Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 3
adimercedes spune:
quote:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Vesti naspa de la Roxana:Alexandra s-a taiat f rau la picior,a facut hemoragie puternica,acum e pe antibiotic si o cara Rox in brate.
Andrei s-a adaptat oarecum dar sugestia ei pt mine a fost:,,daca ai cum sa pleci fara Mihnea,e mai bine asa''.
Trebuie sa te mulezi mult pe programul bb-ului!
Noi am huzurit azi,dupa amiaza am bagat un Mall,mi-am luat 6 sutiene dementiale de la Debenhams si 2 rochite f faine,iar lui Nasti 3 perechi de pantaloni usori de vara!
M-am cam destrabalat,dar preturile erau ff tentante.
Caut in disperare o rochie de ocazie deosebita si accesorii pe masura(pantofi,poseta) pt ca pe 30 august e nunta sora'mi si pe 27 septembrie voi fi nasa!Ambele nunti sunt simandicoase si trebuie sa fiu la inaltime!
Se pare ca am deschis cutia Pandorei cu ,,pedepsele'' aplicate puiutilor.Eu nu l-am altoit deloc pina acum,desi si-o cam cerea de f multe ori.
Monica,asa face si el:ma trage rau de par cand e cu mine in pat.Azi mi-a scos cercelul din ureche.Un terorache.
Uitasem:azi am fost la revizia de 9 luni:9.8 kg,78 cm,46/46 PC/PT,eutrofic,f armonios dezvoltat.
Ne-a dat voie la pilaf cu pui,mamaliguta cu branza Fagaras sau smantana cu branza Oke grasa,ciulama,ciorbita carita cu bors natural sau supa de rosii.Aproape ca pt noi.Si pot pune si-un praf de sare!Eu deja anticipasem si incepusem sa-i mai dau una alta!
Saptamana viitoare facem Prevenar s inca o doza pina la 1 an,adika pe la vreo 11 luni sa putem face la 1 an Priorixul.
Si am prestat ceva a-la tanti Mimi,adicatelea curat in toata casa,maine ramane sa calc ,,doar '' 4 masini de rufe spalate ieri!
Carpatina,eu am bucataria modificata:spatiul in care fac mancare e pe balcon si are gresie pe jos,iar bucataria propriu zisa are parchet,e un fel de dinning,unde se afla la loc de cinste scaunelul lui Mihnea de masa.De-aia a ajunsul totul pe parchet!
Multumim pt condoleantele transmise!
Va pup si noapte buna!Plec la kuki!
A-propos:azi face fi-miu 9 lunisa ne traiesti iubitul lu' mama si noi 4 ani de casnicie!Nu-i frumos?Dubla aniversare!
Am rezervat o masa la restaurant si il voi surprinde placut pe sotul meu
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
Teo, la multi ani pentru dubla aniversare si sa porti sanatoasa cumparaturile
Pt Rox, pupici atomicei, sa i se vindece repede piciorul si sa aiba un concediu placut.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
quote:
citat din mesajul lui bernix
Adimercedes, deci tie ti-a zis pediatrul ca e OK sa lasi copilul sa manance cat si asa cum vrea el, chiar daca nu pare suficient cantitativ in raport cu varsta si nevoile lui energetice.
Asa fac si io. Incerc intai cu lingurita, 2-3 atat cat vrea, si pe urma ii dau cascaval, castravete sau bucati de paine sa molfaie.
E tare incantata cand participa activ la procesul de hranire.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
Bernix, da, cam asta e esenta. A zis ca e ok si sa ma iau dupa ea. Am mai citit ca bebelusii, ca si adiltii, au diverse cicluri de papa si de somn. Si ca e normal ca de la mancat mese fixe pe zi sa ajunga la "pascut" (nu rade, asa se numeste: "grazing"
) si apoi iar la mese fixe si tot asa. Acum o luna aveam si noi mese clare si somn legat peste noapte. Acum ciuguleste ici-colo cate ceva, dar daca le adun pare sa fie ok, totusi. Si se trezeste noaptea sa suga si sa manance!!! Si azi noapte s-a trezit s amanance paine cu branza
. Apoi s-a chinuit sa adorma, cred ca era prea cald in camera. Sotul era disperat, imi zicea sa o pun in patut sa se linisteasca si sa se culce singura. Insa ea se ridica in picioare asa in bezna, se deplasa, mai lua o tranta, mai un cap de lemn :S Si eu am luat-o si am plimbat-o in brate, cu o jucarie in brate si ea se tot foia si isi canta :P Am deschis usa sa se racoreasca, am dat caldura mai incet, am pus-o la san si a adormit intr-un tarziu... Dar sunt prastie
. Si azi noapte, si ieri noapte mancat paine cu branza si plimbat 1h. Plus noptile trecute trezit pt tzitzi. In fine, nu ma supar pe ea si nu ma deranjeaza, cred ca e doar o etapa, ci nu ceva voluntar.Asa ca azi dimineata a mancat fix 3 linguri de iaurt cu banana si germeni de grau, a baut apa si apoi si-a cerut suzeta si a adormit in scaunel. Am dus-o sus si am venit sa imi fac o cafea cu lapte. Asa ca cine vrea
, e binevenita."The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes spune:
quote:
citat din mesajul lui Marunzika
Ce mare si frumoasa e Lisa!
