Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (96)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Jasmin012/Jasmin012.jpg)
Jasmin012 spune:
fetelor, copilul meu tocmai a spus MAMA.... ii faceam poze si intindea manutele dupa camera... cum eu nu voiam sa i-o dau a zis cuvantul... ma rog, cred ca a fost o simpla nimereala, dar tot ma simt ffff fericita....
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
quote:
citat din mesajul lui Jasmin012
fetelor, copilul meu tocmai a spus MAMA.... ii faceam poze si intindea manutele dupa camera... cum eu nu voiam sa i-o dau a zis cuvantul... ma rog, cred ca a fost o simpla nimereala, dar tot ma simt ffff fericita....
Jasmin si micutzulLucas Daniel (28.11.2007) cu primul
![]()
pe 29.06.08
FELICITARI!!!!!!!!!!
anca
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
![](images/user_woman.png)
logam spune:
Felicitari!! pentru mama
A mea aseara dupa ce am culcat-o, la vreo jumate de ora, s-a trezit plangand si cand am ajuns langa ea a inceput sa zica cu jale maamaaa. Iti vine sa-i mananci in situatii de astea
Luminita, de
Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
Alte poze
Povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Jasmin012/Jasmin012.jpg)
Jasmin012 spune:
multumesc, dragutelor...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 29.06.08
Sorina7 spune:
'Mneata fetelor,
Victo mi-a fost dor de tine si de Stefanut !
mai fetelor, ziceti-mi si mie ce sa mai fac sa pape fata asta. Sunt eu toanta, ce fac rau, ca nu mai stiu zau ! a mancat si ea bine 2 sapt., m-am bucurat si am zis si eu ca a intrat in normal, era dupa ce incepusem sa ii dau aloe vera si vitamine la indicatia pediatrului. Ti-ai gasit, de o sapt. iar imi freaca ridichea, nu mai stiu cum sa procedez. Toata lumea zice sa o las in pace, da cum sa o las ?! si bineinteles reactia mea este sa intru in depresie. Ma scol noaptea sa ii dau in somn, imi pun ceasul, ca numai asa mananca lapte, altfel nu ar manca deloc. Asta fac de luni de zile, ca de mica e anti lapte. In astea 2 sapt. am fost in al 9-lea cer, manca seara si dimineata cereale cu lapte, le faceam groase ca ea papa cantitati mici, si apoi si asa bea apa si ceai ca alea ii plac. Deja incepuse sa prinda si ea niste carnita mai multa pe piciorute. Si pe cand sa zic hop, gata, s-a terminat cu fericirea. Vitamine ii dau, fier ii dau ca e musai.
Nu mai stiu ce sa fac. Azi am inceput iar cu Vi-Sol Calciu, ma gandesc apoi la Polyvital ca vad ca Pussi a avut succes cu el.
Daca mai stiti vreo solutie va rog sa imi spuneti, ca intru in disperare.
si eu mananc ca o scrofita !!! oare nu pot sa ii transmit ei pofta mea ?!
Victo spune:
felicitari Lucas pt primul mama..scrie acolo in agenda..
stefan e cu a-pa..paa..baa..
sorina..va pupam pe amandoua..cate mese are andreea? eu cum am scris, cd am vazut ca ma chinui cu mesele, le-am redus, am facut 4.poate ii dai prea des si nu ii este foame.cred ca acuma sunt destul de maricei ca sa manance mai rarut dupa program, plus ca e si mai comod..nu stai toata ziua sa faci mancare, s apui in blid, sa iti faci un car de nervi ca nu vrea..si sa speli blidele..parerea mea. dar cele 500 gr de lapte sunt indispensabile.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Sorina7 spune:
Victo avem 4 sau 5 mese. Papa la 10, la 14, la 18, la 23 si la 5 dimineata lapte prin somn. Sunt 5, dar in general pe cea de la 18 o salta, eventual ciuguleste 2-3 visine sau afine goale, si atunci ii dau la 9 seara cereale in loc de ora 11. 500 ml lapte nu mai mancam de multa vreme, sunt fericita cand papa 3-400 ml.
am citit acum de Multisanostol, parca suna bine, poate e mai bun decat Visol, ca la ala nu ii place gustul deloc. Pe doctor nu il intreb ca precis zice sa o las in pace ca ii dau naturale de la Aloe, dar ii dau de 1 luna si nimic.
scuzati-mi nesimtirea, am uitat sa felicit sarbatoritii, le uram La multi ani, sa creasca mari ! si felicitari bebeilor care au fericit mamele, Lucas si Sorinutza. Andreea a zis odata mama, dar de atunci a uitat si tot cu tata are treaba.
logam spune:
Luminita, de
poze Sorinutza mica
Alte poze
Povestea nasterii
dany26 spune:
va pup dulce mamici!se pare ca am mult de citit din urma
mai fetelor as veni si eu in parc dar e prea devreme....e prea cald....si sa inteleg ca luati legumele la voi???
pana la ce ora stati.......eu as ajunge pe la 4.30-5....dar vad ca e tarziu pt voi....
voi ati dat prune bebeilor?amestecate cu ce ca sa nu ii doara burta?
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
logam spune:
Ia uitati ce am patit eu uite acuma! Asa de rau ma doare!! http://good-times.webshots.com/photo/2022091550103487165bUheBE
Iar pentru cine nu a vazut pozele noi, de aici incolo: http://good-times.webshots.com/photo/2354262760103487165YAsoEB
Luminita, de
poze Sorinutza mica
Alte poze
Povestea nasterii