Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

multumesc!!

mihael@ obranicutzi sunt toti, cred, cel putin razvan al meu numai rele park e pus sa faca,se urca peste tot,umbla peste tot,vai de capul meu!!!
cat despre varsta mea...nu eu am vrut pe bebe,ci Doamne Doamne si dak el a vrut asa, atunci asa sa fie...asa ca acum am o familie frumoasa,un copil minunat,frumos destept,dar nu prea cuminte si un sot minunat care chiar ma iubeste,care face orice pentru mine,care e mereu alaturi de mine,chiar dak ma plang des!!!cateodata sunt atat de mandra de mine,dar am si momente cand nu imi vine sa zic ce varsta am,am auzit atatea pareri rautacioase care ma faceau sa plang seara fara sa ma vada nimeni,dar trec!!!

va pup pe toate si va iubesc!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Sunt o maaaaaaaaaaaaaare nesimtita,Mady te rog sa ma scuzi La multi ani din toata inima si tot ce-ti doresti tu sa se-mplineasca!!!!!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Salut fetele,

Pe noi ne mai tineti minte? N-am mai intrat pe forum de tare mult timp. Cand a implinit Alexia mea un an, m-am intors la servici si de atunci, timp ioc pt intrat pe forum si vorbit cu mamici. Azi totusi, nu-mi sta capul la treaba, si am zis ca hai sa vad cum au crescut albinutele si bondareii! :)

In primul rand, La multi ani, Mady, mamica tinerica! Sanatate, bucurii alaturi de cei dragi si toti ce iti doresti tu!

Vad ca se vorbeste de ‘papa’, noi avem o mancacioasa de fata, si independenta, nu prea vrea hranita, ci numai singurica. Papa totul cuburele cu manuta, cateodata incearca sa se ajute si cu lingurita, e asa nostima. Mai nou vrea tot ce mancam noi, cere, arata cu degetul :). Eu nu stiu unde intra atata mancare, mai ales acum, cred ca are puseu de crestere, in continuu cere. Isi umple cate o burtica de "omori toti puricii din cartier pe ea", dupa cum zice bunica

Am citit ca si unul din baietii Elyanei a sangerat cand i-a iesit maseluta. Si eu am vazut un chegulet de sange acum doua zile si acum toata maseaua este iesita, plus ne mai ies alte 3 acum deoadata si sus si jos. Nu se maraie, doar ca vrea sa roada tot ce prinde. O problema cu care ne confruntam e spalatul pe dinti. Parca zici ca o tai. Cu periuta cand are ea chef, se mai ‘spala’ ea singura, dar cand incerc sa ii sterg gingiile la culcare dupa laptic, e o mare tragedie! Ai vostri stau la spalat pe dinti? A si mai avem o lupta... pieptanatul... vrea numai ea singurica, nu ma lasa sa ii fac codite :(

Ne chinuim tare si cu schimbatul pampersului. Nu sta nici cat apa in ciur, tipa, se frustreaza, e o adevarata lupta. Mama mea, care sta cu ea in timpul zilei, incearca sa o invete la olita, dar deocamdata nu prea avem succes. Voi ati inceput deja cu olita?

Pupici la toate mamicile,

Sori 1980, mami de Alexia Sara, 15 luni

P.S. Aici ne puteti vedea cum am crescut si noi.

La 15 luni: http://www.facebook.com/photo.php?pid=3390514&l=c02e9&id=665330245

http://www.facebook.com/photo.php?pid=3400143&l=c0644&id=665330245

La 1 an: http://www.facebook.com/album.php?aid=106272&l=9fe6f&id=665330245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna seara!
Am aterizat si noi sa uram La multi ani MADY
Si da, esti ff tanara si mamica mai ales, peste vreo 14-15 ani o sa mergi cu piticul la discoteca!Si-o sa zica lumea ca vine cu gagica, nu cu mama

Despre noi si mancatul...avem 80cm si vreo 10 kg si un pic.Max 10.5kg
De mancat, stam cam asa:
-dimineata devreme, 4-5-6 bea lapticul cu cereale
-pe la 9-9.30-10 se trezeste, f foame nu-i e, asa ca rontaie cereale uscate(adica neinmuiate in lapte) de la noi, si seminte de fl soarelui decorticate.Asa sa aiba si ea o activitate cat papa mami/tati.
-pe la 12-13 branza topita, rosii neaparat sau omleta tot cu rosii.Omleta si-o mananca singura cu furculita
-pe la 16-17 ciorbica sau ce mai avem noi de mancare
-pe seara mai ciugule de la noi cate ceva,f foame nu-i e
-la culcare bea bibele de lapte cu cereale.
Toate astea intr-o zi obisnuita, in care nu ne streseaza dinti/masele/canini.

Astazi am avut cununia civila a finilor(la 10.00), bineinteles ca fost nebunie in trafic,cei de la primarie au fost ff puntuali, prea puntuali zic io, la 10.00 au intrat iar la 10.05 erau casatoriti.Dupa care tanti ofitereasa s-a carat imediat.Or fi chemat-o la smotru, la spalat geamuri, ceva, ca primaria era in renovari.
Noi am ajuns la 10.10 cand se bea sampania.
Acum ne pregatim pt ziua de maine, pt nunta...asa ca va las, ma duc sa-mi fac manichiura/pedichiura pt maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Ai dreptate Mihael@, am furat si eu idei de papa dar... pentru mine ca le el nici o sansa. De ex. aseara am facut si mancat cu succes fidea cu lapte si in seara asta branza cu mamaliga si smantana si ou. MMM bun.

Sa va spun cum incepe la noi o masa la care eu am vreo 3 variante pregatite in caz ca vrea ceva: il alerg bine cu prima lingurita pana il ating pe buze. El gusta si daca-i place mai deschide gura si pentru restul, daca nu, nu-l mai prind. 'Restul' poate sa dureze si 3 sferturi de ora sa-l manance.
Nu are ceva ce-i place oricand, oriunde, cand ne vede pe noi mancand vine cu o pofta de zici ca vrea sa ne inghita, pana ne indreptam cu o bucatica spre gura lui. Atunci fuge si nu-l mai intereseaza. Poate credeti ca mancarea nu e buna? Pana acum nu mi s-a zis, si sunt o nevasta cam de 4 ori gatitoare pe saptamana si cand mai e cazul.
Or exista consilieri in asa ceva? vreau sa spun in a le invata pe mame sa faca mancarea tentanta rau pentru copil si sa depaseasca depresia legata de refuzul lui permanent?

Mamici de copii mancaciosi, platesc pentru secretul retetelor de papa bun.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

LA MULTI ANI MADY!!! sa fii sanatoasa, si ai tai pe langa tine!

Ca vorbeati de mancare...

-la 7 trezirea si papa cu mine cereale cu lapte, si ce mai am prin castron; si 150-180ml lapte
- la 11 pranz paine, sunca sau crenvuti curcan(netratate cu nitrati si nitriti), un iaurt mic, sau paste cu sos,sau ce am prin frigider si nu i-a mult timp de pregatire;
- la 12 inainte de somn 150-180ml lapte
- pe la 16 ceva snack(biscuiti sau un baton de branza sau fructe...)
- la 18-18.30 cina mancare care are carne si legume(dovlecei umpluti, piftelute, fripturica, ciuperci,...)
-la 20 250ml lapte si dupa baita, la 8.30 inca 100-150ml lapte
dupa care la cel tarziu 21 doarme.
Uneori se me trezeste noaptea, dar nu ii mai dau lapte, doar apa, laptele papat noaptea favorizeaza cariile.

Si ca sa nu uit, toate trebuie sa fie bucati mari, sa le poata ea lua. Nu foloseste lingura inca, si de aia nici nu-i dau supa, ciorba...nu ma lasa sa-i dau eu, ea singura vrea sa pape. Eu nu prea o ametesc cu mancaruri sofisticate, ca nu pot sa-i dau ou. Asa ca...

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Mady

rein, stai tu calma ca nu papa ta nu e buna, ci fitele lui , asa ziceam si eu , si toata lumea vaai dal la gradi se inhama cu copii si papa , da de unde , si asta ce ar insemna ca nici alea nu gatesc bine? si atunci cum 200 de copii mancau si zmeul meu ciuciu?

al meu facea fitze cu facut de sila, cu voma dar cu rabdare si nervi de otzel au trecut si alea

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Salut
Fetele, cate oua pe saptamana au voie sa pape, cineva-mi spunea ca doar unul (asistenta medicala in RO), iar Tony ar papa un cofrag intreg (exagerez normal)

la noi mesele sunt cam asa
dim- 200ml lapte cu biscuite in el, sau cereale (la sticlutza)
12.00- papa cu noi la masa, singurel (eu gatesc in fiecare zi,eu in bucatarie o sa sfarsesc)
16-00 iaurtel, fructe cat cuprinde si nu lipseste banana
18.00- masa de seara, tot ce avem la masa, salam, branza, rosii (sa nu lipseasca) absolut orice rece
si la 21 primeste sticlutza cu lapte si nesquik

Rein, am vazut ca si tu tot in februarie nasti, pe cat, cate sapt ai, cum te simti?

8+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

of, ce nesimtita, iar am uitat

LA MULTI ANI MADY

scuze de intarziere

8+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

M-am oprit un pic din smotru ca sa:
Urez un sincer si un calduros LA MULTI ANI lui Mady!
Roxi-evident ca nu vreau mai mult ci ma intrebam de unde tot asa bucalici dc mamanca in limite ff normale.
Mihaela-sotul meu va pleca pt mai mult timp in prima faza pentru cel putin 6 luni.Va fi greu sunt convinsa dar nici asa nu se mai poate,,cu salariile astea cu care abia mai ramanem cu 100 ron de la luna la luna
Lapte dau 1,5 pentru ca ce la cel de 3,5 se constipa rau.Grasimi ii dau din iaurt, sana, smantana etc
Va multumesc pt felicitari!Sotu nu ma credea cand ii spuneam ca are multi sustinatori dar s-a convins citind forumulSunteti singurii nostri prieteni pt ca traim intr-un orasel unde nu cunoastem pe nimeni-decat 2-3 colegi de serviciu cu care suntem mai apropiati.
Pupiciiiii
Back to work Rozico ca nu ai terminat de frecat ghiuvete!

Mergi la inceput