Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (168)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
citat din mesajul lui adimercedes

Si apropos de concedii: vom merge si noi la ski la sfarsitul lunii, pt cateva zile. Sotul vroia sa mergem in Noua Zeelandapt 6-7 zile, dar am cazut de acord sa mergem aici in Australia si sa stam 3-4 zile. O luam si pe Lisa cu noi, deci nu vroiam sa ma risc la o saptamana te-miri-pe-unde, plus avion, f departe de casa etc. Asa ca va trebui sa ma duc sa ii iau lui Lisa haine groase, costum de zapada etc. Aveti ceva sugestii de haine pt partie?

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Poate gasesti la reduceri hainute de iarna

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui carpatina

uite ceva poze si de la noi

http://picasaweb.google.com/carpatina.be/Ioana

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Parca e un ingeras in prosopelul alb

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui papanash

Ghighi e in eruptii dentare, doi de sus de-odata .
Soacra a venit si acum colinda pe la universitati cu fie-sa s-o inscrie. Cica pleaca pe seara acasa, ca maine trebuie sa mearga la Bacau la un curs . BA, mai mult, nici de la agentie nu m-au sunat pentru inlocuitoarea lu mimi. asa ca tot eu prestez de toate....

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Hai ca tu oricum esti fata descurcareata...rezisti pana vine inlocuitoarea...Nu stiu cum dar cred ca reuses

Mergi la inceput

quote:

Moldoveanca, nu esti mama rea, esti doar obosita . Si iei prea in serios totul, ia-o mai in joaca cu prichindelul, cand plange tu ia-l in brate la un dans, el tipa, tu canta-i tare un cantecel, eu asa fac, il alerg peste tot, il tin ocupat sa nu aiba timp sa se plictiseasca si sa faca crize, teatru de papusi, etc. vezi ca mailul comun este o carte foarte interesanta care te ajuta sa-l intelegi la orice varsta, toate reactiile lor explicate psihologic, sfaturi, etc. se numeste 'cand apare copilul'.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Ca bine le mai zici tu mai Papanash...la teorie sunt brici...le stiam si eu pe astea...dar cateodata ma exaspereaza ca uit sa pun in practica

Glumesc... ma enervez asa max 1 minut si apoi singura imi spun hai linisteste-te si ai grija de copil sa nu simta ca esti nervoasa...dar de fapt ai dreptate...ma enervez mai usor cand sunt f obosita

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

quote:

La multi ani fericiti doamna Teo, realizari marete ! Sa ne zici cum a iesit surprizoaia . Da' colega, ce face colega ?

Va zic,va zic,cum sa nu!
Colega merge pe sarma,fac dresura de tigri cu ea!S-a cam speriat si acum adopta atitudinea umila si ma tot perie:,,auzi,tu ai mai slabit de cand ai inceput serviciu...''Stie ca ast ae un mare compliment pt mine,dar nu ma las usor!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Asta-i tare cu ai mai slabit!!!
Am si eu o colega f grasa dar asta pt ca mananca de stinge si mereu e la cura dar face comanda la fast food sa vina la birou si seful meu ii mai spune ca parca a slabit exact cand stie ca tb sa-i dea f mult de lucru....si o are la degetul mic... e in culmea fericirii!!!

Auzi, te-ai asigurat ca nu are cont pe DC? Poate intra si citeste si ea

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui bikmaria

seara buna ,scriu si eu trei randuri :
LA MULTI ANI draga ginerica ,si stimata cuscra ,sa fiti fericiti .
Carpatino foarte frumoasa fata ta si are motul mai mare ca Teodora mea , sa-ti traiasca si cred ca ai putea sa pui osul la treaba si sa-i mai faci un fratior ca faceti copii tare frumosi
Ce ziceti e Teo pregatita sa plece la mare?
http://good-times.webshots.com/photo/2374850410102550981ePFRZj

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Este MORTALA!!!

MISS DULCETICA!!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui laviniaN

Mirunica nu e prea bine mi-a facut rosu in gat destul de urat ,mi-a dat doctorita si augmentin pe langa panadol desi nu prea am vrut sa-i administrez antibiotic.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/563237596XKGDWp

Sanatate Mirunei!!!

Cu greutatea cum stam?

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Marunzika

Unde s-a ascuns vara? A ramas pitulata ca la noi nu mai ajunge si rochitele raman in sifonier :(

Ce incaltaminte cumparati pt bebei? Cea care sa tina glezna fixa, ori papucei din piele moale, sa fie ca desculti? Am sa intreb si eu luni dr si apoi cumpar, ca pe aici parerile sunt impartite.

In Ro nu se gaseste Aptamil nr 3 asa ca tre' sa ma car si cu laptele dupa mine :(

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Eu i-am luat lui Tudor sandalute de piele cu intaritura la glezna insa mi se par cam rigide...talpa e sigur rigida..am cautat ceva mai usor cu talpa moale insa am gasit doar pt fetite...el paseste bine si cu astea.Aptamil3 mai gasesti la Careffoure...sau am va

Cat despre mancare eu zic ca e f f bine...cam asa papa si Tudor acu dupa roseola...mai putin la masa de fructe

Mergi la inceput

quote:

Unde s-a ascuns vara? A ramas pitulata ca la noi nu mai ajunge si rochitele raman in sifonier :(

Ce incaltaminte cumparati pt bebei? Cea care sa tina glezna fixa, ori papucei din piele moale, sa fie ca desculti? Am sa intreb si eu luni dr si apoi cumpar, ca pe aici parerile sunt impartite.

In Ro nu se gaseste Aptamil nr 3 asa ca tre' sa ma car si cu laptele dupa mine :(

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Eu i-am luat lui Tudor sandalute de piele cu intaritura la glezna insa mi se par cam rigide...talpa e sigur rigida..am cautat ceva mai usor cu talpa moale insa am gasit doar pt fetite...el paseste bine si cu astea.Aptamil3 mai gasesti la Careffoure...sau am va

Cat despre mancare eu zic ca e f f bine...cam asa papa si Tudor acu dupa roseola...mai putin la masa de fructe

Mergi la inceput

quote:

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput