Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Alina felicitari pentru fetita ,2 fetite ce frumos.As merge si eu la acest Iosup sa-mi spuna si mie 100% dar din pacate locuind peste garla nu pot, asa ca trebuie sa astept pana pe 2 septembrie.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
13+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut fetelor,

Selene si parerea mea este sa ai rabdare, nu te stresa si mai tare, sa vb cu medicul pt. ca ei se confrunta cu astfel de cazuri frecvent si stiu cel mai bine ce sa iti spuna. Daca intradevar va considera necesar iti va da sa repeti analizele oricum.
La mine asa s-a intamplat, valorile ce indica tiroida erau de 3 ori mai mari si le-am repetat si au inceput sa scada, iar dr. mi-a spus ca o sa le mai repetam. Eu am incredere in dr. Ei stiu mai bine

Alinaaaaa felicitariiiii - ma bucur pt. tine adik pt amandoua ;)

Eu ma duc la culcare - si imi e asa de rauuu toata ziua
Noapte buna fetelor pupici
+11

http://md.lilypie.com/klKFp3.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara, buna seara

Azi am fost copil cuminte, m-am dus la sala cu echipament cu tot (nu ca duminica, cand mi-am lasat nadragii acasa si in concluzie am sters-o la cumparaturi, ca doara nu era sa fac sport in chiloti) la ora de aquarobics... adica topaiala in apa. E a doua oara cand merg si imi place... cica e genul de sport recomaandat pentru gravidute,alaturi de Yoga, Pilates si inot in general. Una dintre fete e in luna a 6-a... si face aquarobics chiar de cand a aflat ca e gravida. Daca aveti ocazia, recomand calduros.

Dark Bendis

15+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Am auzit si eu de aquarobics, cica e foarte sanatos chiar daca nu esti gravi, mai ales ptr femeile mai plinutze deoarece nu se pune presiune multa pe incheieturi atunci cand faci exercitii. Dar mi se pare ca e mai raspandita in Europa, nu stiu de romania,cand eram eu acolo nu am auzit de asa ceva, desi eu am facut inot de perfomanta cativa ani buni. In state nu stiu daca au, dar parca am auzit pe cineva in autobuz zicand de niste cursuri la YWCA.12+

Criss 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am ajuns si eu acasa.
Alina1976 felicitari pt fetita! din pacate noi mai avem pana cand o sa completam listuta, eu cel putin peste o luna aflu sigur.
Cris eu am facut analiza pt CMV in Romania, se pare ca am avut boala. Eu stiam ca se ia foarte usor de la copii. Selene ai avut contact cu copii mici in ultimul timp (fluide)?

Azi mi-am luat si eu rezultatele complete de la DD, nu am mai avut rabdare sa ajung la doctor, mie mi le spusese la telefon geneticiana, dar nu prea intelesesem bine, ca eram in aeroport.
Pliu nucal 1,4 mm, risc sindrom down 1:12561 si risc trisomie 18/13 de 1:21641. Recomandare genetician: sa renunt naibii la amnio. Mi-a zis ca o sa facem o eco amanuntita in ziua cu amnio pt spina bifida si dc vede ceva nasol la eco, o sa mergem mai departe cu amnio.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Miereamara, felicitari, astea da rezultate bune. Sa dea domnul si ale mele sa fie bune, ca ma apuca panica cand ma gandesc...dar ti l-e dat cam tarziu, nu? a trecut mai mult de o saptamana de cand le-ai facut?
Sincer, habar n-am ce analize mi-au facut pana acum...eu le-am dat sange(vreo 5 flacoane) iar doctorul mi-a zis ca totul e ok..care o fi totul ala nu stiu, dar mai bine sa nu ma stresez...

Criss 12+

Mergi la inceput

Selene, Cris, o sa fie bine, o sa vedeti

Mie astia nu mi-au trimis nici un fel de rezultate... si au cules vreo 3 flacoane de sange de la mine acum o luna si un pic. Oricum, aici politica e "no news, good news" (chestie confirmata si de GP) deci daca era sa fie vreo problema, aflam deja.

Eu cred ca o sa fiu ultima care se prezinta cu caruciorul colorat la apel... m-am interesat, voi merge la o clinica privata pentru scan dupa saptamana 24... deci cel mai devreme la sfarsitul lui septembrie. Stiu deja si unde, si cat ma costa, si ce voi primi "la pachet"... dar doua luni de asteptat e muuuult. Ufff...

Dark Bendis

15+

Mergi la inceput

Miereamara, felicitari de rezultate bune! Excellent news!

15+

Mergi la inceput

eu aflu abia pe 4 septembrie daca e intr-adevar fetitza
acuma vad ca eu nu sunt deloc pe lisutza voastra...ma trece si pe mine cineva? poate cand s-or trezi fetele maine dimineata. DN:14.06.1981 si DP:26.01.2009
doamneeee, o trece o data greatza asta????

Criss 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Sunt aici,Michelle,multumesc de intrebare.
Nu sunt insa tocmai in apele mele,caci intalnirea cu dr.m-a dezamagit un pic.

Mi se pare ca merg prea "repede" intalnirile acestea,as vrea sa simt ca nu ma goneste nimeni,ca pot sa stau lejer de vorba cu dr.si sa o intreb tot ce doresc.

Mi-a facut o simpla ecografie,am vazut galmitza,facea tumbe,dadea din manute,din picioruse.Am vazut inimioara,care bate cum trebuie.A fost si o tentativa de a-mi da o pozica,dar nu se vede nimic in ea.

Buuuun......toate bune si la locul lor,dar dupa ce s-a terminat ecografia,mi-a zis doar ca ne vedem dupa 20 august.

Am inceput eu cu intrebarile: cum e cu dublul test? Pai...ori il faci pe dublu,ori pe triplu,ele nu sunt obligatorii,dar daca vrei sa le faci......
Ok,vreau sa fac dublu.

Cum e cu pliul nucal? Aaa.....pai daca nu ati zis ca vreti....(oare trebuia sa zic?)....iti scriu aici,si cand mergi sa faci dublul test,o sa-ti mai faca o ecografie probabil....

Cum e cu morfologia fetala? Pentru asta iti dau o trimitere la Medlife,dar tocmai pe 6-7 octombrie....(hmmmm.....dupa calculele mele,o sa fiu in sapt.25.....nu cumva asta de face intre sapt.18 si 22?).Suni si ceri programare la doctorita nustiucum.....

Despre toxoplasmoza era firesc s-o intreb eu,ca nu avea femeia de unde sa stie ca am pisica....

In rest.......sunt un pic debusolata.Dati-mi niste sfaturi! Am innebunit eu? Sunt grijile firesti sau un pic exagerate?
Nu stiu ce sa cred si nici ce sa fac....
Prietena mea are prima morfologie facuta la 14 saptamani,odata cu dublul test,cu ecografie 4D,unde a putut sa se masoare tot....

Ce sa fac?

12+

VINE BEBE!

Mergi la inceput