Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
roxanaz spune:
neata!
Selene, din ce rezultate la analize aiscris tu doar TGP si CMV sunt depasite. leucocitele si impliciti eozinofilele sunt in mod normal crescute in sarcina (reprezinta o stare de "alerta" a sistemului imunitar). TGP combinat si trigiliceridele marite... pot indica ceva probleme la ficat dar nu neaparat (adica nu singure). rezultatele TT sunt ok - adica sunt corelate cu varsta sarcinii. estriolul este foarte putin ridicat - nesemnificativ. riscul de SD ti-l calculeaza medicul nu laboratorul. nu cred ca strica sa repeti CMV la oricare alt laborator.
Alina felicitari pentru fetisa cu fundisa!!
mimika, ela2233 bine ati revenit!
Daiopri un costum de la VS nu ti s-a potrivi? ca ei sunt mari maestri la sutiene&co.
DarkBendis aquarobics ce frumooos.... ce as mai vrea si eu!
eu ca de obicei rupta de oboseala, programul de tusit mi s-a mutat de la 4 la 6 intre 3 si 5.... oribil
sa aveti o zi buna!!
Iris2002 spune:
Selene, poate analizele nu sunt corecte, incearca sa nu te stresezi.
Alina, felicitari pentru fetita, ce frumos! cat despre bona, nu stiu ce sa spun, pare cam labila... Poti sa ramai cu ea si sa cauti in continuare pe altcineva, fara stirea ei, nu. (suna ciudat, dar copiii tai mai presus de orice, nu?)
Miereamara, felicitari (inca o data) pentru rezultate, renunti la amniocenteza acum?
Fetelor, eu m-am imbracat in fusta si bluzita de gravida, am si eu burtica la aproape 15 saptamini. Maine e ziua de nastere a dragului meu(sa imi traiasca infloreasca si mereu sa ma iubeasca) si imi iau liber de la 11.30, mergem in oras la un film si resto, el are voie sa aleaga(deci va fi ceva romantic de genul The Hulk)... Pe Francesca o va lua socrul meu de la cresa, ii da sa manince si o culca, asa ca noi o sa ne facem de cap.
Va doresc o zi frumoasa si bucurati-va de perioada aceasta minunata!
roxanaz spune:
la multi ani pentru sotul tau maine Iris, sa fie sanatos si sa va iubeasc mult mult de tot! (misto alegerea aia romantica hahahahaaha )
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Am revenit si eu din vacanta si vad ca deja unele dintre voi stiu deja sexul bebelusului. Felicitari!
Eu ma lupt din greu cu greata si varsaturile. E din ce in ce mi greu, deja media e de 5 reprize pe zi si am inceput sa scad in greutate. Sper sa fie furtuna dinaintea calmului, pentru ca maine fac 12 saptamani. Luni merg la dublu test la dr Herghelegiu si sper ca totul sa fie in regula.
Selene, repeta analizele, parerea mea este ca sunt gresite! Ai incredere in Dumnezeu!
Citesc din urma si revin.
Pupic.
Bee11+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
tuchi123 spune:
Buna dimineata
Selen, stai linistita ca esti ok, Roxana are dreptate, se modifica in sarcina unele rezultate, este firesc
Miereamara, minunat
Dragelor, am si eu un morcov in fund cand imi amintesc de eco. mea de la 11s si 2 zile, de nu va spun dar...am sa vad la 15 s si ceva nu stiu cand, are sa ma anunte dr. POP exact Doamne ajuta sa fie bine pt. noi toate ca asta ne dorim ce-l mai mult.
pe toate si ne mai auzim
14+Doamne ajuta
roxanaz spune:
tuchi dar de ce morcovul de la eco 11s?
flower imi pare rau ca esti nasol cu greturile. trebuei sa treaca ele. cum a fost in concediu? baga poze. te-ai mai linistit cu culoarea parului?
Carmen_Marieta spune:
Buna dimineata burtici,
Alinafelicitari pentru fetita, sa fiti sanatoase amandoua+ taticul..
Pusyketasi consultatiile mele cam tot in asta constau9 de asta m-am hotarat sa schimb medicul), si pana gasesc pe cineva care sa ma asculte, cu informatiile de la voi mi-am facut EU programare la echo morfofetala la Dr. Iosup. Tot eu o sa merg sa fac si DD si TT, pentru ca ma intereseaza.
Acum citeam ieri ca unele aveti carnet de gravida, cam in ce saptamana vi l-a eliberat... eu nu am... ma gandesc ca nu esti bagata prea mult in seama pana nu trece sarcina de un anumit termen???
Selene decat sa "fierbi" mai bine repeta analizele...
flowerbebebine ai venit. Cum a fost??
Fetelor si eu am greata, si mananc preferential...pe saptamani sau zile, saptamana asta am baut la lapte...........
Aseara radea sotu de mine ca mergeam la baie si-mi tineam "balcoanele' cu mana, le sustineam... eu le aveam ceva mai marisoare, nu foarte mult dar se vedeau, acum sunt...si sotul e ...
Si eu as vrea sa pun carucior roz sau albastru dar trebuie sa mai astept...
8+ Doamne ajuta-ne sa creasca bb mare si sanatos.Amin
Poze ..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
juniorrii spune:
Buna dimineata !
Am sa incerc sa ma inscriu printre voi, daca ma primiti, sunt si eu
insarcinata de aproape 15 saptamani.
Sper sa pot impartasi cu voi trairile sarcinii.
Sunt deja mamica de baietel de sase anisori.
Pe curand ! si sanatate tuturor !
www.mamanandco.fr/calendrier/signature-22250.png" border="0">[/url]
tuchi123 spune:
tuchi dar de ce morcovul de la eco 11s?
In primul rand am fost chemata mai devreme cu cateva zile, ma rog, apoi mi-a iesit pliul nucal la acea varsta 1mm, la maniera la care la alte fete, pliul nucal este putin trecut de 1mm la 12s si 13 s
Ei bine, acum iar ma cheama dr.POP mai devreme, la 15s si ceva...
14+Doamne ajuta