Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 18
gabi78 spune:
Ioana ce ma bucur! Eu ma gindeam ca Tudor e ultimul dintos! Are 7! Dar uite ca nu e.
scaun de masina e bun, e chiar foarte bun, dar daca copilul nu este obsinuit sa stea in el, nu ai ce face. Eu cunosc multe cazuri in care copilul nu este obisnuit sa stea in scaun si de cate ori pleaca la drum e un cosmar! Asa ca fie ca mergeti pana la piata, fie ca mergeti intr-o vizita, ori cat de scurt ar fi drumul e musai sa asezati copilul in scaun.
Eu l-am dat jos pe Tudor din scaun in timpul drumului spre Grecia si recunosc ca a fost o mare prostie, pentru ca mergeam si cu viteza mare si se putea intampla orice, dar am preferat sa il dau jos si sa stea putin in picioare pe bancheta din spate decat sa oprim sa sa lungim si mai mult drumul. Dar asta pentru ca aveam loc! Ce s-ar face Eliana daca ar trebui sa ii dea pe toti 3 jos ca sa se dezmorteasca "un pic"? Pai ar fi .... un balamuc!
E foarte bine cand cineva deschide discutii d-astea si e si mai bine cand fiecare spune cum si ce face! Si e bine sa nu ne suparam, caci motive nu avem.
Eu la capitolul felurite feluri de greseli pe care le fac cu copilu sunt ... as. Si o am pe Marta care ma tot trage de urechi, dar ... cam degeaba. Se pare ca perseverez in prostie.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Lumi_Nag spune:
Buna seara Romanica!Buna seara Butzuresti!
He heeee!Dinti avem si noi ...avem di tati!Avem cei 8 dinti, 4 masele si 2 canini...si alti 2 canini is pe vine ca din cauza lor am avut un weekend de neuitat cu temperatura si alte alea.
Eu am alta nedumerire si vin la voi sa ma lamuriti ca sunteti experte.
Dr mea (aceeasi) zice sa-i dau vigantol cate 5-6 picaturi ca sa se inchida fontanela.Alta dr cu care m-am intalnit intamplator zice ca se da asa mult in tratarea rahitismului nicidecum in prevenirea lui .
Astalalta nu a pomenit deloc ca ar fi rahitic...doar ca nu e inchisa fontanela.Sooo???eu ce fac acu?
Si am mai auzit si altele cum ca de la prea multa vit D se poate intoxica copilu.Ce inseamna sa ai acces la prea multa informatie!!!
Hai ziceti si voi cat va zice dr sa dati.Poate s-a mai discutat dar cum je a lipsit...
Ioana sarumana de primire a la Moldova
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
Lumi_Nag spune:
Inca ceva: cate masele tre sa aiba ma copilu pana la 3 ani?Cate avem si noi fara alea de minte???
Ca sa stiu ce ma asteapta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
elpower spune:
Vin si eu! Vin si eu!
Tot pro scaun de masina sunt, desi inca nu avem. Dar am varat-o in scoica, pt ca mi-am amintit ca e pana la 13 kile, pe care inca nu le are.
Mie-mi convine trasul asta de maneca, pentru ca altfel poate mai faceam concesii. Chiar daca nu mergem decat la cumparaturi sau la ai mei, la 10 km, tot mi se pare periculos. Eu am oricum groaza de mersul cu masina, nu ma intrebati ca nu stiu de ce, asa ca vreau sa fie cat mai sigura calatoria pentru puiul meu.
Ca, acum sa ma confesez, o tineam in brate pe Thea si puneam centura de siguranta, desi mi se parea periculos, dar de cand cu subiectul asta pe forum am pus-o in scoica asezata cu fata la directia de mers. Acum ma chinui sa gasesc un scaun de masina ieftin si fiabil. Ca, de cand cu proiectul apartamentul, nu ne permitem ceva mai sus de 2,5 - 3 mil.
Felicitari pentru dinti mai noi sau mai vechi!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
gabi78 spune:
quote:
citat din mesajul lui Lumi_Nag
Inca ceva: cate masele tre sa aiba ma copilu pana la 3 ani?Cate avem si noi fara alea de minte???
Am inteles ca mai da un rind pe linga alea de acu. Tre' sa iasa 20 de dinti d-astia de lapte.
roxanici spune:
quote:
citat din mesajul lui gabi78quote:
Am inteles ca mai da un rind pe linga alea de acu. Tre' sa iasa 20 de dinti d-astia de lapte.
da, da si io sunt tot pro 20 de dinti de lapte in total
da cineva mai mult?!
hai ca io am chef de saga azi
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Lumi_Nag spune:
Cum ma 20 ????N-are cum...
roxanici spune:
quote:
Cum ma 20 ????N-are cum...
daca-ti zic....
ia sa socotim:
4 incisivi centrali
4 incisivi laterali
4 molari (primul rand)
4 canini
4 molari (al 2-lea rand. la carte zic astia ca ar iesi intre 24-30 luni dar noi stim ca in practica e care cum apuca)
-------------------------------------------------------------
TOTAL = 20 dintisori
Mai vrei?
Tzuna bine ati revenit! dar voi ce cautati acasa? nu era vorba ca stati o luna? bine, o saptamana ati ratat cu viroza Mariei dar parca nu is 3 de cand ati plecat.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)