Bucurii de sept-oct 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 19
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Poftiti la cornuri ![]()
Narcisa mi-a facut febra peste noapte, a si vomat de doua ori pana acum; e moale, apatica, macar nu refuza biberonul.
In alta ordine de idei e jale pe aici, prin Suceava; in judet sunt afectate mai multe localitati, iar in Suceava un dig de aparare e fisurat pe o lungime de 10 m, fiind amenintat un cartier, Bazarul e inundat; in plus o parte din oras e fara curent electric, noi nu avem cablu, dar netul momentan e ok; asa am si aflat stirile, de pe net. A plouat azi noapte foarte, foarte tare.
Am vazut ca si in Iasi au fost ceva probleme.
Asteptam sa se ridice codul portocaliu, daca vremea tine cu noi, ar fi o sansa de rezolvare a problemelor locale.
Alexandrina
30+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
Itzy, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi. Astept un PM de la tine, cand ai timp ![]()
Monique, spor la renovari!
Aoleu, Xandrutza, aveti grija de voi! Multa sanatate lui Narci
!
Mexxa, Doamne ajuta sa nu-i mai curga urechiusa lui Sebi!
Noi ieri am fost in plimbare pe malul raului si fii-mea a urlat tot drumul ca ea vrea in apa!
Degeaba i-am explicat ca raul e adanc si periculos, ca trec vapoare, ca e apa rece...Nimic! Pana n-am ajuns acasa sa-i facem baita nu s-a potolit. Nici de mancat masa de seara n-a vrut sa manance.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Monique_new spune:
xandrutza imi pare rau de Narci. Ce a patit? a papat ceva ce i-a facut rau ?
Off nu se mai termina vremea asta capricioasa.In Bucuresti mai e cum mai e, dar pe voi acolo va termina cu inundatiile.
Mirabela sa sti ca parerile sunt impartite, o parte spun ca seamana cu mine altii cu tati. O sa vedem cand o mai creste. Eu de exemplu seman fff mult cu tata, dar am luat ceva din "aerul mamei" si atunci nu mai poti sa spui ca seman cu tata.
Pupam David
sa scape de raguseala.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

xandrutza_76 spune:
Multumim, fetelor.
Monica, Narcisa a racit putin; acum e vie, inca nu vrea papa dar nici nu insist. Dar e ok, se catara, rade, face prostioare, etc...
Lexi, bine ca ati linistit-o pe Maria cu baita. Du-o la inot, ce zici?
Mira, cum mai e David?
Ramo, sper sa fie ok cornurile ![]()
Pupici pentru Sebicu!
Alexandrina
30+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
itzy-bitzy spune:
Lexi am intrat repede sa-ti spun ca am intrat in posesia pachetului trimis. Fetelor vreau sa stiti ca lexi este o draguta si i-a trimis cadou Roxanei01 pt Victoras 2 costumase f frumoase si o felicitare pt mamica. Nu a fost pe faza sa contribuie atunci la buchet si mi-a trimis mie sa fie o surpriza. Un gest f frumos.

Cu Roxana ma vad sapt viitoare incolo ca acum plec din bucuresti, ne auzim marti , va pup
paaa
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
ramomar spune:
xandrutza
ce grija ai tu de noi, cum ne resfeti cu multe bunatati. Si eu am o reteta foarte buna de cornulete de la bunica, doar ca pe mine timpul nu ma mai lasa sa le pun in aplicare ![]()
Multa sanatate Narcisei! si mogaldeata mea starnuta de 2-3 zile, dar rau de tot si azi au aparut primii mucisori ![]()
Capriciosa de tot vremea peste tot. Si la noi ba ploua, ba sta, si e frig rau, zici ca vine toamna.
Monica tu i-ai zis lui Gety de ceva siropel. Era de raceala saupt imunitate?
pup pe toate!
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
Hmm, se pare ca vremea rea pe care am avut-o aici, a ajuns in Romania. Daca e o regula, atunci cred ca cel tarziu saptamana viitoare se va incalzi si in tara, aici azi se asteapta 31 de grade. Din cauza frigului asta pe care l-am indurat zilele astea, seara am niste dureri de spate groaznice, aproape ca nu ma lasa sa respir si ma lupt si cu un inceput de cistita
Tocmai bine, ca doar saptamana viitoare intru in concediu
Am inghetat de frig zilele trecute in birou si astia nu s-au sinchisit sa dea drumul la calorifere. Aveam buzele vinete in fiecare dimineata.
Xandrutza, as da-o la inot pe Maria dar nu mi-o primeste decat de la 4 ani, deci mai avem de asteptat.
Itzy, bine ca a ajuns cu bine, multumesc pt. cuvintele frumoase
dar e un gest absolut obisnuit si normal in astfel de imprejurari, asa ca nu le merit. Asta imi aduce insa aminte ca inca ii datorez o mica suma lui beatrix de la buchetul Cristinei. Beatriiix, cand treci sa-ti dau banii? Ca daca nu, ti-i trimit in plic!
Eu iar am nervi de mor, iar cu banca, iar cu plicul...
Si de data asta am facut totul corect dar cred ca cineva pe-acolo e batut in cap...

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Monique_new spune:
RAMO da eu i-am spus de www.terapeut.ro/commerce/imuno-royal-junior-sirop-p-1484.html" target="_blank">Royal Junior . Am mai gasit intre timp unul de la TIS care are echinaceea, propolis si catina....dar nu gasesc sa ti-l arat. Intra pe.. http://www.tisfarmaceutic.ro....si selecteaza din stinga : suplimente nutritive ....siropuri ...TISOFIT- sirop cu echinaceea...si vei vedea detalii. Sper sa nimeresti, pt ca nu merge sa copiez adresa exacta.Daca te intereseaza le gasesti pe la plafare, nu cred ca au la farmacii.
POZE COSMI 1 ANISOR

ramomar spune:
quote:
citat din mesajul lui Monique_new
RAMO da eu i-am spus de www.terapeut.ro/commerce/imuno-royal-junior-sirop-p-1484.html" target="_blank">Royal Junior . Am mai gasit intre timp unul de la TIS care are echinaceea, propolis si catina....dar nu gasesc sa ti-l arat. Intra pe.. http://www.tisfarmaceutic.ro....si selecteaza din stinga : suplimente nutritive ....siropuri ...TISOFIT- sirop cu echinaceea...si vei vedea detalii. Sper sa nimeresti, pt ca nu merge sa copiez adresa exacta.Daca te intereseaza le gasesti pe la plafare, nu cred ca au la farmacii.
POZE COSMI 1 ANISOR
![]()
![]()
Multumesc Monica
Da oare sa-i dau acum cand are ceva simptome de raceala sau dupa? ***************************************************
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************
Monique_new spune:
Ramo ....nu am inteles intrebarea cu "dupa"...dupa ce raceste sau cum
. Parerea mea e ca poti sa-i dai pana sa ajunga sa raceasca. Eu asa i-am dat...preventiv daca a stranutat de citeva ori i-am dat macar o lingurita dimineata citeva zile. Daca nu are alergie la ceva din compozitia lor , scrie si pe ele ...respectiv polenul si propolisul eu zic ca rau nu au ce sa-i faca. Cand incepe vremea rece, ma gandeam sa-i fac cure de 10 zile/luna cu unul din siropuri.
POZE COSMI 1 ANISOR