Are si Puppi aceeasi suzeta de la Avet.
Marunzika, multumim de aprecieri. Zii daca suzeta aia nu ne-a salvat sanatatea mintala!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes spune:
quote:
citat din mesajul lui bernix
Am vorbit azi cu o mamica carei fetita in varsta de 11 luni (practic de seama cu a mea) are 12 kg si mananca la micul dejun 2 crenvursti, un ou si salata de sezon. Arata ca un copil de 2 ani si era foarte moale: unde o puneai acolo statea, spre disperarea maica-sii, care vroia sa mearga cam ca zvarluga mea. Nu i se parea deloc ciudat ca era asa grasa, si nici ca din cauza greutatii se misca asa greu, mai mult sta.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
Offf, bietul copil. Uneori ma plang ca Lisa nu papa bine, dar nu ma deranjeaza ca e mai silueta, ca e f energica, dinamica si miscareata. Acum nu mananc nici eu 2 crenvusti dimineata, plus un ou, darmite sa dau copilului asa ceva. In fine, fiecare face cum il duce capul, insa exista atata informatie peste tot daca te intereseaza, incat e fara scuza.
Si apropos de mancat, zicea ieri medicul de familie ca toti romanii, din Ro sau din strainatate, se plang ca nu le mananca copii :P Deci eu gata, nu ma mai plang, ca am realizat ca face "grazing"
Lisa
adimercedes spune:
quote:
citat din mesajul lui moldoveanca
Off am o stare asa de nasoala.Si nu din cauza copilului,el nu are nici o vina eu sunt o mama rea si gata.Adimercedes imi spuneai de papa seara.Vladut mananca foarte bine si isi bea si lapticul Hipp care este specila pt noapte deci e foate satios.Eu noaptea nu-i dau papa de cateva luni.Nu ii este foame dar cred ca nu-i convine ca e in patut.Asta e crestem noi mari si nu o sa mai fim asa de mofturosi.Pupici tuturor
teo
Moldoveanca, de ce spui ca esti o mama rea?!?
E bine ca mananca seara. Cred ca plansul din orice e doar o etapa si o sa treaca pe masura ce invata sa faca fata la ceea ce se petrece in jur si pe masura ce invata sa comunice. Da, te duce la disperare, dar trece...
Lisa
adimercedes spune:
Si apropos de concedii: vom merge si noi la ski la sfarsitul lunii, pt cateva zile. Sotul vroia sa mergem in Noua Zeelandapt 6-7 zile, dar am cazut de acord sa mergem aici in Australia si sa stam 3-4 zile. O luam si pe Lisa cu noi, deci nu vroiam sa ma risc la o saptamana te-miri-pe-unde, plus avion, f departe de casa etc. Asa ca va trebui sa ma duc sa ii iau lui Lisa haine groase, costum de zapada etc. Aveti ceva sugestii de haine pt partie? ![]()
Lisa
carpatina spune:
quote:
Mihnea,parca-i prpetuum mobile:nu oboseste niciodata si e oricand dornic de vreo sotie!
Deja? Pai pana ajunge la scoala isi face deja harem
Mario, ia aminte la ginerica asta al tau
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui moldoveanca
eu sunt o mama rea si gata.
Hai mai ca nu-i asa...

=====================
carpatina spune:
Adimercedes,
Lisa cea mare si frumoasa!
Si care viseaza paine cu branza ![]()
=====================
mihailescu teodora spune:
quote:
citat din mesajul lui carpatinaquote:
Mihnea,parca-i prpetuum mobile:nu oboseste niciodata si e oricand dornic de vreo sotie!
Deja? Pai pana ajunge la scoala isi face deja harem
Mario, ia aminte la ginerica asta al tau
=====================
'neatza!
Hai mai duamna ca era ,,shotie''!
Mario,stai draga linistita ca eu imi educ copilul sa fie fidel
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii