Puiuti de Randunici 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
aliceionescu spune:
Sa termin si eu mesajul:
Naty,
, Thea la Vigantol nu face figuri. Dar ai mare dreptate, si eu ma gandeam intr-o seara ca tare multe panarame le bagam pe gat: calciu, vitamina C, vigantol, mai stiu eu ce siropuri miraculoase...parca noi asa ne-am facut mari, aiurea! Cand eram insarcinata am constat ca trebuia sa iau un pumn de pastile. M-am enervat intr-o seara si am zis: gata! Si nu am mai luat nimic. Cu vaccinul asta...credeam ca scap mai usor, dar, cu cat se fac bebeii nostri mai mai, parca mai sensibili devin...
Miha,
fata trista ca imbraca uniforma si-l lasa pe Luca cel mic cu buni. Si sunt datoare si cu un raspuns mai vechi: nu cedez in favoarea celor care cred ca au numai drepturi si nicio obligatie.
Ma duc acum sa ma joc cu Thea, scriu un pic mai tarziu continuarea.
natynic spune:
Alice, mai povesteste cum te mai joci tu cu Thea. Eu ii mai cant si-i mai vorbesc Iuliei, pt scurt timp o incanta si rade dar apoi se plictiseste, se pare ca prefera sa se rasteasca la jucariile atarnate pe leagan sau la cele din pat. Si nu o condamn, sunt sigur mai simpatice decat ma-sa si in orice caz mai colorate!
. Pe mine ma urmareste f atent cand fac ceva sub ochii ei si eu ii explic in detaliu ce am de facut si ce treburi mai sunt... Altfel insa, nu stiu cum sa ma joc cu ea! 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Nicoleta spune:
Multumesc pentru incurajari. E bine Matei, stiu, dar la orice semn ca ar putea sa fie mai putin bine ma ingrijorez... sau ma rog, la fiecare gand... uf.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
mstela spune:
Neata.
Bey,eu imi bag picioarele in firma lu peste ca doar nu ma apuc acum sa-i chem in instanta...asta e,nici nu stiu sigur daca nu au dreptate.El zice ca la noi nu exista un contract colectiv,eu cui sa-i trag una acum??Ii dau in masa,ca si asa vreau sa-i las,ca m-au fraierit destul cu un salar de mizerie.Hai ca iar ma enervez...

gudinde
imi pare rau sa aud de cs tale..Ceai de iasomie,beaahh,nu vreau,ms,destul ma chinui cu licoarea de stimulare!
Si na,ca daca imi sare tzandara pe director si pe toata Romanik,iese laptic mai putin si azi noapte am fost ca si Clau,am tinut-o toata noaptea atarnata pe Teo de tzatza.

Si Naty,de acord,nu e bine sa congelezi si sa recongelezi alimente,dar vroiam sa lamurim cat timp se tine lapticul proaspat la frigi,findca Cristina zicea de 24 h doar.
Mey,referitor la stransul laptelui matern,e ok sa mulg putin acum,il bag la rece,mai mulg putin diseara,sau maine si-l pun peste cel din frigider??

Hai ca am o stare de kk...
toata lumea
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
amira_roxana spune:
si noi pe aici!
gudinde ms de ceai, nu am incercat de iasomnie pana cum, dar cred ca mi-ar placea! nici eu nu beau cafea pt ca nu suport gustul si imi da palpitatii si agitatie, dar ceiut da, numai ca pacatuiesc si cu o linguritza de miere! in perioada asta il prefer p-ala de menta, ca e racoros!
de 3 zile Amira face baie in cada mare. si ii place tare mult ca are spatiu de desfasurare sa dea ea din picioare ca o broasca. e f haioasa. si are si pofta de mancare dupa aia mai mare ca alte dati cand o spalam in caditza ei.
cuscra sper sa fie bine gineri-miu, sa nu mai aibe febra. un
mare de la Amira!
ariel ma bucur ca alexutza e ok, si te compatimesc ca teo te-a zapacit azi-nopate cu papatul, macar a papat.
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
natynic spune:
Stela, mai sigur sa-ti raspunda mamicile care alapteaza dar eu stiu ca da, asta poti sa faci.
E un fenomen interesant...dupa nastere multe femei isi schimba serviciul sau macar si-ar dori sa o faca...Ca si cum dintr-o data o perdea s-ar lua de pe ochi...E clar ca rolul de mama te schimba fundamental.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
amira_roxana spune:
da naty ai dreptate, dar stii ca in sectorul tau condus de primarul "care este" la intoarcerea din CIC mamele trebuia sa dea din nou examen? ca sa vada daca nu i s-au dus neuronii npe campii de tot. cel putin asa era acum 5 ani.
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
natynic spune:
quote:
citat din mesajul lui amira_roxana
da naty ai dreptate, dar stii ca in sectorul tau condus de primarul "care este" la intoarcerea din CIC mamele trebuia sa dea din nou examen? ca sa vada daca nu i s-au dus neuronii npe campii de tot. cel putin asa era acum 5 ani.

Intamplator sau nu, si eu voi da un examen, asa ca...e valabil si la mine

Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
ursuleata spune:
buna fetelor! eu pap o salata orientala bestiala, vreti si voi?
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
cleme spune:
Ma alatur si eu fetelor care n-au dormit, Diana s-a frichinit jumatate de noapte iar la 6, ca sa-mi puna capac s-a trezit de tot. Asa ca acum sint zombi.
Stela nici mie nu mi-au dat de la servici nici-o prima dar nu ma duc sa ma cert cu ei pt ca nu are rost. Si pe mine ma bate gindul sa plec de aici dar ma avantajeaza programul (cel putin pina cind face Diana 2 ani sau ajungem la gradi).
Fetelor voi le mai dati cu ser fiziologic in ochi si la nas? Eu ii dadeam cind a avut canalul lacrimal infundat dar acum s-a rezolvat si nu stiu ce sa fac. De cind i-au crescut dintisorii, Diana mesteca continuu ca si cind ar avea guma, e criminala cred ca face asa pt ca o maninca gingiile sper cind trecem la mincare sa stie sa mai faca asa.
http://community.webshots.com/user/cleme74