Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
anca.b spune:
Neata!!!
LAura, eu am fiert carnea (separat de legumele pt supa- -apa in care a fiert carnea se arunca! se poate folosi numai dupa 8 luni) si am dat-o prin blender. am portionat-o apoi si am pus-o la congelator, la fel ca supa. acum imi scot cite o portie in fiecare zi.
quote:
citat din mesajul lui Laura Ioana
Ereena6 milioane!!! Chiar asa: face si una, alta prin casa???
ElenutaHoney
Stoisor asteptam sa citesc si eu celalalt motiv pt care esti high (esti cumva?
), dar vad ca ne tzii pe jar!
Deci putem fierbe carnea si sa o punem in portii mici la congelator sau sa o punem in portii mici crude?
Ma duc sa ma culc, mor de somn!
Noapte buna, copii!![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
Anca si
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
laura_dimitris spune:
deci:
p.32 - vanessa, antonia si varul david
p.33 - matei de cati
p.37 - octi
p.38 - matei, octi, mihaita
p.41 - ioana lu' sor-mea
p.52 - adeluta
p.53.robert
p.54 - razvan
p.55 matei de ereena
lipseste careva la 'apel" ????
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
anca.b spune:
Stoisor, felicitari pentru cecelusii Sarei!!!
Irlandeza, la multi ani fericiti!!!
Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
anca.b spune:
acuma va las un piculetz. merg sa-mi bag degetul bolnav intr-o punga si sa-i fac baita lui bebe. ca aseara n-am mai apucat...am fost in oras cu prietenii nostri si cu o gradinita de copii. apoi in parc pe la toate minunile...am ajuns tirziu, abia a mai stat stefan treaz cit sa pape si gata a fost!
Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
emabucuresti spune:
buna fetelor,
am lipsit si eu de pe-aici si nu mai fac fata cu cititul,
Anca, Elle, merci de raspuns, pana la urma vad ca accepta apa dar am in casa babydrink de cand era mi si o sa-i iau si babycalm asa sa fie. Am inceput sa-i des apa de cand s-a prins cum sa o suga din bibe. Ca tb ceva lichide de cand cu diversificarea cu fructe.
Anandrei have fun la mare! Nu mai retinusem care fata semnalase povestea Soniei, acum am vazut ca tu erai, am biletelul cu conturile in geanta dar nu am avut cum sa ajung la bancile unde are mama Soniei cont,sa depun cash, pe la unirii parca, am asteptat sa am si eu ceva bani pe card si sa pot face op. Acum mi-au intrat banuti in contul de card si nu mai am nici o scuza, o sa merg la banca sa-i trimit cat mi-am propus.
Rodica nu te strwesa sa citesti singura analizele, lasa sa vezi ce zice doctora. sanatate multa piticutei si tin pumnii sa fie bine, sa nu aibe nimic!
Ramona distractie placuta in continuare la munte si felicitari de sotul model aaa si de Razvanelul cuminte!
Honey e un topic pe DC - de la forum adunate si inapoi la forum date- unde sunt culese tot felul de citate funny scrise pe-aici . Mai citesc si eu, super funny!
stankuta felicitari ca-ti adoarme Sofia singurica, eram ochi si urechi la procedurile tale de a o face sa adoarma asa, si noi lucram la chestia asta dar rar reusim fara tzitzi. Ce ma fac, eu nu pot pleca nicaieri de langa copilul asta., asa o sa fie pana la un an cel putin? Ooof
Doc Monica am mai tras cu ochiul la albumul vostru cu Serban frumos si ochios si mamica sexy pe plaja!
Apropo de razatoare nici eu nu am gasit de sticla sau plastic,am rascolit tot carrefourul si Cora, in fine o sa-mi caute mama in piata dar blenderul si storcatorul de fructe au componente din inox -asadar?
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
ginnette spune:
Neata fetelor,
Am vazut mandretzea Sara Ioana (de stoisor) - e o dulcinee cu cercelushii!
Am vazut si pe Matei (de ereena) in aventura primei mese solide - imi place tare mult cum scrii, Ereena!
Nu dispera, si la noi prima data, s-a lasat cu morcov prin par (si al meu si al ei) si pe jos! Plus ca buburuza mea a pus mana pe castron -ca ea trebuia s-apuce!
Ana fericito! si eu sunt moarta dupa mare, dar pana la anu' nu pup (nici macar munte)
Cum fac sa depun bani prin pay pal (pt Silviu)? si ce modalitate e asta? pliiz, explicati-mi si mie!
Azi noapte am bagat-o pe buburuza in sac de dormit - ca ea nu sta invelita; da din craci si i se-aduna paturica la gat, si tot dezvelita e; dak reusesc maine dimineata, o pozez.
Pt cine este amatoare de jucarii t i n y l o v e au pe site la b e b e l u s u l t a u.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
emabucuresti spune:
Miki asa si noi cu kk de cand am inceput cu fructele si i-am bagat cate 50 grame de piure de pere williams de la hipp(inmoaie) in piureutul de pere romanesti facut in casa la blender si a avut efect sa iasa. Poate a contat si faptul ca am inceput sa-i dau apa des, macar ca bea cate o gurita.
despre borcanelele Hipp fetelor vreau sa va spun ca unele piureuri de fructe de ex contin zahar. Eu am o brosura hipp unde scrie despre fiecare borcanel daca contine zahar, gluten si daca este potential alergen. Scrie si pe borcanele la ingrediente dar tb sa te chiorasti. Eu merg cu brosura si le am bifate pe cele fara zahar. Mai am un criteriu, sa scrie poe ele Bio. caci nu toate sunt.
emabucuresti spune:
Iepuruta of of si tu mai mergi si la servici dupa programul de nopate pe care ti-l face bebita.
Gata, am citit tot, acum pregatesc masa de fructe a lui baby, poate mai arunc un ochi pe aici mai tarziu.
emabucuresti spune:
ref la borcanele-unele contin deci zahar ca adaos in plus fata de zaharul-fructoza din fructe. Ca sa fiu bine inteleasa, hihi
emabucuresti spune:
Elle vroiam sa te intreb, supica i-o dai asa light sau mai inspre piure? Am citit ca mai nou se recomanda direct piureut la bebei, nu supa clara. Asa progresiv, un pic de morcovel, apoi cu dovlecel, apoi cu ceva cartofior etc. Voi cum ati procedat la inceput fetelor, ati mai scris voi pe-aici dar n-am retinut sorry.
Am comandat steamer si abia astept sa prepar cate ceva la el, mai ales orez ca-mi place mult. Lui baby ii voi da legume dupa 6 luni dar nu mai este mult pana atunci.