Bucurii de sept-oct 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

ramo uite cam asaarat eu...aici cu sora mea si aici cu mama mea....gata am prezentat toata familia .

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Monica, eu te stiam blonduta, dar am zis ca, poate ti-ai schimbat look-ul si ne faci o surpriza.
Ramo, am fost smechera, mi-am pregatit aseara aluatul (din ala impaturit, dat la rece, iar impaturit) si azi dimineata am rulat cornurile. Lasa ca o sa va pun si voua o poza, maine dimi.
Mira, cred ca e o solutie buna cea propusa de directoare, sa-l duceti putin mai tarziu pe David. Narcisa e si ea disperata dupa copii, dar cine stie, poate pana la gradi ii trece...
Salutari de la Lili, va transmite toate cele bune, ii este dor de voi toate.

Alexandrina 30+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza si de la noi!

Vazut papusile frumoase - Cosmi si Ana-Maria! Am si eu fetita si o sa poarte muuulte rochite la vara!!!

Cat despre cresa si Vladut - pot spune ca e deja adaptat bine de tot. Inainte mai avea zile cand maraia la plecarea mea de-acolo. Acum, de o saptamana, nu mai maraie deloc, ne face pa si pusi si se duce la copii, chiar daca mai sunt unii care plang in timp ce il aducem pe el. O sa trimit pe mailul comun o brosurica pe care am primit-o de la cresa cu sfaturi pentru parinti in privinta adaptarii la cresa. Scria in brosurica aia ca nu-i o idee prea buna ca parintele sa plece pe furis. Copilul trebuie sa stie cand pleaca parintele si treptat va intelege ca mami/tati o sa se intoarca dupa el. Spre deosebire de plecatul pe fris, cand copilul deprinde o frica, sa nu cumva sa ramana fara mami/tati. Plus sunt multe alte sfaturi bune. Merita citita. Numa va r0g sa-mi mai trimiteti o data adresa de email si parola, ca am pierdut PM respectiv. Dariuta se face din ce in ce mai cuminte, parca nici n-as avea copil in casa

Am vb cu Alexutza pe mess, zicea ca nu reuseste sa intre pe forum. Va pupa pe toate si va transmite ca e bine, si ea, si Gabitza, care se face din ce in ce mai nazdravan.

Am vazut ca a aparut si Eunice! welcome back!
Grea incercare ati avut si voi cu bona. Imi pare rau!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Hai ca azi nu am chef de facut nimic la serviciu.

Stiti ce caut eu de zor....un trening de bumbac sau de catifea pt Cosmi...si nu gasesc. Acum am dat o fuga la cateva magazine si au doar resturi din primavara.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Monica, mercic de prezentare , are Cosmi cu ce se mandri, o mamica frumoasa, o bunica tanara si frumoasa, dar si matusica, la fel. Am imaginea ta in minte, dar in poza aceea cum nu se vedea bine fata, am fost sigura ca esti tu
xandruta, transmite-i lui lili ca si noua ne e dor de eaaaa Asteptam poza cornuletelor
Cristina felictari mamico, uite ce copii cuminti ai! Bravo
Eu ma confrunt cu aceiasi problema veche a lui Patry, in compania copiilor mai mari un pic ca ea, nu are nici o treaba, vb cu ei, ii ia de manuta, dar cu cei de-o varsta cu ea sau chiar mai mici, daca cumva se ating de o jucarie de-a ei sau de bicicleta (cand suntem cu ea la plimbare) incpe sa-i impinga si sa le zica "nu, nu nu" sa nu se atinga de ea si oricat ii explic nu se imbunatateste situatia, daca o prind de manute plange si ridica manuta si la mine.
Transmite-i pupici si alexutzei!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Salutare!!!!

Mi-e dor de voi, dar nu am mai apucat sa intru...

