Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
citat din mesajul lui madybulancea

MULTUMESWC DIN SUFLET!!!HAAAAA FAC 21 DE ANI,CE MICA SUNT!!!




Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan



La Multi Aaaani fericiiiti!!!! doaaamne da ce mica esti, ce cauti dom'le aici?! ia treci la "Adolescentii (12-18 ani)!!!!

Rozi, pai e de bine cu sotul, nu? Felicitari. si cu veve de 11 kile si ceva, nu inteleg de ce plangi, o vroiai si mai mare?



roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

MADY Sa fi sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de impliniri alaturi de frumoasa ta familie. mama da ce tanara estiiiiiiii.

Petru sa treaca peste disconfortul dat de maselute (sper ca doar asta este) si sa reinceapa sa manance. Si poate o rogi pe mami sa ne mai arate ceva pozici cu tine.

Eu de astazi am intrat in concediu pana pe 11 august. O sa stam in prima perioada la tara (cu promisiunea soatei ca ne plimba in wk. Eu as vrea la unul la Sibiu si unul la BV, mai vedem) si pe 5 august mergem la mare la Mamaia. Care sunteti in perioada asta pe la mare, poate o punem de o intalneala sa nu se laude doar gasca de la Tusnad .

Ca tot vorbiti de mancare sa-mi laud si eu fata. Maya mananca la 7 300 ml lapte, la 10 fructe, sau omleta, rosie, branza (cate putin din fiecare, mai mult ciuguleste, dar fructele sunt marea ei pasiune culinara), la 13-14 (depinde cand se trezeste) legume cu carnita (cel mai mult ii place ciorba (cu multe legume taiate cat mai mare, carnita cat mai fin taiata, ou si neaparat acrita) + iaurt, pe la 16 mananca iar fructe, sau iaurt, sau rosie si castravete cu branza, la 18 - cereale (musli cu fructe de la Milupa sunt singurele pe care le mananca bine) iar inainte de culcare (21) un bibe cu lapte (300 ml). Intre mese mai ciugule cate ceva, eu sunt multumita, sper sa nu revina perioadele cand manca mai mult aer si apa si eventual ceva lapte.

Elena - da ai baiat mare, nu tu suzeta, nu biberon, super!!! Cand om scapa, si mai ales cum, si nou de d-na suzi?!?!? N-o primeste decat inainte de somnic, dar nu vrea si pace sa doarma fara ea. Ba si ziua daca fac gresala sa o las la indemana ei nu o mai pacalesc usor sa i-o iau.

Mai avem putin si facem un an si 3 luni si tot nu are curajul sa mearga singurica. Nu stiu de ce-i asa frica, ca nu a cazut niciodata incercand sa mearga. Uneori imi fac griji, alteori ma calmez singura si-mi spun ca are toata viata inainte sa mearga. Sper doar sa nu fie nici o pb. I-am tot examinat piciorusele si par in regula, nimic suspect, pediatru a spus sa o las in pace ca nu are copilul nimic, dar ....

florina - felicitari sotului. Si o saplecati cu totii??? Si ma intrebam de ce-i dai tu veveritei lapte semidegresat, asa ti-a recomandat dr. sau doar pe asta-l accepta??? Ca parca la varsta asta au nevoie de grasimi.

Marta si eu ma intrebam zilele astea ce-ti mai face cuscra, ca nu a mai dat nici un semn de viata si nu ne-a mai zis nimic de fetele ei cu fitze. Ce zici Biky??? Si chiar ca-ti prieste noul serviciu, si atentiile soatei. Tine-o tot asa.

pupilici la toti picii si mamicile lor, sa ne ocoleasca toate belelele vara asta si sa auzim numai de vesti bune,





Crina si Maya Georgia

14 luni



varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Mady si felicitari pentru ca te-ai hotarat sa fii mamica asa de repede! Sa iti dea Dumnezeu sanatate si tot binele din lume!









Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La multi ani, Mady!!! daca nu aveam copil cu probleme veneam azi la Braila sa ne cinstesti ca mai aveam o invitatie de la socrii mei.

Vesti: azi nu mai are temperatura deloc, tot nu vrea sa manance decat lapte. Se vad bine caninii, iesiti din gingii umflate. Inca mai sunt umflaturi si la masele sus.
An@ nu are afte, m-am holbat bine in gurita lui, l-am facut sa rada in hohote cu gurita deschisa ca sa-l pot studia.

Ref. mancare: FRATEE! noi suntem in urma rau, bag seama, da' oricum n-are cu cine semana, si eu si ta'su suntem slabanogi. Al meu are numa 10,5 kg (avea ca mi-e frica sa-l cantaresc acum) si 84cm.
Si ziceti ca mananca unii copilasi copane, rosii intregi, oua? fericite mamici.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

10,5 e bine, Alex are undeva la 10,3 si vreo 82 cm in picioare dar m-am obisnuit...

aa, ma minunez cand vad ca unii papa cate 5 mese... Alex are 3, mari si late: la 8-9 vreo 250 ml terci cereale cu lapte, cu lingurita, si ceva fructe - banana, caise, mar, nectarine, para...; apoi pe la 15-16 o masa cu legume, carne, ou - supa/ciorba sau felul 2, nu conteaza, nu stiu gramajul la masa asta ca ii dau din farfurie, cu lingurita; si seara la 8-8:30 cam 450 grame iaurt+branzica+danonino + paine prajita sau biscuiti, face un burtoi de abia il mai cuprinde scutecul, iar la 9 e in pat si doarme 11-12 ore.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Bai nu vorbiti de kilograme ca va bat... ai mei aveau vreo 8 la 14 luni...



Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Raportul si de la noi:
Edy mananca foarte bine acum dimineta lapte 250 ml, la pranz crema de legume cu carnita+250 ml lapte,la ora 18 ..2 iaurtele+250 ml lapte,seara la 10 ..350 ml cereale+.....ati ghicit ,iar lapte.
Insa a avut o perioada in care nu a acceptat altceva deca lapte.



Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Sa dam si noi raportul? pai ne facem rau de ras ....
5-6 dimineata 250 ml lapte;
10 - 1 1/2 cremvusti de pui sau fidea/gris cu lapte eventual o caisa sau o piersica;
14 - 150 ml lapte;
17 -18 - 5-10 lingurite de ciorba si carne de pui /peste
22 - 200 ml lapte


Kilograme? Avea 9,5 dar nu stie daca le mai are .. si cm oleaca peste 80 dar nu stiu citi.
Oricum s-a putut vedea in poze ce mindrete de piele intinsa pe costite are!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Buna fetele, wow ce mult timp a trecut de cand nu am mai intrat. Iar acum cand intru, ce-mi vad ochii, sunt pe listutza de gravi, multumesc frumos (DPN 21 feb. 2009)
Si ce mai citesc, ca puii voostri la 10 kg sunt SLABI?
Pai cand l-au cantarit pe al meu la 1 an erau sa lesine, 10 kg, mai mai sa ma bage la dieta
Pe o tipa cu bebe tot asa ca Tony chiar a pus-o sa-i faca dieta la copil, dar nu medicul meu.
Elyanne si eu tot ca tine, mor de foame cu farfuria-n fata, e ca un catelus cersetor, egal cat a mancat si cand el mai vrea si de la mine.
pup fetele si sper sa pot intra mai des, chiar mi se facuse dor de voi

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

La multi ani fericiti, Mady!

auzi la ea ce mica e...pai atata are si frate-meu, si nu are grija nici de el, d-apoi de un copil!!!bravo tie, mamica tanara!

imi place subiectul asta cu mancarea, ca mai fur idei.
stefi papa cam asa:
10 - cereale Milupa + cereale integrale din castronul meu
14 - ciorba deasa cu carnita sau ou/orez cu legume/supa/omleta cu legume
18- gustare - fructe/iaurt/chec/paine cu unt si dulceata
21- budinca/mamaliga cu branza si smantana/cARTOFI natur cu unt, cascaval si verdeata, putin laptic de vacuta

ea mai suge inca seara, noaptea de doua ori si la somnul de dupa-amiaza, de asta nu apare lapte in program

ea are 10,5 kg, ca mi-am calcat principiul si am cantarit-o...dar arata bine, nici prea-prea , nici foarte-foarte...e si lunga, e mai inalta decat fetitele de varsta ei

florin-a, felicitari sotului...ce coincidenta, si al meu tot inginer petrochimist este si in curand o sa plece si el in strainatate...dar cu un ochi rad si cu unul plang, cand ma gandesc cat de greu o sa fie 3 luni fara el

crina, stefi a prins curaj la aproape 1 an si 3 luni, e greu sa ai rabdare, dar nu ai altceva ce sa faci...o sa inceapa ea curand...incearca sa-i dai ceva in mana, sa aibe impresia ca se tine de ceva...stefi a pornit cu un bidon de 2 l

de 2 zile a inceput sa spuna cuvinte noi in avalansa, zice da, nu(cu sens, raspunde la intrebari), apa, ou, eu, letzi(pufuleti),aoleu, zice pa, tata (un fel de mini-propozitie, nu?), ma topesc de drag...dar e si obraznicuta, vai de mine...acuma de ex. s-a urcat pe masa si freaca tel, converseaza cu robotul care zice "post telefonic deranjat"

gata, ca imi sterge mesajul acusi..


Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput