Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Si la multe lunite pentru nepotelul meu Alexandru Gabriel care implineste azi 10 luni! Sa cresti mare si sa bucuri pe mami si pe tati!

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Ce inseamna efectul GLOW pe care il poti cumpara cu 600 de puncte?

poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
citat din mesajul lui Victo

hello

am revenit, iaca dupa 2 saptamani..nu am citit din urma din lipsa acuta de timp..

noi suntem in principiu ok..avem de azi si noi primul coltisor..ne-a depasit careva? primul dinte la 8 luni jumate...he he he...deci, va rugam insistent sa ne puneti un iepuras

bb meu s-a pus pe somn de vreo 2 saptamani..cred ca dintele asta l-a obosit rau..doarme mult ziua, cam vre 3 reprize de 1, 1h si 1/2 si 2 ore.

eu am mult de lucru cu casa...de curatat toata ziua, spalat..plus chinuiala cu scos copilul afara etc..ca stau intr-o zona f aiurea.

asa, vroiamn sa intreb dc mai e vreun bebit care are doar 4 mese pe zi..sa-mi spuna si mie cum imparte mesele, ca mie nu prea imi mai incap fructele.
si inca ceva..cam cat ficat se da la o masa lui bebe?si cu ce legume credeti ca merge mai bine?

eu am obs. ca bebita mea a avut scaun moala o saptamana inainte de a=i iesi dintisorul..am bagta in el toate alimentele constip[ative, dar nu am reusit mai nimic.

ellis, din cate am prins, asa pe sarite, inteleg ca ai avut un incident cu piti..imi pare tare rau, o pupa stefanut pe micuta, sa nu mai dea emotii la mamica.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Victo, bine ati revenit... felicitari pt dintisor... lasa ca tot e bine, nu e tarziu... fetita verisoarei mele are 10 luni si nici urma de dintisori.... am auzit si cazuri de prim dintisor la 16 luni. Da, scaunul moale e de la dinte, cica multi bebelusi sufera genul asta de neplaceri din cauza dintilor... aici o pediatra imi zisese ca la varsta asta bebe trebuie sa aibe 4 mese pe zi: 2 de lapte, dimineata si seara, iar la pranz pure de legume iar dupa amiaza pure de fructe... dar binenteles ca noi nu ne incadram, ca Lucas suge parca din ce in ce mai des (10-15 ori pe zi, daca crezi ca e posibil)

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata mamici!

ce zi frumoasa!... la cum era vremea zilele trecute, n-as fi zis ca va fi asa, acum...

noua dintisorul nr. 2 ne-a iesit aproape in acelasi timp cu primul... suntem taaare mandri de ei! Radem toata ziua sa ni se vada mai bine coltisorii!

vad ca vorbiti de concedii, dar si de probleme cu bebeii.. sanatate multa piticutilor si distractie placuta celor care merg sa se relaxeze!

aaa...nu in ultimul rand:

LAAAA MUUUUULTI AAAAANI! piticutilor de astazi!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

m-a infofolit mamii...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neata bubulinelor
Avem 2 dinti!!!!!! A mai iesit ieri unu care se chinuie de vreo luna
La multi ani!!!!! ptr toti sarbatoritii zilei
Pupici si o zi buna

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Felicitari Mariei pt dintisori...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ellis

Alessia e bine acum, nu a mai facut febra de ieri de la spital, s-a linistit, insa o chinui eu cu:
- nurofen, supozitoare;
- picaturi in urechi(ottocalm);
-picaturi in ochi(tobradex-ca a avut o infectie);
-ceaiuri si saruri pentru kk moale,
asta pe langa traditionalele vigantol si Fe...daca ar putea ea, mama, ce mi-ar face...

va pupam, tre sa ma apuc de treaba, de bagaje, de calcat(am un munte de haine) si mai trebuie sa iesim si afara.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

of, sarmana de ea... o chinuie si mami cu otravurile alea... eu cand ii dau lui Lucas vitaminele (picaturi, dulci) sau cand ma apropii cu ceva de nasucul lui protesteaza de mama focului, ma impinge cu o putere... d-apai sa-i dau atatea....
oricum, bine ca s-a linistit...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui pussi

buna dimineata! Poftiti la fierbinte!

ancuta D felicitari pt. dintisorul nr. 2! si noi avem cate 2 dintisori de caciula!
victo noi avem 4 mese:
150-230 lapte la trezire 8-9 dimineata
250 gr. cereale cu fructe+100 iaurt/300-400gr fructecu barnza si biscuiti la 12
200gr. legume cu carne/ou la 17
150-230 lapte/ 200 gr. cereale noapte la culcare

poate ar trebui sa inversez fructele cu legumele.... eventual o sa incerc.

nu stiu daca mai intru:azi merg la Tuste

va pup pe toate

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Pussi, ce bucurie! Sa le i din partea noastra...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui logam

La multi ani pentru:
Patrick
Sabina
David

poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii

LA MULTI ANI si din partea noastra...

Luminita, pai cine a zis ca vrem sa scapam de tine? Nici nu vrem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

jasmin..pai inseamna ca bb meu e dupa programul pediatrei tale...iar bb tau..nu stiu dupa care program..;)
asa ii dau 2 mese de lapte, de 210 ml (apa), iar dimineata ii pun si cereale.la pranz legume, desert, iar la 17..iaurt, branza, fructe..
am obs ca mananca mai bine asa, mananca la 4 ore, 4 ore jumate..inainte nu se faceau 4 ore intre mese si ma chinuiam pana manca...mai ales la ultimele 2 mese.

alina,e binisor la casa noastra intr-un fel, dar mai greu pana o punem la punct..zona e in constructie, e greu pana se va construi soseaua de centura sa devieze traficul..nu sunt locuri de joaca pt copii, am gasit cu chiu cu vai o zona asfaltata(ca la blcoul meu e inca pamant) si ne invartim pe acolo pana ametim..incercam sa cucerim mamicile si bebicii lor...na..unele sunt mai dragute, mai sociabile..altele doar ma saluta si atat..asta este..ce sa facem..

acum am avut si masina in service..asa ca nu ne-a putut deplasa din zona..

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Victo

jasmin..pai inseamna ca bb meu e dupa programul pediatrei tale...iar bb tau..nu stiu dupa care program..;)
asa ii dau 2 mese de lapte, de 210 ml (apa), iar dimineata ii pun si cereale.la pranz legume, desert, iar la 17..iaurt, branza, fructe..
am obs ca mananca mai bine asa, mananca la 4 ore, 4 ore jumate..inainte nu se faceau 4 ore intre mese si ma chinuiam pana manca...mai ales la ultimele 2 mese.

Victo, pai cred ca e bine asa cum ii dai sa pape, mai ales daca lui Stefanut ii merge bine asa... asta inseamna ca aveti cat de cat un program... noi suntem haotici tare. Aia nu e pediatra noastra, e una la care am mers cand nu sosise inca pediatra noastra (ca aia veche a iesit la pensie si au venit altele noi). Pediatra noastra nu se mira ca Lucas mananca asa, ea e mai permisiva... dar cealalta care ne daduse programul asta de mai sus imi zisese sa nu-i mai dau sa suga asa des, ceea ce la noi e imposibil momentan... Eu ma chinui tare cu el si cu diversificarea...

Mergi la inceput