Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
citat din mesajul lui CameliaH

quote:
citat din mesajul lui ginnette

quote:

Buna dimineata la 11
eu am facut experiment aseara si e promitator. Ca si alti bebelusi de pe aici de ceva timp al meu se scula noaptea sa manance destul de des la 3 ore adica (nici cand era bebelus mic mic nu se scula asa). Si aseara inainte sa-i fac baie i-am dat cateva lingurite de cereale de orez de la nestle (ca din astea am in casa, ii pun dimineata la fructe) si a dormit mult mai bine si mai linistit. Acum vreau sa-i cumpar azi Cerealele somn usor sau ceva de genul care am vazut ca au si flori de tei, dar am doua probleme
1. pe ele scrie ca sunt de la 6 luni (contin gluten), oricum noi mai avem aproape 2 saptamani pana facem 6 luni, ce fac ii dau sau nu?
si
2. alea se prepara cu apa si mie mi-ar fi mai simplu, ca inca il alaptez si mi-e complicat si sa am mulg ca sa ii fac tot din alea cu lapte, oare or fi ok?

A mai dat cineva cereale din alea?

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Camelia,

eu i-am dat fara gluten: am orez+roscove si orez+3fructe; oricum, cred ca i-am dat de 3 ori pana acum, cate-o linguritza de-ai.
Si nu cred c-o sa-i dau cu gluten, pana la 1 an.

Si i le-am pus in piureul de fructe.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Pai dimineata ii pun si ei in pireul de fructe o lingurita din cel simplu. Dar eu ziceam sa-i dau cereale seara. Roli parca zicea ca tot la fel vrea sa-i dea. Roli poate ne vezi si ne lamuresti de care ii dai bebeului.
Azi a mancat masa de fructe acum la 11 si i-am pus mar si un pic de piersica+ o lingurita de cereale. A mancat cam 100 de grame, ca am masurat cu un borcanel de la hipp dar nu era plin.

www.ralucamihu.com/matei

Matei (04.02.2008)
Toate bune!

pai, eu o sa-i pun tot d'astea si in laptele de seara; oricum, a mea nu se trezeste noaptea (bine, mici scanceli sau crize scurte de dintzi) si seara ii dau 1800 lm de lapte.

Dar, Roli e bine-venita optiunea ta.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

"1800 ml" - m-am prostit de tot - ai inteles tu, ca vroiam sa scriu 180 ml.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ginette,
hm am vazut la mai multe ceaiuri mai ales instant ca desi sunt pt bebei chiar mici, tot au zahar. Eu ii dau numai ceai de fenicul la plic ( "plic fara clema de metal" -nu stiu de ce se lauda producatorul cu asta?! o fi realizat plicul lipind marginile si asa mi se dizolva lipiciul in apa daca nu intra metal de la clema) in ideea ca e totusi doar planta. Asta pana ii facem infuzie mai incolo... (aiurea! glumesc). O fi bine asa? Sper!
Revin in problema carnitei: eu ca o mama moderna si comoda ce sunt () am inceput sa ii pun cate o lingurita din carne de la borcan (intai gaina apoi vitel) cam tot a doua zi apoi crescand cantitatea. Am citit ca ar avea cam 20-30g nevoie la 6 luni. Nu mai stiu daca pe zi sau pe saptamana .
Ma tot gandesc ca o fi refuzat cartoful puree facut de mine in maestec cu morcov fiindca nu ii place cartoful. nici in combinatie cartof +ceva la borcanel nu a fost prea incantat. nu ii place nici conopida!!!!!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2509202920102658297NxFUSi

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna gagici,

ce faceti? eu am fost pe la banca apoi in parc dupa bitzi, acum am venit mai devreme acasa sa pun supica la abur .. poate poate s-o indura sa pape.

emma eu ii dau piure .. nu ii dau zeama aia chioara. ptr moment pasez morcov, ieri i-am pus si dovlecel si nu l-a papat. azi ii dau numa' morcovete sa vad daca ii place.

anca pupa mama pe grasunu frumos!!!!

laurici, roxanica

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

hello, all! Sunt in tren spre Sibiu si am numai numarul de vodafone al lui jelimoni, pe care nu raspunde. Aveam si celalalt nr., dar era salvat pe telefon si l-am schimbat Daca ma puteti ajuta cu nr. ei, va rog... jelimoni, daca citesti mesajul, suna-ma, pretty please! Dupa-amiaza sunt la concert, dar poate ne vedem deseara sau maine dimi'. Pupici!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

quote:

Buna dimineata la 11
eu am facut experiment aseara si e promitator. Ca si alti bebelusi de pe aici de ceva timp al meu se scula noaptea sa manance destul de des la 3 ore adica (nici cand era bebelus mic mic nu se scula asa). Si aseara inainte sa-i fac baie i-am dat cateva lingurite de cereale de orez de la nestle (ca din astea am in casa, ii pun dimineata la fructe) si a dormit mult mai bine si mai linistit. Acum vreau sa-i cumpar azi Cerealele somn usor sau ceva de genul care am vazut ca au si flori de tei, dar am doua probleme
1. pe ele scrie ca sunt de la 6 luni (contin gluten), oricum noi mai avem aproape 2 saptamani pana facem 6 luni, ce fac ii dau sau nu?
si
2. alea se prepara cu apa si mie mi-ar fi mai simplu, ca inca il alaptez si mi-e complicat si sa am mulg ca sa ii fac tot din alea cu lapte, oare or fi ok?

A mai dat cineva cereale din alea?

www.ralucamihu.com/matei

Matei (04.02.2008)
Toate bune!

Buna Camelia,
Eu folosesc cerealele de la Nestle - Somn Usor si se prepara cu laptic, nu cu apa. Noi am inceput cu ele de la 6 luni si o sapt asa ca nu stiu ce sa-ti recomand.....
Poate mai bine ar fi sa incerci Burtica sanatoasa tot de la acceasi firma ca sunt de la 4 luni si noi in continuare ne intelegem bine cu ele. O seara burtica, o seara somn usor si domnul Luca a inceput sa doarma din ce in ce mai bine din cauza lor seara.
Multi pupici

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

daca a plecat ana sa-i iau eu locul ..

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Rufus

Ca sa-ti spun drept, circula o vorba ca balega proaspata de vaca pusa pe cap, apoi legata cu o basma si stat cateva ore, face minuni. Sincer? Nu vad cum ar putea cineva sa faca asa ceva. Dar nici acum nu stiu daca era o gluma sau nu.
Si mai era un banc, cred ca-l stiti, cand doctorul i-a spus unui pacient chel ca, neoficial, exista o metoda: sa-si frece chelia de...partea intima a sotiei sale. Asa a facut si i-a crescut un par valvoi! Dar cand s-a intalnit cu un vechi prieten care acum avea o barba deasa, l-a evitat si si-a spus: vai, ce scarbos!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui Ellenuta

quote:
--------------------------------------------------------------------------------

Ca sa-ti spun drept, circula o vorba ca balega proaspata de vaca pusa pe cap, apoi legata cu o basma si stat cateva ore, face minuni. Sincer? Nu vad cum ar putea cineva sa faca asa ceva. Dar nici acum nu stiu daca era o gluma sau nu.
Si mai era un banc, cred ca-l stiti, cand doctorul i-a spus unui pacient chel ca, neoficial, exista o metoda: sa-si frece chelia de...partea intima a sotiei sale. Asa a facut si i-a crescut un par valvoi! Dar cand s-a intalnit cu un vechi prieten care acum avea o barba deasa, l-a evitat si si-a spus: vai, ce scarbos!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

cat despre supica... de abia astept si eu ziua de maine
si i-as da si dovlecel dar parca nu as face-o din prima... astept sa vedem cum reactioneaza la morcovel!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

si daca a inceput ellenuta hai sa continui eu

Cum sa ne mintim copiii

Tata, cum am am aparut eu pe lume? Tata zice:
-Baah fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli! Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi o intilnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intilnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tirziu sa dam delete, noua luni mai tirziu a aparut un mic popup binecuvintat care a tipat din toti rarunchii:----- You've Got Male!.....

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Ellenuta

quote:

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

shefu' meu are barba!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI