felul urmator: ca sa nu supar pe nimeni, zic ca doctorul si fac ca mine.

Revin...

Pai asa ziceam si eu...
Alice, si Iulia a facut febra de la Penta, dar de la Hexa nu!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata! sunt chiauna! m-a trezit teo din ora in ora ca sa manance!!! si chiar a mancat! mi-e somnnnnnnnn!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

al;ice eu nu am niciun motiv deocamdata sa ma gandesc la completare, pediatra spunea despre asta in cazul in care luna viitoare nu ia bine in greutate..

Mergi la inceput