Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris

fetelooooor ....
deci cum ramane cu "intalneala" de luni????
eu, ereena, ginette, ellenutza, cretulina?
se mai inscrie cineva?
voi veniti sigur?
la ce ora?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

am intrat special sa va intreb despre intalnire. am vb ieri cu Ereena si mi-a spus ca va intalniti in Moghioros. pentru mine si pentru Simona Gatta este ffff departe, trebuie sa traversam Bucurestiul. daca schimbati locatia, sa zicem Tineretului, o sa venim si noi doua sigur. altfel... ramane pe altadata

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
citat din mesajul lui Ereena

laura ,eu ajung sigur .spuneti voi ora.am vorbit si cu nemary ,a citit pe forum de bebelusheala si ar fi vrut sa vina si ea dar e prea departe de unde locuieste .

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Propunere: ora 5:30 - 6:00 pm cu marja de 15' (depinde dak nu adoarme vre-un piticlontz inainte de5:00 )

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui nemary

quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris

fetelooooor ....
deci cum ramane cu "intalneala" de luni????
eu, ereena, ginette, ellenutza, cretulina?
se mai inscrie cineva?
voi veniti sigur?
la ce ora?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

am intrat special sa va intreb despre intalnire. am vb ieri cu Ereena si mi-a spus ca va intalniti in Moghioros. pentru mine si pentru Simona Gatta este ffff departe, trebuie sa traversam Bucurestiul. daca schimbati locatia, sa zicem Tineretului, o sa venim si noi doua sigur. altfel... ramane pe altadata

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Ce rau imi pare ca n-o vad pe Daria - i-am spus si emei, eu imi schimb pozele din hereastrau - si nu numai - pe desktop, zilnic si o am si pe cea in care sunt mandrele amandoua in rochitze ciclam.

Da, cam departe - ase si pt noi cele din zona asta, Moghioros, parcul Tineretului.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Camelia, si eu am inceput sa-i dau Dariei "Burtica sanatoasa" de 3 zile si doarme mai bine. ma batuse si pe mine gandul sa-i cumpar "somn usor" (avem 5 luni jumate) dar am zis ca mai bine le iau pe rand. inainte de "burtica" i-am cumparat de la milupa orez cu babana, au fost ok ca si gust dar tot se trezea noaptea. acum nu stiu care a fost cauza, cerealele sau faptul ca i le amestecam cu lapte NAN.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea

botez Daria

Mergi la inceput

Roxana, daca va hotararti sa schimbati locatia sigur ne vom vedea. si in Tineretului sigur o sa vina si Stancuta. iar eu o sa vin impreuna cu Gatta si Saratzica ei.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea

botez Daria

Mergi la inceput

fetelor, doarme Daria mea de 3 ore. am avut timp sa mananc de 2 ori si sa fac si o supica.
sunt fericita ca papa morcov cu caisa si de azi cu piersica si de saptamana viitoare incepem si noi cu supica. dar...cu ce apa sa o fac? de la robinet sau plata? voi cum procedati?

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea

botez Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici mie imi convine luni in jur de 17. e ok. daca schimbati locatia, iarasi e ok ptr mine caci stau cam la jumatatea distantei.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

raportez un nou esec al supei .. nu vrea si pace!! strange gurita ca o menghina. fetelor .. ce sa-i pun in supica???

lapte de-al meu??
o fructa care ii place??
cereale???

pls

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Mari, eu ii pun apa de la robinet, in aparatul cu aburi.

Din pacate pt mine, eu n-o s-ajung prea curand in Tineretului - d'asta te si inteleg cand spui ca nu poti veni.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Ellenuta

raportez un nou esec al supei .. nu vrea si pace!! strange gurita ca o menghina. fetelor .. ce sa-i pun in supica???

lapte de-al meu??
o fructa care ii place??
cereale???

pls

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

I-ai dat laptic inainte? sau altceva? ma gandesc, poate e satula;
Si a mea a facut nazuri la inceput, dar cand si-a dat seama ca n-o sa obtina altceva, a mancat.

nu stiu ce sa-i pui.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput