Bucurii de sept-oct 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare!

Nu pot sa cred ca dupa ce m-am chinuit ingrozitor sa scriu un mesaj acum a disparut din cauza reclamei la pmpers!si a faptului ca se termina bateria la tastatura.

Scriu si revin

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
citat din mesajul lui Monique_new

Ramo ....nu am inteles intrebarea cu "dupa"...dupa ce raceste sau cum. Parerea mea e ca poti sa-i dai pana sa ajunga sa raceasca. Eu asa i-am dat...preventiv daca a stranutat de citeva ori i-am dat macar o lingurita dimineata citeva zile. Daca nu are alergie la ceva din compozitia lor , scrie si pe ele ...respectiv polenul si propolisul eu zic ca rau nu au ce sa-i faca. Cand incepe vremea rece, ma gandeam sa-i fac cure de 10 zile/luna cu unul din siropuri.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

scuze Mona, de exprimarea mea alambicata. Ma refeream daca se poate administra si in timpul racelii sau abia dupa ce a trecut raceala?

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Ramo pai poti sa-i dai si preventiv cand ti se pare ca e pe cale sa raceasca si in timpul racelii.... Cel putin eu asa i-am dat. Eu le-am luat cand a racit tati si luase si ea ceva mucisori si in cateva zile era ok iar tati a dus raceala inca 2 sapt. Deci eu zic ca sunt bune... cel putin la noi au avut succes. Mie mi le-a recomandat tipa de la plafarul pe care il frecventezacolo unde "ma dreg eu" cand ma mai doare cite ceva.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Mona multumesc inca o data . Sper sa il si gasesc.

Crisnemes ma bucur ca ai aparut, chiar te-am pomenit zile acestea ; ai zii ca revii, unde esti..?

un weekend minunat va doresc!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Transmisiune live de la codul rosu... azi ca azi, dar aseara pot spune ca nici nu era nevoie sa aprind becul in casa, fulgerele faceau lumina suficienta. Zau c-asa potop n-am mai vazut.

Din pacate nu-s la curent cu noutatile despre Bucurii si nici asa, la modul general, nu stiu ce s-a mai intamplat prin lume. Apropo, pe Elodia au mai gasit-o?

Noi suntem ok, sanatosi, voiosi, voinici. Nu mai stiu daca v-am zis ca Maty merge la gradinita, are aproape o luna de cand e "gradinar" si s-a adaptat excelent, chiar peste asteptari, dat fiind faptul ca e singurul copilas sub 3 ani, ceilalti au intre 3 si 6 fiindca sunt toti intr-o grupa mixta pe timp de vara. Programul e de dimineata (7:30 cel mai devreme) pana la 14:30. Pranzul costa 8 lei/zi si meniul e diferit zilnic si de la o saptamana la alta, oricum ciorbitza e nelipsita, felul doi e foarte gustos iar la desert au de regula un fruct sau iaurt, uneori napolitana. In rest programul e mai mult de joaca si mai putin cu activitati de grupa, cand e vreme buna copiii stau in curte unde e amenajat foarte frumos locul de joaca.

In rest nimic nou, ne-am intalnit cu Narcisa si Xandrutza recent dar cred ca v-a zis.

Sper ca toate Bucuriile sunt sanatoase.

Presupun ca multe sunteti plecate in concediu asa ca va zic si eu have fun!

O sa mai trec p'aci curand...sa nu ma stergeti de pe lista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Narcisa mi-a mai vomat o data azi dimineata. Febra a facut si nu prea. Acum face nani.
Noi suntem "codati" in continuare... Sper sa se termine cu ploile astea, e jale...

Alexandrina 30+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna ziua,

Incep prin a ura multa sanatate Bucuriilor bolnavioare, si in special micutului Sebi care a trecut prin incercari atat de grele!

Pt mamicile interesate de subiectul enterocolita, noi am avut o singura data (acum un an) si am luat antibiotic (Cedax) + Hidrasec + antitermice supozitor (Paracetamol). Nu a recidivat, iar dupa aceea Dudu si-a revenit extrem de repede. Deci nu prea stiu ce sfaturi sa va dau.

Si noi am inceput de o saptamana gradinita. In cazul nostru, decizia de a nu mai astepta pana in septembrie s-a bazat pe faptul ca acum sunt mai putini copii, nu este (inca!) sezonul virozelor. Dupa prima saptamana cred ca suntem pe drumul cel bun. Desi Dudu este un copil sociabil si indraznet (cred eu!), inca plange dimineata la despartire, dar ii trece imediat ce plecam (este singurul copilas in faza de adaptare, de obicei prichindeii plang in cor in primele zile). Inca din prima zi a dormit si a mancat foarte bine (mancarea este gatita acolo, inclusiv deserturile si asta este bine, pt ca nu as fi preferat sa le aduca in regim catering). Educatoarele ne-au asigurat ca nu este cazul sa ne ingrijoram, ca au avut copilasi la care adaptarea a fost chiar mai dificila. Ne-au sunat zilnic sa ne spuna cum s-a comportat, ne-au incurajat, sper sa fie bine pana la urma.

Avem 2 pozici din prima zi + alte 2 cu noile preocupari ale lui Dudu (oricum cartea cu "Bada" face parte deja din "recuzita" pt gradi) www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=rldx7jt.c9m4kwup&Uy=7pts7l&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=407588736401_239243765209&mode=fromshare&conn_speed=1" target="_blank">aici (ultimele 4).

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Salut!
Ramo scuze ca nu am mai aparut ieri dar Victor nu-mi da voie sa fac in general nimic decat sa-i acord lui atentie.

ROXANA- felicitari pt VICTOR si multa sanatate si sa-ti aduca multe , multe bucurii.
Mexxa- inteleg ca problema cu Sebi nu s-a rezolvat inca si-mi pare tare rau. Va doresc sa scapati o data de problema voastra si sa va faceti bine.

Sanatate copilasilor bolnaviori.

Pt diaree eu i-am dat lui Victor BIOTICS BABY - si a avut efect grozav.

Noi am fost in concediu- chiar daca pe Victor nu l-am dus - a fost foarte frumos. Vic a ramas acasa cu soacra-mea si spre surprinderea mea a fost totul ok. E adevarat ca nu a schimbat nimic - ma refer la persoanele din jur si nici casa- noi stateam la momentul respectiv inca la soacra-mea.
Nu am mai intrat pt ca atunci cand am venit acasa s-a dus hard discul la PC si a durat tare mult pana l-am reparat. Din pacate am pierdut si o gramada de date -(inclusiv poze, muzica pt copii, etc....). Dar "nu-i bai " ca am unu nou de 300 G.

Victor de cand nu ne-am mai auzit face kk si pp la olita , ii pun scutec doar la somn sau daca merg undeva unde nu-mi permit sa-l pun sa faca pp undeva.Accidente mai avem dar sunt doar din graba si nepasarea lui.

In rest e tare vorbaret- in afara de "r" spune aproape corect orice cuvant .

Ma mai gandesc si pe parcurs mai povestim.

Sa aveti un we placut!

Poze

Mergi la inceput

Fetelor recunosc ca am un net care merge ingrozitor si imi ia mult timp sa citesc din urma. Am reusit sa citesc cate ceva despre Mexxa si Sebicu , as vrea sa stiu daca pot ajuta cu ceva si cum?
Eunice- multa bafta in gasirea unei noi bone . Refacere si insanatosire grabnica!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna dimineata!
Poftiti la .
O duminica placuta!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput