Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 3
SunSmile spune:
Anna uite ca la Vic merge si asa. Si la mine face pauze mari noaptea, de 4-5 ore. Dar stiu ca la spital le spuneau mamicilor ca pana la 2 saptamani e bine ca bebeii sa nu aiba pauze prea mari ziua. Acum...
Fa asa cum crezi si simti ca e cel mai bine pt voi, iubita! Adica daca esti convinsa ca ea e satula atata vreme, totul e in regula. Pt ca fiecare copil e diferit!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
boticelina spune:
Hop si noi mai pe seara asa, dupa baita...
Sun la multe lunitze printesei luptatoare, mai cu ce rezultate minunate va laudati voi
Mai ca suntem invidioase ![]()
Anna bine ati venit acasuca! Eu nu trezesc printesa si mi-a dormit odata si 6 ore legat. Se trezeste ea amusinind cand ii e foame.
Mai copilul meu m-a speriat, aseara a adormit tun dupa baita si mie inca imi pocneau sanii asa ca la 2 noaptea cine scotea de zor la pompa? je... Am scos 100 ml, cat sa nu mai fie pietroi dar io dupa ce pompez am obs o scadere a productiei asa ca azi la amiaza i-am dat fetei lapticul muls aseara. Bai si a papat tot si a mai vrut si titi...
fug ca s-a declansat alarma...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
anaxena spune:
eu am culcat terorista care e terorizata ca-mi curg mie sanii prea mult si se ineaca,am incercat sa ma mulg inainte(dar parca de cand am dato iar la san pompa nu mai trage ca inainte) si tot e prea mult pt ea...ia tzatza in gura ,suge apoi o scuipa,plange pana se face violeta si apoi iar reluam ciclul...acum ma oftic ca nu shtiu dc mananca bine ,dc nu ii mai dau biberon
deja am uscat 2 mashini de prosoape pt la salon,ashteptam ultima tura si bagam iar..vai ce pufoase sunt prosoapele!! sa vedem cu hainele ce si cum
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
clabur spune:
Eu nu stiu care este faza cu alaptatul pentru ca pe prima am hranit-o artificial si pe a doua sunt nevoita sa procedez la fel. Vreau doar sa va spun ca Ania a primit biberonul numai atunci cand a cerut si la fel voi proceda si cu Ilinca. Asta se intampla si la 2 ore si la 4 ore in conditiile in care formula are aceeasi concentratie.
Am suferit mult pe tema alaptatului dar bineinteles ca am de pasit momentul. Avantajul (cred) a fost ca Ania de la 3 saptamani a dormit de la ora 22 pana la ora 6 ceea ce ma bucura foarte tare. Atata timp cat asimila in parametrii normali (chiar peste) nu mi-am pus problema de ce doarme asa mult.
Nu stiu cum va descurcati voi dar eu efectiv ma tarai prin casa. Am dus toata sarcina cu dureri si parca am ajuns la limita. Astept cu nerabdare sa treaca cele 2 saptamani pe care le mai am de parcurs.
Claudia
cu Ilinca si
ania 9 ani
ankalaura spune:
Fetele - multam penmtru raspunsurile cu buricutul. Intre mesajul meu, raspunsurile voastre si pampersul care trebuia schimat, buricutul a cazut. Incep sa dau numai cu alcool. Pe sticla mea scrie ALCOOL ALB - e totuna cu alcoolul sanitar> De unde sa stiu cate grade are??? Nu scrie niciunde...
Cu uscatorul de rufe - vad ca s-au ieftinit serios. Nu ar fi o idee rea sa luam si noi o masina noua cu tot cu uscator incorporat. Ca de uscator separat nu avem loc neam! In baie nu incape iar la bucatarie... doar nu o sa fac acuma alta mobila ca doar ce o facuram pe asta luna trecuta
. O sa analizez. Nu stiu insa cum o sa fac cu uscatul, ca eu scot etichetele la majoritatea hainelor - cine stie ce scria pe etichete la vremea lor???
BUJO - nu ai facut si tu o pozica lui BB Darius?
SUN - am devorat mesajul tau! Tare mult ma bucur cum, creste Thea de frumos! Ca la carte, ce mai! 
DR_ANCA - bebica ta sta foarte bine cu greutatea. O sa vina pe lume exact atunci cand trebuie, da' iti doresc sa nu astepti precum Mada sau Capri ![]()
ANNA - teoretic, bebe nu tre' sa doarma mai mult de 5 ore ca risca sa se deshidrateze. Acuma, depinde si de cat mananca... Totusi a ta e inca mica mica si cu siguranta papa putin. Fie-mea, dupa ce a sarit la 100 ml la o masa (sau chiar 120) a inceput sa doarma si cate 6 ore, iar noaptea adoarme la 12 noaptea cel tarziu si nu se mai trezeste decat la 6 sau 7 dimineata ...
Am vazut pozicile. E o dragalasa micuta ta, ce frumos sta ea in patucul cel colorat!
Sa va traiasca si sa fie sanatoasa. Si tie, refacere rapida!
VICKY - sa va traiasca romancuta ![]()
BOTI _ tie nu am apucat sa iti spun ca mi-au placut asa mult pozicile fetei... Are o gurita superba, e frumoasa de pica!!!
Vaz ca nu i-au dat drumul acasa lui CAPRI. Probabil ca maine....
La noi... colicii au inceput sa isi faca de cap. S-a chinuit mititica in seara asta... de numa'. Sper sa doarma pana mai catre dimineata. E aiurea ca daca o doare burtica vrea sa stea cu nasul in tzitzi, apoi se agita si da lapticul afara... Si iar cu nasul in tzatza... O mai pacalesc cu o suzeta, o scuipa... Mai atipeste pe umarul meu, cand o bat pe spate. Cum o misc, se trezeste... Pana in seara asta a plans asa si asa... Ii dadeam picaturele si trecea. In seara asta insa... atata a sufeirt mititica... Of ce rau e sa vezi cum se chinuie bebe... Sper sa fi fost doar un moment izolat, si de maine sa nu mai avem asa dureri de burtica...
monalac spune:
am scris nu stiu cate msj si le am pierdut.s a defectat calc,dar o sa ne luam altul nou cat de curand.acum au adormit baietii si scriu repede,sa va anunt ca a nascut miha miha,o fetita de 3kg,cezariana,apgar noua.se numeste leia maria.
monalac spune:
fetelor,eu am citit ca laptele de mama pus in biberon isi pierde din anticorpi,care raman pe peretii biberonului.]
SUN,felicitari pt vestile bune!sa traiasca micuta luptatoare si la cat mai multe lunisoare!
Didi81 spune:
Si eu cu intarziere, fireste
: Sun, felicitari pentru controlul de azi si rezultatele super! Ma bucur nespus ca Thea evolueaza asa de bine 
Didi
de Aida Maria
mariana_1976 spune:
Anaxena, jos palaria pentru perseverenta la alaptat...Eu la tinerete am rezistat cum am rezistat, dar acum parca nu as mai putea...Oricum despre uscator as zice ca si turtu ca nu toate rufele merg.
Mcoca, felicitari pentru micuta romanca!
Dar cum s-a ajuns la asemenea preturi exorbitante pentru un simplu certificat de nastere? (aici pasaportul suedez individual al copiilor costa de 5 ori mai putin).
Anna, aici astia spun ca daca trec mai mult de 5 ore ar trebui treziti.
Didi, noi tot Electrolux avem si sunt multumita de ea, mai ales cu clima de aici nu tocmai prielnica de uscat rufele afara...
Bebelusa mea este nemaipomenit de cuminte, nu-mi vine sa cred ca doarme asa de bine atit noaptea.In greutate a luat cam 33 de grame pe zi, deci e okay...
monalac spune:
ANKA si codrin al meu are colici.cand e treaz,plange aproape intruna... si are gaze la stomac.azi mi s a parut ca mi a zambit constient.ma duc sa ma culc ca la 12 ma trezesc sa i dau sa pape.
A