Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

sun, felicitari pentru vestile bune, asta da cadou de o luna aniversare

anaxena, eu am uscator, dar am renuntat sa-l folosesc. Mie nu-mi place cum se fac hainele dupa citeva spalari daca le pun la uscator. Prefer sa le las sa se uste natural. Bine, partea buna la noi e ca avem o camera la subsol speciala pentru pus la uscat rufele, asa ca spatiul ocupat de ele nu ma deranjeaza.
Oricum, n-as usca la uscator hainele pe a caror eticheta scrie ca e interzis sa le usti cu aparatul.

ana, bine ai revenit acasa si acomodare rapida cu micuta ioana.

Fetelor, mersi de raspunsuri, m-ati lamurit cu ruptul apei, azi i-am zis unui coleg ca o sa fie soferul de serviciu in caz ca mi se rupe apa, sa fie pe faza
Oricum, sper sa recunosc treaba asta cu ruptul apei daca e sa se intimple, ca vad ca se poare rupe si asa mai finut, cum zice sun. Io credeam ca e asa ca-n filme, tac-pac, balta de apa la picioare.
Hai ca ma duc sa pap ceva

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mamicilor, spuneti-mi si mie daca ar trebui sa o trezesc pe printesa ca sa-i dau sa mananca sau s-o las pe ea sa se trezeasca singura si sa ceara? Ca vad ca doarme mult, de ex am hranit-o l pe la 11 inainte sa plecam din spital, si apoi am trezit-o la 4 ca deja mi s-a parut cam mult. Acum iar au trecut 4 ore si ma intreb ce sa fac? Mie imi convine ca doarme mult, da' oare daca face pauze mari intre mese e bine? Dati-mi un sfat va rog!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Sun- super vesti! Bine ca te-ai mai linistit un pic

Mada-ce faine sunt pozele!

Bujo- cum te simti cu cateva ore inainte de DPN? Eu cre'ca pruncii nostri s-au vorbit sa ne mai tina pe jar (si la mine tot maine e). La tine e stabilit ca daca nu vine de buna voie faci sambata cezariana, nu? Mie doctorul mi-a zis ca nu imi face nimic pana la o intarziere de 10 zile. Ei dar nici chiar asa mult nu o sa stea Mirunica (sper)

Pupicei

Ralu
39+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ana tin pumnii sa fie bine cu Maria! de fapt..io-s convinsa ca e bine, pare foarte vanjoasa din poze!

Multumim pt ca sunteti langa noi. Si la tristeti si la bucurii!

p.s. scriu mesajul de o ora si ceva, da' i s-a facut brusc foame fie-mii.

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am pus poze la semnatura, nu am facut inca un album pe picasa dar o sa-l fac cand am timp...
Nu ma uitati cu problema mea, iar au trecut 5 ore de la ultima masa, ce sa fac, s-o trezesc?

Anna de Ioana Maria
printesa noastra
poze printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
citat din mesajul lui AnnaBaby

Am pus poze la semnatura, nu am facut inca un album pe picasa dar o sa-l fac cand am timp...
Nu ma uitati cu problema mea, iar au trecut 5 ore de la ultima masa, ce sa fac, s-o trezesc?

Anna de Ioana Maria
printesa noastra
poze printesa

trezeshte-o!!!e inca mica..alapteaza din 3 in 3 ore ziua,noaptea o poti lasa 4-5 ore sa faca nani..are cumva icter?ca de obicei atunci sunt somnoroshi

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anaxena, eu am uscat o gramada de prosoape, niste tricouri si niste camasi de noapte.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sun ma bucur pentru vestile bune!!!

Turtu, m-ai distrat de numa cu apa. Sa stii ca la mine a fost ca in filme :), dar eram acasa. Mi-a curs cam un pahar pe canapea si apoi am fugit la baie si acolo cred ca a curs juma de litru :))).

Anna, si MAya doarme cate 4 ore, dar aici mi-au zis sa nu o trezesc, ca de aia se numeste alaptat la cerere, mananca atunci cand vrea ea. La noi merge bine faza, ca a luat foarte bine in greutate, in medie 30si ceva de grame pe zi, ceea ce e foarte bine.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Anna bun venit acasa! Este o dulceata Ioana! Sa va traiasca. Mai eu acum observ ca majoritatea copiilor de la odiseea noastra au super freze!:)
Trezeste minunea si da-i sa pape. Este micuta si nu trebuie sa faca pauze asa mari. Multi nici nu-si dau seama ca le e foame si dorm si exista riscul sa se deshidrateze. Sau poate are icter si e somnolenta. Oricum...da-i la 3 ore.

Turtu nu-ti face griji cu apa, o sa fie bine!

Bujolinux astia 2 s-au vorbit pana la un punct. Apoi au zis sa faca o diversiune...una a iesit mai repede da' m-a tinut pe jar de mi-a ars sufletul si Filipu ne tine in sah si nu vrea sa iasa. Smecheri, ce sa zic!:) Io tot sper ca poate te apuca nascutu pana sambata!

Ralu si la voi tin pumnii...sa vina Mirunica odata cu Filip. Poate maine?:) Io-s d'aia de spera pana in ultima clipa...

Oana poate daca facem strigari zilnice apar si fetele. Ca io tot zic, da' nimic. Si de Luana cel putin, chiar imi fac griji.

Anca si voi in asteptari. Mai da' multi bebei ardeleni get-beget avem.:)

Madutz sunteti niste frumoase, toate 3! Sa fiti sanatoase!

Mi-e sooomn...vremea asta ma omoara...

Mai dar Biri, Nati, Dana, Ella au disparut de cateva zile

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Am uitat sa va spun ca am o mica romanaca de azi acasa. Am fost la consulat si am facut certificatul romanesc. A mers ultra repede. 200 de euro si intr-o ora aveam certificatul.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput