Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 21
Ellenuta spune:
roxanica a mancat pe la 12 laptic ... si supica am incercat sa i-o dau pe la 14 .. ufff .. i-am pus si lapte in supica acum si nici nu a vrut sa se uite la ea .. a inceput urletul instant!!
data viitoare nu ii mai dau sa pape la 12 .. ii dau fructele la 10 si apoi supa pe la 13 - 13.30 ..
nici nu stiu cum sa mai procedez ..
cateodata ma gandesc ca sunt o mama groaznica .. nu-mi doarme copilul, nu-mi mananca .. e bazait, e plnagacios .. oare unde am gresit?
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
CameliaH spune:
quote:
citat din mesajul lui nemary
Camelia, si eu am inceput sa-i dau Dariei "Burtica sanatoasa" de 3 zile si doarme mai bine. ma batuse si pe mine gandul sa-i cumpar "somn usor" (avem 5 luni jumate) dar am zis ca mai bine le iau pe rand. inainte de "burtica" i-am cumparat de la milupa orez cu babana, au fost ok ca si gust dar tot se trezea noaptea. acum nu stiu care a fost cauza, cerealele sau faptul ca i le amestecam cu lapte NAN.
Maride Daria Maria
sunt tot mai mare![]()
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Multumesc de raspuns. O sa iau burtica sanatoasa, ca pana la urma nu are sens sa riscam. Desi mai zicea cineva pe aici, acu 30 de ani noi numai biscuti mancam si nu am mai avut nimica
Da na, acuma ca stim atatea...
Cat desprea intalneala, eu stau la Salajean, mi-e absolut imposibil sa ajung in Moghioros...
Am mai propus mai demult Ior ca loc de intalnire, dar vad ca nu prea sunt mamici carora sa le convina. Asta e, mai asteptam sa mai crestem.
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
nemary spune:
[ . ,j quote]citat din mesajul lui Ellenuta
roxanica a mancat pe la 12 laptic ... si supica am incercat sa i-o dau pe la 14 .. ufff .. i-am pus si lapte in supica acum si nici nu a vrut sa se uite la ea .. a inceput urletul instant!!
data viitoare nu ii mai dau sa pape la 12 .. ii dau fructele la 10 si apoi supa pe la 13 - 13.30 ..
cateodata ma gandesc ca sunt o mama groaznica .. nu-mi doarme copilul, nu-mi mananca .. e bazait, e plnagacios .. oare unde am gresit?
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
[/quote]
dupa masa de fructe de la 10 eu nu-i mai dau nimic pana la 13.30-14. incearca si asa sau punei niste cereale.
Mari
de Daria Mariasunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
CameliaH spune:
quote:
citat din mesajul lui Ellenuta
raportez un nou esec al supei .. nu vrea si pace!! strange gurita ca o menghina. fetelor .. ce sa-i pun in supica???
lapte de-al meu??
o fructa care ii place??
cereale???pls
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Si al meu la fel facea. Si i-am pus lamaie. Sa vezi ce-i place acuma.
Sunt copii carora le place mai degraba acru decat dulce. Si Ioana mea la fel a fost cand era mica. Nu a mancat supa decat cand i-am pus lamaie.
Incearca.
Si respecta macar trei ore intre mese, ca sa-i fie un pic foame, dar nici foarte foame ca dupa aia se enerveaza si nu mai vrea deloc. Ii dai la 10 fructe si apoi la 13 incepi sa-i dai supa. Astept sa-mi zici cum a mers.
Si Mari eu i-am facut supa cu apa de la robinet.
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui Ellenuta
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Dak tu esti o mama groaznica care i-ai dat tzitzi pana la 6 luni (sau ii mai dai) eu ce sa mai zic, ca de la 2 sapt este fun NAN (cred c-o sa raman cu sechela ca poate n-am incercat suficient, pe viata)?!
Si nu numai asta; tot ce faci pentru ea, demonstreaza ca este sufletzelul tau pt care ai face orice.
Nu mai gandi asa; se mai intampla sa fie si mofturoasa (sau caraita, sau maraita), poate e si putin rasfatata (si tot le iubim ca sunt ale noastre), dar toate astea nu-ti "anuleaza" calitatile de mama!
Cum bine imi spuneau mie fetele de pe-aici, meseria asta se invata in timp.
Fa o incercare si fa o pauza de 3h (acum sa n-o lasi sa se crizeze de foame
Dak nu, eu zic sa faci o pauza - nu-i mai da 2-3 zile - si incerci iar.
fata mica cu personaliate (Eva) si pe cea mare (tu) ca-si face griji si mustrari de constiinta cand nu e cazul!Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
nemary spune:
Camelia, veniti azi in IOR? Gatta Simona merge azi acolo si ma gandeam sa merg si eu cu Daria pe la 18-18.30. ce zici, ne intalnim? poate vine si Micky mamica, sa vb si cu ea.
Mari
de Daria Mariasunt tot mai mare
odiseea
botez Daria
irlandeza spune:
quote:
citat din mesajul lui Anandrei
Irlandezo, pt tine ma imbaiez maine de 10 ori!!! Si pentru toate fetele care nu pot fugi de acasa vara asta!
Woawww. Deja ma simt mai bine, sigur ai facut deja o baie buna...
Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
quote:
citat din mesajul lui docdecap
uite, pana nu trece ziua, nu pot sa nu-i urez Irlandezei o casnicie fericia impreuna multi ani de acum incolo, si sa va fie Patti liantul si sa va sporeasca dragostea dintre voi!!
Multumim, multumim, sa dea Dumnezeu.
Poze de tot felul
irlandeza spune:
quote:
citat din mesajul lui cati_magureanu
Aaa..si vorba Monicai..desi ziua a trecut, la voi, totusi vin si eu, intarziata (am scuze though...fusul orar) sa-i urez Irlandezei, La Multi, multi ani de casnicie, sa fie fericita in continuare iar Patricia si, poate, si alti copilasi sa le aduca numai bucurii si fericire!
Multumim, multa fericire si voua.Poze de tot felul

pls