Copiii sunt sinceri...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Toti copii zic prima oara ca cineva e fat sau se uita indelung la un om in scaun cu rotile, la un neg imens pe nas etc, dar accepta mult mai rapid toate astea ca noi.
De abia cind l-ai tras in camera a aflat probabil ca fat e rau, pina atunci "fat" era probabil numai o trasatura fizica. Nu cred ca la 5 ani a vrut sa "i-o zica" doamnei.

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
citat din mesajul lui Andrada

Toti copii zic prima oara ca cineva e fat sau se uita indelung la un om in scaun cu rotile, la un neg imens pe nas etc, dar accepta mult mai rapid toate astea ca noi.
De abia cind l-ai tras in camera a aflat probabil ca fat e rau, pina atunci "fat" era probabil numai o trasatura fizica. Nu cred ca la 5 ani a vrut sa "i-o zica" doamnei.

A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Complet de acord si in nici un caz nu i-as fi tras o bataie pt asta.De fapt nu i-as da o bataie pt nimic oricat de rau ar fi.

Si copilul meu imi spune ca am baboon boobies(sani de babuin,) LOL si la fel le spune tuturor femeilor pe care le vede.E inca intr-o perioada in care toti pe care ii intalneste au baboon boobies si butts.Pe mine una ma pufneste rasul de fiecare data cand spune asta.Eu ii spun ca parerile personale le tinem pt noi, nu le strigam in gura mare si cam atat.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

cand nu aveam copii si auzeam un copil de 7-8 ani ca vb urat ma ingrozeam si-mi spuneam ca la al meu asa ceva nu se va intampla...
nu ca acum s-ar intampla...nu se intampla..de fel....cred, ca nu stiu ce face el cand nu e cu mine(adica la scoala sau la semi)...

dar sunt muuult mai toleranta pt ca-mi dau seama ca unii copii se maturizeaza mai greu...
cel putin fi-meu are minte de vreo 5 ani adica e inca f jucaus si f rasfatat...ii place sa faca poante si din cauza asta mai da si porecle la cate un copil...de ex valentin-valentinosul ioana-banana,ioana aragaz cu 4 ochi(nu l-am invatat eu,a auzit tot la scoala) sau grasu'...la un copil mai grasut...
sa nu credeti ca nu l-am certat...ooo si de cate ori,i-am spus in n feluri....ca nu e frumos,ca si lui i se pot gasi oricate porecle,ca unii copii nu agreaza asa ceva...
sau un copil l-a facut odata urs el nu e grasut,da' nu stiu de ce i-a zis asa....
si era f suparat...nu-i place daca lui i se dau porecle...asa ca zice si el...pe care-l prinde
asta acum e lipsa de educatie?

eu cred ca educ la el zi de zi...si chiar daca nu se vad rezultatele imediate sunt convinsa ca in timp ceva se va lipi de el...

de ex il invat mereu sa spuna saru'mana la doamne(ca tot deschide gura...de ce sa zica buna ziua daca poate spune saru'mana!?) si buna-ziua sau ce-o fi la barbati...
nu spune mereu, tb sa-i amintesc..dar in timp eu cred ca i se va intipari undeva prin partea aceea de la cap

deci,copii spun ceea ce gandesc...e adevarat ca unele chestii le aude in casa si daca parintii au voie ei de ce nu?
posibil in momentul in care sentimentul acela numit "rusine" se accentueaza incep sa aiba si retineri...
acum depinde de la copil la copil...
cei de acum sunt f rasfatati(unii) si se maturizeaza mai greu....raportat la cum eram noi la varsta lor....cred
pana pe la 5 ani..sunt5 dulci,dar sigur ca tb atentionati..daca nu li se spune nimic ei cred ca au facut vreun lucru nemaipomenit mai ales daca adultii rad la "glumele" lor...

eu am auzit copii mici zicand tot felul de prostiute si parintii ,bunicii si toata gasca se amuzau

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

quote:
citat din mesajul lui ellej

Depinde de varsta. La 3-4 ani sunt sinceri. Dupa 7-8 ani, prost crescuti, zic eu.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Total de acord cu ellej.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ICAI spune:

Poate mai tine si de caracterul fiecarui copil nu neaparat de educatie.Al meu spune verde in fata ce are de spus si-l tot cert si-i sugerez sa fie mai diplomat; imi zice "dar ce mami vrei sa mint?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Copiii la o virsta mica sint sinceri, mai tirziu sint absolut prost crescuti (dupa 10 ani dupa parerea mea e chiar mitocanie si e grav sa nu fi inteles ca nu tot ce-ti trece prin cap scoti pe gura). La o adica, oricine poate fi sincer si sa-i spuna colegului de serviciu ca e prost imbracat, ca pute, ca e agramat si idiot, dar niste reguli de bun-simt si de educatie ne fac sa nu spunem asa ceva (decit eventual in cazuri extreme). Prin urmare si un copil trebuie invatat dupa o anumita virsta, cind poate avea discernamint, ca unele lucruri nu se spun si asta nu inseamna ca minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Nu? Dar cum se numeste cand gandesti un lucru dar nu il rostesti? Aaaa, pardon. Diplomatie, da

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Anca, tu iti dai seama cum ar functiona societatea daca toti ne-am spune in fata ce gindim unul despre altul? Tu respecti pe toata lumea, toti miros a Dior in jurul tau, l-au citit la Homer in original, sint toti perfecti si nu-ti vine niciodata un gind rau despre nimeni??? Traiesti la manastire, probabil. Sa nu-i spui cuiva ca-i obez, desi vezi ca asa e, nu se cheama minciuna ci doar educatie, ca nu-i treaba ta! Nu inteleg strimbatura aia a ta dupa cuvintul diplomatie, dar daca n-ar exista acest ceva la care te strimbi tu asa frumos, ne-am impusca pe strada sau ne-am jigni de 100 de ori pe zi. Daca puti a transpiratie si nu-ti spun nu inseamna ca mint, dar daca nu vezi diferenta, n-am cum sa-ti explic.

Ina, dupa parerea mea, nu trebuia sa-l certi si sa-l atingi pe baietelul tau in momentul ala. In primul rind e inca mic si in al doilea rind nu cred ca a inteles foarte bine unde a gresit. Daca zicea ca mama respectiva e slaba, era ok? Cred ca un pic mai tirziu isi dau seama ce ok sa spui si ce nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

quote:
citat din mesajul lui Natasa

Anca, tu iti dai seama cum ar functiona societatea daca toti ne-am spune in fata ce gindim unul despre altul? Tu respecti pe toata lumea, toti miros a Dior in jurul tau, l-au citit la Homer in original, sint toti perfecti si nu-ti vine niciodata un gind rau despre nimeni??? Traiesti la manastire, probabil. Sa nu-i spui cuiva ca-i obez, desi vezi ca asa e, nu se cheama minciuna ci doar educatie, ca nu-i treaba ta! Nu inteleg strimbatura aia a ta dupa cuvintul diplomatie, dar daca n-ar exista acest ceva la care te strimbi tu asa frumos, ne-am impusca pe strada sau ne-am jigni de 100 de ori pe zi. Daca puti a transpiratie si nu-ti spun nu inseamna ca mint, dar daca nu vezi diferenta, n-am cum sa-ti explic.

Ina, dupa parerea mea, nu trebuia sa-l certi si sa-l atingi pe baietelul tau in momentul ala. In primul rind e inca mic si in al doilea rind nu cred ca a inteles foarte bine unde a gresit. Daca zicea ca mama respectiva e slaba, era ok? Cred ca un pic mai tirziu isi dau seama ce ok sa spui si ce nu.

Cre'ca nu m'am exprimat cum trebuie, mai uit ;imba romana, imi cer scuze.
Ca un om nu a citit - nu e treaba mea
CA un om e obez - ii doresc multa sanatate, in rest, nu e treaba mea.
Dar de exemplu daca un om cu care intru in contact miroase insuportabil, atunci ii spun, ca lucrul ma afecteaza direct. Nu o spun "Bai, puti" :D ca intr'adevar nu e frumos. Dar gasesc pe moment un mod mai diplomat (ca tot ma strambam la cuvant) de a ii spune ca ma deranjeaza. Nu vad in asta o jignire. Eu intotdeauna am apreciat sinceritatea (nu imi place machiajul tau, parfumul imi pare insuportabil, si altele asemenea, pt ca la urma urmei intru in contact cu acele persoane si nu imi doresc sa se fereasca de mine). Sper ca acum am explicat mai clar ceea ce vroiam sa spun.
Si ma refeream la adulti, nu la copilasi. :)

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Doua palme la fund nu un capat de lume. Da stiu o sa mi se urce toata lumea in cap... Eu initial am crezut ca l-au apostrofat fetele.

La 5 ani inca e mic, mi se pare scuzabil. Pentru mine sa zicem ca m-as astepta asa de pe la clasa a 2-a sau a 3-a sa stie cum sa se comporte cu ceilalti, practic dupa ce incheie cu cei 7 ani de acasa.

Eu nu m-as supara daca mi-ar spune un copil de 5 ani ca sunt grasa. I-as zice "da mananc prea multa inghetata" sau ceva de genul.

Mergi la inceput