Puiuti de Randunici 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Amina_Marina spune:
quote:
e melcul asa destept sa stie drumul inapoi spre casa????....sau e vecinul roman ca si mine si l-a aruncat inapoi????
Eu cred ca melcul s-a indragostit de frumoasa- doctorita -romanca.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
tuchita spune:
'neata!
Multam de , Gecko! Nasol c tatele, si eu aveam problema asta! Zicea cineva sa la semnezi cu carioca!
Iar melcul cred ca avea o iubita la tine-n curte si de-aia s-a intors! Ca dragostea invinge totul, nu?
Gudinde, "me pale lau" ( asa zice Ili!) de cursurile tale! Intr-adevar, unii primesc neuronii fara instructiuni de folosire!
Ariel, bine ca e Alexuta bine! Sa stii ca nici eu n-a primit prima de-aia de nascare, ca si eu am contract individual cu spitalul si rezidentul in general n-are nevoie de bani suplimentari pt ca e foarte bogat!
Mihatp, minunat ce povestesti tu de Luca!
Concediu nu-mi pot lua, pt ca orice zi de concediu medical inseamna intreruperea rezidentiatului si amanarea implicita a examenului! So, nu-mi raman decat 2 saptamani din cel de odihna si apoi ori chiul la mica intelegere ori concediu de studiu, fara salariu!
Oricum, incep sa ma decompensez si sa nu mai vreau deloc sa ma duc la munca, ceea ce pentru mine e rau!
MA DUC SA-MI SCHIM LUCRURILE DIN GEANTA NEAGRA IN GEANTA ROSIE, VA PUPACESC SI VA DORESC O ZI MINUNATA!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
gudinde spune:
Aloha!
Iar o comit de la servici, daca ma prind astia ... buhuhu!
Stela,
Prima oprire a fost la HR-ita noastra. Daca nu exista contract colectiv de munca se aplica contractul colectiv superior: la nivel de ramura, respectiv la nivel national.
Trebuie sa vezi ce prevad astea.
Edit:
Acu' am vazut ca Ariel ti-a si pus link catre Contractul colectiv la nivel national. Poti face o adresa catre domn' director si poate merge. Daca nu, ma tem ca doar in instanta ...
Gecko,
Marii bautori de ceai il beau neindulcit
In plus, cum sa sticam aroma iasomiei. Si e din ala naturel de iasomie, nu pliculete cu aroma de ...
Tuchi
Spor la servici
Sa sti ca si tu aveai dreptul la acel salariu!
Pup tot stolu'!
Gata ... la muuuuunca!
natynic spune:
Neata!
De bine ce atata mi-am laudat copilul ca nu se mai trezeste noaptea deloc, asta a fost a treia consecutiv in care s-a trezit la 3 -i-am facut sa pape doar 90, in ideea sa nu se invete iar cu mancatul noaptea; a cam scancit ea dupa, ca mai vroia, dar ca o fiara fara suflet am rezistat. Ei, si acum la 7 n-a mai mancat decat 70
-m-a pedepsit cred. Din ce a ramas am baut eu-bunatate de lapte!
Si cum m-a anuntat unica vecina binevoitoare ca iar se opreste apa pana la 15, m-am pus pe strans in sticle, in lighean pt spalat, etc. V-am citit si trec un pic la papica si cafea. Sunt cam chiauna; azi-noapte, dupa ce v-am zis ca ma culc s-a lasat cu alte alea, apoi Iulia s-a trezit, apoi a durat pana sa adoarma la loc...ei, lasa, sa mai simt si eu ce simtiti inca multe dintre voi.
Stela, din ghidul ala eu inteleg ca tii 6 zile laptele la frigider, dar fara sa-l scoti de acolo. Ca la orice aliment, racitul si incalzitul si re-racitul si re-incalzitul nu e bun deloc.
Nicoleta, ma ddisperi mai, mamica. Cum sa-i bage medicul completare?Completare i-ar mai lipsi! Tu totusi cat de gras vrei sa fie? De ce e important sa ia atat de mult in greutate? Tu nu stii ca si performantele motorii apar mai tarziu cu cat copilul e mai gras (si, deci, mai lenes)? Incearca sa te relaxezi, ai lapte si Matei a crescut cu el mai MULT decat bine, zau, iti faci probleme care nu exista! Oricum, dupa ce vor incepe sa zburde pe campii alta va fi povestea si sa nu te prind atunci ca bagi mancare in bietul copil ca sa-l ingrasi!
Alice, fix mutra asta o face si Iulia la Vigantol desi, confirm, nici mie nu mi s-a parut ca ar avea vreun gust. Cand ii dadeam calciu insa, pur si simplu urla; abia cu Calciu Pharco am mai scos-o la capat dar greeeeuu. Acum nu-i mai dau, desi asa mi-a zis pediatrul. M-am saturat sa-i bag atatea pe gat, in fond are o formula de lapte exceptionala (din care mami arunca ).
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Gudinde, pt cand te intorci ACASA sa citesti: ador mirosul iasomiei dar nu te supara pe mine, ca...nu-mi place ceaiul! Nu beau decat iarna daca mi-e frig sau de menta daca burta mi-o cere. Probabil de-aia nici Iuliei nu i-am dat
. Cafegioaica pacatoasa...pe cafea de la 11 ani am pus gura!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
gudinde spune:
Naty,
Hai ca inca nu mi-a iesit raportul din sistemul ERP.
Esti o dulceeeeeee
Sa-ti priasca atunci cafeaua. Eu sunt MARE bautoare de ceai!
Mie cafeaua nu imi place ... la gust. Nici cu zahar, nici fara zahar ... de nici un fel.
si nici nu simt nevoia. Tensiunea o am in general 12-13 cu 9-9.5 si tahicardicaaaaaaaa rau.
Pupici multi lui Maxinne
Delphinas rezista ca mai e putin
Olga servici usor!
numeioana spune:
Neata!
Luny, ti-am ramas datoare cu un raspuns. Eu cat i-am dat cereale i-am luat fara lapte si le-am preparat cu apa. Dar eu de 1,5 luni nu mai alaptez exclusiv.Ii dau Humana (acum 2) si il alaptez dimineata si seara + completare. Doar ca am citit si eu ca multe mamici se mulg si le dau bebeilor cereale (fara lapte) in laptele lor.
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
neata!
bubu, alice,nicoleta,ariel,gudinde
gecko si eu uit mereu din ce san a papat ultima data, mai ales noaptea:)) tare cu melcul, stiu cand ai zis ca l-ai aruncat la vecini
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Neata, bun cafeul, multam!
Naty, o trezire zici?? Eu am fost super fericita, am avut super noapte cu doar 2 treziri, nu-mi venea sa cred si de bucurie stateam cu ochii pe pereti si asteptam zvarcoleala cu care ma obisnuise de cateva saptamani incoace, dar de unde, fata a dormit linistita si a papat la 1 si la 4, iar dimineata ne-am trezit la 8. N-am facut nimic special aseara, totul a fost identic cu alte seri. A papat 110 ml de cereale si apoi san.
Luny, te rog, nu-ti fa griji cu Muffa. Rebecca si-a dublat greutatea abia acum la 4 luni si 3 saptamani, iar pediatra ei mi-a zis ca e super ok. Puteam sa mai stau cu diversificarea, ea a zis ca nu e musai, dar asa am simtit eu din cauza agitatiei ei.
Tuchi, servici usor, ce face Ilincuta? Ti-e dor de ea ca pe mine ma loveste cateodata un dor de Razvanel de ma preling pe aici. Dar pun mana repede pe telefon si vorbesc cu el.
Gudinde, , nici eu n-am luat banii de la servici, dar nu vreau sa stau de cearta cu ei! Lasa sa se imbogateasca ei cu banii aia!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
am calculat aici greutatea lui Mufa, apropo are PC 41 cm, si zice ca e in grafic, aviz Nicoleta!!
http://www.reclama/modules.php?name=Grafice
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!