Ramo nu va ignor insa saptamana asta am stat acasa, si voi sta si cealalta...de aceea nu am mai reusit sa intru...am avut multe de rezolvat. Mi-am luat un co. medical ca altfel nu reusesc deloc sa rezolv una alta...(si nici nu mai am zile libere altfel). Am programari la dentist, mi-am facut analizele si mie si Anei-Maria, vreau sa ajung si la ginecolog ca nu am mai fost de cand avea papusica 6 luni...in curand ne mutam si cu domiciliul...timpul e scurt si parca nu mai apuc sa fac nimic.

Am facut analizele de sange complete si mie si Anei (a plans f putin, mai mult am plans eu cand o tineam-era culcata pe pat si eu stateam aplecata peste ea...2 asistente i-au recoltat, f dragute)...suntem bine, insa la amandoua ne-a iesit ca mancam prea multa carne si cam sarat...Albumina si Na,Cl peste valorile normale. Asa ca de vreo 2 zile suntem vegetariene...restul ma bucur ca i-au iesit bine.
Am dus-o pana si la dentist cu mine azi...desigur ca nici nu s-a putut uita dr la ea, tocmai se trezise din somn in urma cu jumatate de ora si era mofturoasa si fitzoasa...
Intentionez sa-i fac prin august si o analiza la kk, urina si un exudat faringian si cu astea e completa... astept sa vina o cunostinta din co. care lucr la laboratorul Instit. Cantacuzino...prin august cred ca va fi...

Cam asta despre noi...cu Mexxa am vorbit zilnic la telefon ...pt ca nu pot sta fara sa o sun zilnic...azi era un pic cam preocupata fiindca iar i-a curs urechiusa lui Sebi...dupa operatie...Stiti ca am fost iar la ea cu Lilina si ne-am intalnit cu Eunice - mi-a facut o reala placere s-o cunosc, arata super, si ma bucur ca a devenit mai activa. (Apropo Eunice- ma uit sa vad daca exercitiile Pillates pt abdomen sunt aceleasi cu cele pe care le am eu si te anunt...mersi mult)

Mona mersi pt poze, sunt f frumoase maimutzelele...Multumim pt complimente fetelor.
Patul din camera ei este facut la comanda, de cand i-am facut mobila in camera, si am vrut somiera pe dimensiunea 1.70/80 cm.

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Buna dimineata.

E gataluta. Slaba miscare pe aici. Unde umblati mamicilor???

Alina stiu cand ai facut camera Anei...dar nu stiam dimensiunile patului. Ati vandut apartamentul??? Cu cat? Ma intereseaza pt mama...care ar vrea sa se mute pe langa noi. Unde va mutati???

De maine ne apucam de "renovarea" casei, in mod special a camerei Cosminei, nici nu vreau sa ma gandesc .

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Monica merci de cafea, acum o savurez. Spor la amenajari si smotru
Alina ma bucur ca sunteti bine, chiar daca putin mai ocupate Citind cum i s-a recoltat sange papusicii, mi-am adus aminte prin cum a fost si la noi acum cateva luni. Mogaldeata mea a stat cuminte pan i-a recoltata, dar apoi atat a dat din munta ca a facut tot cabinetul de sange, nu puteam sa-i imobilizez mana si sa ii tin bine compresa.
Unde va mutati draguto? deci le parasesti pe titanse sau tot prin zona ramai?
Multumim de vestile despre Sebicu. Sper sa nu fie nimic grav acele scurgeri si sa se opreasca.

chiar asa mamicutelor pe unde sunteti, ia treceti toate la raport?

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Neata tuturor,

Cristina vreau si eu ghidul ala pe mail, iti trimit pm.

David a terminat tratamentul dar e ragusit, nu stiu care o fi cauza, o sa sun iar dr azi. I-am dat niste zyrtec, sper sa-i treaca.

Ma ingrozesc inundatiile astea, dimineata am vazut ca si suceava e amenintata, Xandrutza, Lili, cum este?

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Monica, ce mai semanati voi in familie, Cosmi seamana cu tati din cate imi dau eu seama.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput