Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (168)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

of, da' cum a reusit atomica Roxanei sa se taie la picior? Sper sa-i treaca pana pleaca la Disneyland.
Sper din tot fufletul pt Rox sa fie unica probleme din acest concediu.

Despre plecat cu bb in concediu are dreptate Rox, tre' sa te mulezi pe programul lui bb si sa pleci convins ca distractia ta va fi copilul. De-asta noi am avut o bunica cu noi si-am putut iesi si seara. N-a fost rau dpdv asta de vedere.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Ca ma enervezi, mai Teo, cu evenimentele tale mondene si mai ales cu cumparaturile!
Io nu cred ca mai stiu sa vorbesc despre altceva decat despre copil, asa ca ma simt stinghera intr-un grup de prietene... Si pe de alta parte mooor sa mai socializez un pic.

Mergi la inceput

Legat de plecat fara bb, io abia astept. Am mai lasat-o singura cateva ore si am rezistat bine amandoua. Astept insa cu nerabdare momentul cand vom pleca numai noi doi, ca pe vremuri, cateva zile prin Europa.
Pentru asta trebuie mai intai sa intarc Degetzica si deocamdata nu-mi permit, ca tot sclifosita la mancare e (desi azi a fost ceva mai bine) numai tzatza baga la greu.

Mergi la inceput

Felicitari, Teo, pentru revizie!
Si noi tot asa, avem voie la mancare de oameni mari: ardei/dovlecei umpluti, musaca de cartofi, cascaval, Almette.
Pofta sa aiba fata, ca mancare variata avem de unde!

Mergi la inceput

Am vorbit azi cu o mamica carei fetita in varsta de 11 luni (practic de seama cu a mea) are 12 kg si mananca la micul dejun 2 crenvursti, un ou si salata de sezon. Arata ca un copil de 2 ani si era foarte moale: unde o puneai acolo statea, spre disperarea maica-sii, care vroia sa mearga cam ca zvarluga mea. Nu i se parea deloc ciudat ca era asa grasa, si nici ca din cauza greutatii se misca asa greu, mai mult sta.

Mergi la inceput

Adimercedes, deci tie ti-a zis pediatrul ca e OK sa lasi copilul sa manance cat si asa cum vrea el, chiar daca nu pare suficient cantitativ in raport cu varsta si nevoile lui energetice.
Asa fac si io. Incerc intai cu lingurita, 2-3 atat cat vrea, si pe urma ii dau cascaval, castravete sau bucati de paine sa molfaie.
E tare incantata cand participa activ la procesul de hranire.

Mergi la inceput

Si-acu la final ca mi-am amintit...
betty, e un subiect la Femina intim despre revenirea menstrei dupa nastere la laptarese.
Pe mine m-a ajutat si m-am mai linistit.
Io una nu cred ca-i cazul sa te inrijorezi.

Mergi la inceput

Ei, dragii mosului, si-am incalecat pe-o sa si m-am dus la perna mea...

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salut intru si eu la spartul targului.Fetele eu va inteleg sa nu-l las sa planga sa-l linistesc sa-l mangai dar vad ca ma santajeazaVladut plange daca ii iau sticluta cu lapte daca il schimb,daca nu ajunge sa scoata din sertare daca il pun in carut daca il scot din carut daca il pun in masina daca il scot din masina.Ma intelegeti?E super stressant nu pot face nimicc.Am calcat rufele azi cu el agatat de piciorul meu si plangand .Incerc sa ma joc cu el dar el vrea in brate agatat de gatul meu.Si asta doar cand sunt eu in preajma.Daca sta cu tati e super linistit.Nu inteleg.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Off am o stare asa de nasoala.Si nu din cauza copilului,el nu are nici o vina eu sunt o mama rea si gata.Adimercedes imi spuneai de papa seara.Vladut mananca foarte bine si isi bea si lapticul Hipp care este specila pt noapte deci e foate satios.Eu noaptea nu-i dau papa de cateva luni.Nu ii este foame dar cred ca nu-i convine ca e in patut.Asta e crestem noi mari si nu o sa mai fim asa de mofturosi.Pupici tuturor

teo

Mergi la inceput