Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 17
ioanaradu spune:
buna fetele!
ne-am intors si noi. piciul e bine. mananca de-i plesnesc falcile. face smecherii, ne pupa cand face prostioare ... deci e bine.
scaunel/masina cu/fara isofix pai noi avem 3 masini/3 modele. doar una are isofix, dar nu-l folosim. deci scaunelul sta in centura si sta foarte bine. noi avem un scaunel nu prea complicat, care are 3 trepte de inclinare. in 99% din cazuri matei sta in scaunel pt ca noi plecam numai cate unul cu el cu masina, deci n-ar avea cum sa stea de capul lui. au mai fost si cazuri cand n-am mai mutat scaunelul dintr-o masina in alta si l-am luat pe matei in brate, dar pe distante mici, 3-4 km.
lumi ghini ai vinit pi la noi!
ramasesem datoare cu un raspuns pt marta:
calutul de lemn e luat de tata de la ploiesti de la obor??? anul trecut. de la tigani
totusi ... eu te-as sfatui sa-i iei un calut din ala de plastic. gasesti si in balif si in selgros/carrefour/metro. e cam instabil calutul ala de lemn.
va pup!
uitasem ce era mai important: mai are si matei 1 dinte!!! deci ... in sfarsit ... 3!!!!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 4 luni!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
elyanne spune:
Saru'manaaaaaaa... le-am gasit... si masina cu iso-fix am gasit-o plus 7 locuri, evident, si soata multumita despre ea
Acu caut sistemele la scaune
Scaunele de masina (ale baietilor) le-am primit de la o verisoara, dar fara carticele... si cand am intrebat cum se prind cu centurile ca nu le dadeam de cap... a zis ca ea stie ca se prin pe (cu) iso-fix... acu se exista iso-fixu si tot degeaba...
Cu centura m-am dumirit cum se prinde... acu trebe s-o iau la intrebari cum e cu varianta cealalta...
Scaunde masina peste 3 ani se exista... e un scaun care se prinde si el, si copil cu centura masinii... Cred ca-n pozele mele de pe picasa, luna iunie se vede ceva-ceva la Elena... caut link
Peste o anumita varsa (greutate) se foloseste inaltatorul auto, si se pinde cupilu cu centura masinii... Abia cand copilul este suficient de inalt ca centura sa ii vina bine la gat, umar... se poate renunta si la inaltator... habra n-am cand... ca noi de-camdata sunte la scaunul cu piricina... mai avem pana la inaltator... si apoi fara....
Iete linku:
http://picasaweb.google.com/elianacalin/Iunie2008/photo#5206917026755323570
fii'mea cu centura data la o parte Dupa o vreme trebuie sa fiu cu ochii pe ei sa nu scoata centrua
Asta-i scaunul intreg... http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&produs_id=952
E bine ca-i usor ca si greutate si de prins... ca "ma transpira" sa prin 3 scaune in centuri, prin enspe cleme si sisteme...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
pisikuta spune:
'neata!u
de ce va certati, de fapt? ca tot vorbeati de asteptari, sa ma exprim si eu. imi place sa gasesc idei, bunavointa, mangaiere, ma bucura descrierile pas cu pas ale evolutiei copiilor nostri ptr ca asta ma linisteste, ma inspira, imi da solutii, iar contradictiile sint constructive daca nu depasesc granitele respectului si nu devin agresive. imi place muuult caterinca, aciditatea obiectiva... si, in general, aici gasesc un confort psihosocial fara obligatii mai mult decat cele care tin de a fi civilizat.
ELYANO, cu isofixu' ala a fost boala grea la noi. am configurat masina mea special, am platit sistemu' suplimentar(ca nu toate marcile au in standard, nemtii e mari smecheri si taxeaza orice ti da prin cap)si n am mai luat scaunu' ca era treispe meleoane si mi am bagat picioarele.
am inteles de la prietena mea, care n a renuntat la idee, ca a fost o belea sa l monteze, a desfacut bancheta sa l prinda pe nu sh' ce ax bla bla bla.
asa ca eu m am declarat mai multumita cu pribedrea in centura. sta bine merci, am luat un scaun robust, valid pana la 4 ani, confortabil(ca nu urla cand o pui in el)...
REIN, GABI, LUMI: frumoase pozele.
sint si eu in lucru cu actualizarea albumului fiica mii. poate n doua zile ne agiornam
KITTY: nu te ar intelege cineva mai bine ca mine. eu am scris mereu de problema asta a mea cu nora. pe urma am inceput sa o iau mai pozitiv, sa nu ma mai plang deloc si sa o tratez ca pe un copil normal. dar, obiectiv, este la fel ca n descrierea GIULIEI...da si din picioare si ne loveste, in plus. eu zic ca este tare alintata de bunici, ptr ca nu si doreste ceva fara sa aiba instant. si nu mai recunoaste nicio autoritate, este copilul rege care nu mai accepta sa fie condus. bine, nora de cand s a nascut a fost extrem de nervoasa si agitata. nu s a schimbat. citesc la greu psihologia copilului, ptr varsta ei n am gasit ceva f concret insa. asa ca adptez. daca gasesti solutii, platesc la greu
cu spalatul pe dinti , normal ca nu i place decat gustul pastei de dinti! de frecat cu periuta, mai greu, se lasa pe spate ca sa scape de ea. dar cand ma vede pe mine ca ma spal, e fascinata, intepeneste langa mine.
mai era ceva...?
a! lapte : 150 ml dimineata, iaurt la ora 17, 250-300 ml la ora 21, la culcare, cu 2 lingurite de cereale nestle.
IOANA: oo, matei, ai cu ce musca fetele acuma! felicitari, sa ne tinem deaprte de tine
ca noutate, de saptaman trecuta a invatat sa pupe si ea, pana acum era o simulare doar. si ma emotionat toata intr o zi, stateam la semafor, era in masina pe scaunul ei, in spate si eu am ntins mana s o mangai pe genunchi. si a aplecat caputul si ma pupat pe mana de 2 ori. am ametit de extaz ....
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
pisikuta spune:
ce ma 'nerveaza, ca eu scriu "m-a", da' tastez repede si m am facut de ras in ultimul post. n am fost eu, bine? mana mea e de vina!!
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
roxanici spune:
alo, e cineva?!?! echooooo
declar inchis subiectul. Sa nu mai scrieti aici, da?!
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ioanaradu spune:
ECHOOO ... ECHOOO ...
sunt io!
Varsta lui Matei
roxanici spune:
quote:
citat din mesajul lui ioanaradu
ECHOOO ... ECHOOO ...
sunt io!
Varsta lui Matei
picaso?!?!
aaa, Ioana, felicitari lu dintzosu!!!!!
rares are 8 dinti si 4 masele si zaresc 2 canini in departare, nana na, naa, naaaaaa
gata, am fugiiiiit ca arunca ioana cu scandura dupa mine
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
paxela spune:
si eu aic na, si noi cu mai multi dinti dar inca nu cati rares, sau hai sa zicem ca tot atatia ca a spart si dintele 8 dar de vazut doar un canin
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
diana_jors spune:
He he, daca e de laudat cu dintii ne bagam si noi: 8 dinti, 4 masele, caninii se vad toti, si cred ca o sa si sparga in curand, iar e rosu la fund, musca tot si azi noapte s-a trezit si a plans minute bune (n-a mai facut asta de nuuuuu mai stiu cand), a adormit numai dupa nurofen+dentinox.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
ioanaradu spune:
AAA! pai d-asta a dat roxi strigarea??? sa va laudati voi cu dintosii? bineeee!!!
Varsta lui Matei