Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui emabucuresti

Iepuruta of of si tu mai mergi si la servici dupa programul de nopate pe care ti-l face bebita.

Gata, am citit tot, acum pregatesc masa de fructe a lui baby, poate mai arunc un ochi pe aici mai tarziu.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Iepuruta este chiar colega cu mine de serviciu.
nu lucram la acelasi compartiment, acelasi birou dar am inceput sa ne vedem dupa ce am descoperit aici - pe forum - ca suntem colege....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
citat din mesajul lui emabucuresti

Elle vroiam sa te intreb, supica i-o dai asa light sau mai inspre piure? Am citit ca mai nou se recomanda direct piureut la bebei, nu supa clara. Asa progresiv, un pic de morcovel, apoi cu dovlecel, apoi cu ceva cartofior etc. Voi cum ati procedat la inceput fetelor, ati mai scris voi pe-aici dar n-am retinut sorry.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Eu ii dau un fel de piure mai curgaretz; zeama chioara ii dau sub forma de 'ceai de morcov'

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

acum am vazut de cortuletzul UV pt Ana...eu am si dak aveti nevoie in afara perioadei 17aug-1 sept il pot imprumuta. In acea per vreau sa mai dam o fuga la mare, tot la Ef.Nord. Pt Ozi, pt a evita op. de polipi, tre sa stam min 20 de zile/an la mare. Sper ca si in sept pe la sfarsit sa mai dau o fuga de 7 zile cu amandoi (chiar dak o voi invoi la scoala). Si eu sunt nebuna dupa mare desi a inceput sa-mi placa si aerul de Brasov.

mi se pare buna ideea cu portionatul carnitzei (in stare cruda)...eu v-am zis ca nu am liber la carne din partea sotului dar ma voi stradui sa iau de la curte pui sau curcan si sa le dau copiilor.

Tot incerc sa tin dieta dar inca am o foame cronica...bag pepene la greu dar tot nu trece...cere paine cu unt si gem proaspat de caise si inghe Nirvana cu lichior...sunt groaznik, nu? Ma tot uit la sotul meu si in curand il iau in carca...el e din ce in ce mai suplu iar eu dospesc bine (as fi bolnAVA dak nu ar fi asa la cate pohte am!).

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Buna dimineata la 11
eu am facut experiment aseara si e promitator. Ca si alti bebelusi de pe aici de ceva timp al meu se scula noaptea sa manance destul de des la 3 ore adica (nici cand era bebelus mic mic nu se scula asa). Si aseara inainte sa-i fac baie i-am dat cateva lingurite de cereale de orez de la nestle (ca din astea am in casa, ii pun dimineata la fructe) si a dormit mult mai bine si mai linistit. Acum vreau sa-i cumpar azi Cerealele somn usor sau ceva de genul care am vazut ca au si flori de tei, dar am doua probleme
1. pe ele scrie ca sunt de la 6 luni (contin gluten), oricum noi mai avem aproape 2 saptamani pana facem 6 luni, ce fac ii dau sau nu?
si
2. alea se prepara cu apa si mie mi-ar fi mai simplu, ca inca il alaptez si mi-e complicat si sa am mulg ca sa ii fac tot din alea cu lapte, oare or fi ok?

A mai dat cineva cereale din alea?

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
azi aveam la 08.00 programare la gineco si CHIAR azi a dormit Benji in MOD CU TOTUL EXCEPTIONAL pana la 08:15. Normal ca am ratat programarea si merg dupa concediu....oricum nu e grav. Ar fi trebui sa il trezesc numai sa vad ce mutrita face cand tragi de el daca seamana cu tati care ar dormi zilnic pana la pranz. Normal ca somnul lui Benji e pe primul loc mai ales ca atunci cand se trezeste singurel e f bine dispus si imi zambeste mereu.
Ema,
eu dupa ce am citit postarea ta am luat la control borcanelele de fructe HIPP pe care le am in stoc (fac refresh des deci e mic stocul si nu f variat) dar nu am gasit sa scrie de zahar adaugat in afara zaharului continul de fruct natural-fructoza. Chiar e asa o bula in care avertizeaza extra "fara adaos de zahar". O sa ma uit si pe alte fructe si combinatii de fructe. la valori nutritive scrie ce-i drept carbohidrati din care zahar dar ma gandesc ca e pomenit cel natural fructoza. Mi se pare mai grav in alte produse cum sunt cerealele instant cu fructe si alte combinatii unde apare dextroza, maltoza si alte forme de zahar industrial, artificial.
Acuma rasfoiesc un manual "copilul pana la 2ani" o autoarea germana unde la cap hrana spune sa indulcesti putin de ex ceaiul. Dar e clar ca e depasit.
Referitor la carnita....revin.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2509202920102658297NxFUSi

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui CameliaH

Buna dimineata la 11
eu am facut experiment aseara si e promitator. Ca si alti bebelusi de pe aici de ceva timp al meu se scula noaptea sa manance destul de des la 3 ore adica (nici cand era bebelus mic mic nu se scula asa). Si aseara inainte sa-i fac baie i-am dat cateva lingurite de cereale de orez de la nestle (ca din astea am in casa, ii pun dimineata la fructe) si a dormit mult mai bine si mai linistit. Acum vreau sa-i cumpar azi Cerealele somn usor sau ceva de genul care am vazut ca au si flori de tei, dar am doua probleme
1. pe ele scrie ca sunt de la 6 luni (contin gluten), oricum noi mai avem aproape 2 saptamani pana facem 6 luni, ce fac ii dau sau nu?
si
2. alea se prepara cu apa si mie mi-ar fi mai simplu, ca inca il alaptez si mi-e complicat si sa am mulg ca sa ii fac tot din alea cu lapte, oare or fi ok?

www.ralucamihu.com/matei

Matei (04.02.2008)
Toate bune!

Camelia,

eu i-am dat fara gluten: am orez+roscove si orez+3fructe; oricum, cred ca i-am dat de 3 ori pana acum, cate-o linguritza de-ai.
Si nu cred c-o sa-i dau cu gluten, pana la 1 an.

Si i le-am pus in piureul de fructe.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu bantuiam pe net ascultand Amalia Rodrigues si Tudor aproape sa cada din carutzul aflat la juma de metru de mine...S-a tot frecalit pana ce doar umerii mai erau in carutz iar picioarele si funduletzul o luara la vale...
O zi buna tuturor! Plec prin parc...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Ceska,

imi spui si mie te rog, ce crezi despte ceaiul de la hipp?

cel cu 6 plante; i-am luat, dar am vazut ca are si zahar si dextroza; Helene ii da Evei, baby drink + un pliculetz de ceai de tei (in 100 ml)

Sa-i dau, chiar cu atata zahar?

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
citat din mesajul lui ginnette

quote:
citat din mesajul lui CameliaH

Buna dimineata la 11
si

www.ralucamihu.com/matei

Matei (04.02.2008)
Toate bune!

Camelia,

eu i-am dat fara gluten: am orez+roscove si orez+3fructe; oricum, cred ca i-am dat de 3 ori pana acum, cate-o linguritza de-ai.
Si nu cred c-o sa-i dau cu gluten, pana la 1 an.

Si i le-am pus in piureul de fructe.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Pai dimineata ii pun si ei in pireul de fructe o lingurita din cel simplu. Dar eu ziceam sa-i dau cereale seara. Roli parca zicea ca tot la fel vrea sa-i dea. Roli poate ne vezi si ne lamuresti de care ii dai bebeului.
Azi a mancat masa de fructe acum la 11 si i-am pus mar si un pic de piersica+ o lingurita de cereale. A mancat cam 100 de grame, ca am masurat cu un borcanel de la hipp dar nu era plin.

www.ralucamihu.com/matei

Matei (04.02.2008)
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Am pus si eu citeva pozici proaspete la semnatura.
de la iesirea de ieri seara

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput