Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Neata burticoaselor!!!!
ela2233 - :)))))))) E ok acidu folic de 5mg cu tot cu suplimentul ala - toate au supliment de diverse (cel putin toate pe care le stiu eu!!)
Daiopri - Da' costum de baie d-ala intreg da' care are si cupe nu gasesti??? Crede-ma ca te-nteleg perfect! Nici eu nu mai incap in nimic, iar sutienele sunt 85-90 D de la 70-75 C!!!! La multi ani si voua!!! burtica!
Selene - nu te panica!!! Vorbeste mai intai cu doctorul!!!
Alina - felicitari pt tetita!!!! Sa-ti traiasca, sanatoasa si fericita!!!! Fetita ta e "promisa" deja??? Ca am si eu un baiat disponibil!!! :))))))))
Miereamara - felicitari pt rezultatele super!!!!
Pusyketa - poate ar trebui sa mai vezi un doctor!!
bee - Welcome back!!! Din nou.... da' tu vrei sa credem ca-i fugit de tot intr-o buna zi??? :)) Ai sa vezi ca trece si raul asta!!
Iris - La multi ani!!!! sotului tau!
In rest, nimic nou, toate vechi, ma chinui sa-mi dau seama ce voi face in saptamana de concediu neocupata... Sa ma duc la munte (singura) sau sa stau acasa-n praf de renovari.... nu reusesc sa ma hotarasc :)))

15+ cu Matei Teodor

galmita mea, acum baiat mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor,

Tocmai am avut o cadere nervoasa. Am primit niste analize facute acum o luna, listeria, CMV si HIV (nu erau gata cand am plecat eu in Olanda si apoi in Turcia). Si la CMV scria IgG pozitiv cu semnul exclamarii. M-am panicat si am inceput sa plang de mama focului fara sa ma mai gandesc ce inseamna IgG. Am sunat-o pe dr de familie si m-a linistit ca am avut boala si sa stau calma. Offf, parca nu mai gandeam...

RalucaAlexa, eu mi-s cam plimbareata, de aia tot apar si dispar. De fapt, serviciul ma face plimbareata...Luni dupa dublu test plec la parinti. Dr de familie mi-a zis ca o sa imi dea CM daca mai vars asa de tare si ca o sa mai imi puna niste perfuzii, ca sunt varza. De pe 1 august ma linistesc, nu ma mai duc nicaieri, ca nu ma mai tin balamalele. Plus, ca stiu toate toaletele din toate hotelurile in care am stat, plus pe cele din restaurantele adiacente...

In legatura cu culoarea parului, e ORIBILA!!! S-a mai luat insa e nasoala, nici nu ma uit in oglinda, iar poze am facut fff putine. Pana si mama mi-a zis sa ma duc sa imi fac niste suvite, ca ea nu m-a facut bruneta. Noi suntem blonde de fel, iar acum sunt ca o cioara vopsita!!!!

Pupici

Bee11+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

flowerbee - imi pare rau de culoarea parului. eu am trecut printr-o gramada de experiente ciudate cu parul si stiu cum e - vroiam sa-l fac un pic gri de la blond platinat si m-am facut cu un nuantator - jumate mi-a ramas blond restul s-a facut mov intens - si a trebuit sa stau asa vreo 2 saptamani pana a iesit!!!

alina - poate se da nanny pe breazda. o fi avut si ea o perioda de down.

selene - eu nu ma stiu cu analizele, dar cred ca inca nu trebuie sa te panichezi. repeta-le la alt laborator.

alina - felicitari pt fetita. eu inca mai sper ca o fi vazut drul gresit

am dat comanda de carucior, scoica, patut din ala de voiaj, hinta electronica si diverse nimicuri - sa avem cu ce ne juca si noi.

si am schimbat semnatura!!! suntem baieti??? mari.

15+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fetelor, multumim pt urari! We are really happy!
Pussyketa, deci eu iti recomand sa faci Dry test-ul la Medlife. Este scump dar este cel mai bun si daca iese OK nu mai trebuie sa faci nici Triplu test nici altceva! Este foarte complet acest Dry Test si testeaza mai multe nu numai SD si Trisomia 18. Uite si fetele din USA tot dry test au facut...
Morfologia fetala se face intre sapt.22-24 sin cate stiu eu...eu mi-am programat-o in sapt.23.

RalucaAlexa, esti MORTALA...nu e promisa nici asta mica, nici aia mare...asa ca daca vrei ne incuscrim mai incolo....cine stie?

Noi o sa plecam azi la mare pt vreo 5 zile...o sa va duc lipsa.
Sa fiti cuminti si sa aveti grija de bebeii vostri.

Alina15+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
citat din mesajul lui tuchi123
In primul rand am fost chemata mai devreme cu cateva zile, ma rog, apoi mi-a iesit pliul nucal la acea varsta 1mm, la maniera la care la alte fete, pliul nucal este putin trecut de 1mm la 12s si 13 s
Ei bine, acum iar ma cheama dr.POP mai devreme, la 15s si ceva...

14+Doamne ajuta

pai mai jos de 1mm nici nu cred ca se vede . parerea mea este ca nu ai de ce sa iti faci probleme. iar TT se face intre 14 si 18 saptamani. deci la 15... e ok.
cristi ce e aia hinta electronica? ce carucior ai ales pana la urma?
Alina drum bun si distractie placuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Sunt prinsa la serviciu, dar nu ma pot abtine:
Roxana, hinta= leagan prin Ardeal.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200514+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

hinta = leagan. chestie din aia din parc cu care te dai in fata si in spate.

carucior luam modelul 923 de la primii pasi

imi convine ca toate chestiile alea plus jucarioarele de care nu am scris ne costa 1200 de lei. si au garantie 1 an.

15+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Multumesc,fetelor.
Da,m-am lamurit cu morfologia fetala,cred ca e chestie de viziune a fiecarui medic.Prietena mea e la dr.Anca,el i-a spus ca se face intre 18 si 22.
Altii spun intre 22 si 24.

Dry testul este echivalent cu dublul test? Sau este altceva? In ce consta? Implica si eco cu masurarea pliului nucal? Il pot face la 14 sapt?

12+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Eu fac dublul test la 12 saptamani. E oare prea devreme?

Nu stiu ce am azi, dar sunt atat de panicata, sar la orice chestie, cat de mica.

Bee11+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

de dry test nu stiu

DT se face fix intre 12-14 asa ca nu e devreme sa il faci acum bee.

15+ cu Traian Carol

Mergi la inceput