Puiuti de Randunici 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Alice, nasol cu inecatul...dar impingi incet de tot si ea va suge din seringa. Eu i-am dat lui Stefan Panadol dupa vaccin si ala e vascos si a supt seringa aia si eu am impins usor de tot.

Hai ca ma duc si eu la nani, noapte usoara si odihnitoare!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

tuchita, baga un concediu medical macar sau de cel de risc maternal, de ce sa pierzi tot tu?!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buhuhu!
zi fara evenimente deosebite. teo dulce si razacios, Doamne ca bine mai e!!! alex fara febra, dar mucioasa, cuun ochi umflat si tusitoare...fara bazin....

stela, nu e ok ce ti-a zis directorul. este lege! baga nasul pe forumul de legislative, e acolo un subiect.
tuchita, alex a avut "rosh in gat" viral....asa face de fiecare data 2-3 reprize de febra mare (de care nu-mi dau seama decat eu :(((....e extrem de vioaie si atomica chiar si atunci, mainile si picioarele gheata, dar capul si spatele fierbinti.)apoi scade febra si incep sa dispara toate simptomele. i-am dat antitermice, coryzalia si homeogene, dr. mom si vitamina c. acum e ok, sper ca maine sa fie vremea buna si sa nu mai tuseasca, ca sa mergem la inot.

send!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

luny, ce te agiti degeaba ca un pepsi? teo s-a nascut cu 4.600, deci la 4 luni ar trebui sa aiba 9.200??? pai alex a avut atat la 11 luni!!! eu nu ma mai agit....alex a fost mereu in afara graficului si eu consider ca acum arata super bine....eu una prefer muschisorii si fibra, decat grasimea...
cat despre comentariile randunoiului, au zis fetele prea bine! sa alapteze el!!!

naty, esti tare de tot cu descrierile plastice ale kk-ului iuliei:)) imi aduc aminte de faza cu "a facut iulia un kk urat mirositor":)))
la multi ani maxinnei!

send!!!

POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

roxana, si eu am crezut ca al tau e arab :))) din cauza numelui fetitei, din cauza faptului ca el e brunet:) chiar ma gandeam ca e un arab dragutel :)))

simo, eu am mers in bg 2 ani. asta e al 3 lea. am fost in albena, am stat la niste vilute, dar fara masa, am aranjat la hotelul de vis a vis, apoi la nisipuri, la hotel elena, 4*, AI - nu m-a incantat prea mult. acum am ales statiunea C-tin si Elena, am inteles ca e (prea) linistita, la Grand Hotel Varna 5*, AI cu numai 42 euro pe noapte de pers., copiii au gratis. mergem prin iri travel, cu autocarul. anul trecut am fost prin getica, iar acum 2 ani prin eurolines. gasesti review-uri pe www.tripadvisor.com , www.holidaycheck.com , www.supereva.com , pareri pe pagina de "vacante si calatorii" de pe siteul nostru, DC si pe forumul softpedia.

POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Vad ca s-a culcat toata lumea. Azi am fost tot prin oras. Tot ca ultima strigare inainte de serviciu, ca dupa aceea pot iesi doar cu “bilet de voie” si numai pentru motive serioase. Nici telefoane mobile nu avem voie sa avem. Cred ca voi incalca cumva regula asta ca macar la inceput sa fiu “conectata” cu maica-mea si Luca. Deh, puscarie si pentru detinuti si pentru cadre.

Alice, ce dulce e! La vigantol cum face? ca al meu se stramba greu si el si am gustat si nu mi s-a parut ca are vreun gust.

Stela si eu stiu de 6 zile in frigider si dupa ce mananca mai mulg cate putin, cam o portie de 60ml/zi, uneori nu am chef si se strange numai la 2 zile. Asa am citit ca pana la 6 zile e ok.

Nicoleta, 800gr intr-o luna e mai mult decat graficul de socoteala a medicilor. Mi-a calculat dc.de fam la 750gr sa-mi spuna cat a luat “peste”.
Pentru cine mai vrea termene de comparatie: la nastere avea 3250, a scazut in maternitate la 3040, apoi acasa primele zile sub 3000. la 2 luni jumate a avut 6150 iar la calculele standard ale doctoritei a iesit ca era in grafic de la 4800 daca ar fi avut. iar acum la 3 luni si 1 sapt are 6800. a crescut in lungime in prima luna 6 cm (!), dar in total in 3 luni 10cm, deci s-a calmat. A plecat de la 51cm iar acum are 63.

Cristina iti multumesc si eu de inf despre diversificare, am salvat si astept sa le folosesc. Mai asteptam cel putin 1 luna. Incerc numai sa le bag mintile in cap la bunici, ca ele tare se grabesc! M-au innebunit inca de la inceput cu ceaiul. Dar am mai dat din cand in cand apa.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3

Mergi la inceput

stela, uite aici:
http://www.ugir1903.ro/download/CCMUN2007-2010.pdf

capitolul 4, articolul 51, punctul c)

este OBLIGATORIU!!!

uite si aici discutii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119036&whichpage=1

si la mine la munca e ceva in neregula....mi s-a zis ca mi se vor da 500 ron, iar eu stiu sigur ca salariul mediu pe unitate este muuuuuult mai mare! dar sa ma iau cu ei de par, este absolut inutil...

POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Ariel , nu ma mai simt “singura”.

Si acum despre LUCA

La copilul asta se vede la ma-sa-I militar ca s-a nascut cu un program. A cerut intai papa la 3 ore iar acum de o vreme nu mai cere decat la 4. asa ca avem 5 mese/zi. Completare de 90 (Nan- noi am mers bine cu el, asa s-a nimerit), san nu stiu cat mananca. La san sta cam 5 minute, nu stiu ce-I iese in timpul asta. Dar daca nu cere mai mult de 90 praf inseamna ca mai am ceva.

Ieri a facut prima “stricaciune”. Langa patut am lipit niste imagini cu animare. Il duc uneori sa le vada si-I povestesc despre ele. Ieri cand am avut momentul “educativ” a prins de una dintre ele si a desprins-o de pe perete. Am fost atat de uimita incat nici nu am putut reactiona, sa-l opresc. El prinde ce vede in fata ochilor inca din maternitate. Am o poza din a doua zi de viata cand si-a scos cu manutele biberonul din gura (asta pentru Naty a facut-o). nu ne intoarcem de pe o parte pe alta. Dar ne plimbam prin patut, se impinge din picioare. Preferam sa stam pe spate, dar atunci cand il pun pe burta nu-si lasa capul jos (zici ca are salteaua tepi) si povesteste la greu. Se ridica in fundulet. Daca stau aplecata catre el ma prinde de bluza si trage pana se ridica. Daca-l tin in brate aproape in fundulet se lasa cu capul inainte si apoi se impinge de picioare pana se ridica. Trebuie sa va pun o filmare cu asta ca e tare haios.
Hai ca nu l-am “povestit” pana acum de frica ca daca-l laud sa nu auda si sa-si schimbe stilul.
Ziua sunt toata a lui ca nu tare doarme si vrea atentie, nu-l pot lasa cu jucarele decat dimineata cand e foaaaaaaarte bine dispus. Apoi trebuie sa povestim (amandoi). Nu ne tace gurita de pe la 1 luna jumate. Pana atunci a fost un taciturn, nici zambete nu-mi dadea, dar de atunci a “inflorit”. Dar noaptea se trezeste doar 1 data intre 5-6. cu unele exceptii. Apoi de tot la 9. cand era mic mic dormea toata noaptea, se trezea pe la 7-8 si cred ca eu i-am dereglat programul ca l-am tot trezit ca m-am speriat de icter si de ce am citit pe net despre.
Am inceput mai greu, cu kk (acum face de 5-7 ori pe zi), cu zambetele si cu ganguritul, dar am recuperat.
Hai ca v-am innebunit. Dar mai greu o sa povestesc despre el de saptamana urmatoare.

Acum va pup, ma duc si eu la culcare, randunoiul nu a venit inca de la serviciu, la fel ca toata saptamana. Dar maine e audit-ul si apoi il recuperez.
Dar nu inainte de a lasa niste cafea pentru cele matinale si de peste mari si tari.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol. am baut cafea de alice si miha ca sa pot deschide ochii (saru'mana) si am baut ceai de gudinde ca sa imi dreg gatul (apoi chiar iasomie ai facut..? da' nu comentez ca e cald si prinde bine...sper ca ai pus totusi zahar)...si acum fac cafeul aburind si pentru stol

cugetare...se ia una bucata mama cu doar doua tzatze...stanga si dreapta....se ia doar una bucata bursuc ce isi mananca dintr-o tzatza cina la ora 21. se asteapta 9 ore si se trage un somn bun...dupa care...i se ofera aceeasi tzatza stanga la mic dejun....in conditiile in care dreapta statea sa explodeze....oare ce o fi asa de greu sa tin minte la ce san l-am alaptat ultima oara?

si uite asa, mama uituca, adormita, cascata si cum oi mai fi, asteapta cu tzatza dreapta gata de detonare...alte 3 ore...pana o vrea bursucul ca mai manance un pic...nu m-am muls...pe motiv ca nu am tetine adecvate varstei si puterii lui de suctiune...iar eu pana la fetesti nu ma duc...nici batuta.

O zi minunata tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si a doua cugetare....

in urma cu ceva vreme am aruncat un melc peste gard la vecini.
melcul a revenit in curtea mea...si ma intreb eu...

e melcul asa destept sa stie drumul inapoi spre casa????....sau e vecinul roman ca si mine si l-a aruncat inapoi????

Mergi la inceput