Gravidute si mamici de Cluj-85

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

vai da ce slaba activitate pe aici, pe unde umblati scumpelor?

eu am terminat cu examenele, am luat 5 la ala nasol, bine ca e gata. am inceput deja sa ma stresez pt licenta, am de invatat 12 carti si aproximativ 12000 de grile de facut. deci, sigur nu ma voi plictisi. noi mergem de miercuri la peninsula, in targu-mures. cam atat de mine,sper ca sunteti toate bione. va pupic, va doresc concediu placut celor care urmeaza sa plece. noi mai avem putin, numai prin 10 august mergem in portugalia.

sa aveti o saptamana frumoasa

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Salutare si cu intarziere le spun si eu La Multi Anisarbatoritilor de sapt. trecuta: DAVID, MAGDUTZA, NICO, sa dea Domnu sa aveti parte numai de sanatate, fericire si impliniri!
Noi am petrecut 3 zile la Felix. A fost tare bine, ne-am relaxat si noi putzin, pacat ca drumu asta pana acolo e atat de aglomerat. Dar Sara a fost cuminte, a dormit mai tot drumu. La Felix i-a placut in apa, stropea cu manutzele de numa, mai isi baga barbitza in apa, sau lingea colacelul. De curand isi suge de zor si piciorusele...:)
Duminica la amiaza am fost si la un local cu lac , f. fain amenajat, mancare super buna. E langa Oradea...cam cum e Fagetu aici. Hanul Pescarilor ii spune...au si site daca vreti sa vedeti mai multe.
Am pus si eu poze !
Sapt. asta se anuntza ploi....facem o intalnire la mall?pe cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Ada e o dulcoca Sara!!Sa-ti traiasca!!!Seu vrea o intalnire in mall,pe cand??

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ada super faine pozele si ce faina e Sara......
Cel mai mult mi-au placut alea cand era cu piciorusele la gura
Un pupic dulce de tot pt printesa mica si unul pt tine
Ma inscriu si eu la intalnire!

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ada unde ati fost la Felix, adica lata tare la ce bazin? Ca arata tare fain in poze. Eu cind am fost ultima data era o mizerie si maro apa... ca mi-a fost greata sa intru.. de vreo 3-4 ani. S-au renovat bazinele? Aveti o fetita superba.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Ioana, am fost si la strand (unde s-au renovat total bazinele dar era cam multa lume, chiar aglomerat; in bazinele de copii era ok) si la hotel International (unde era mai lux fata de strand, normal).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare
DIANA m mult ,cred ca o sa i fac si eu un control lui Tiadris ...dar mai asteptam un picutz
ADA te stiu de la Neogym ,ai o superba de fetitza ,f frumoase si pozele

va pup fetelor si ne mai auzim peste vreo 2 saptamani

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ciao fetelor

azi dormim acasa, mama a plecat la o cunostinta si ramane acolo peste noapte iar cu ocazia asta am ramas sa dormim la noi acasa si am zis sa intru sa va salut. acum am terminat de facut papika si restu prin casa, sut epuizata,

azi ne-a mai iesit si noua un dintisor sus si o maseluta, parka vad k ne invadeaza acuma, avrem 3 dintisori sus, 2 jos is o maseluta. am invatat sa strigam cat putem de tare, iar pana seara ma termina.
am fost dimineata pana la cora iae Dragos a ramas cu sotul la intrare si se plimbau pana am facut eu cumparaturile si l-anm auzit cu tipa cand eram la fructe si el era in partea opusa la fornetti, ns ce intelege el prin asta dar paote il mai alina durerea dintisorilor.

acuma incarc si eu ceva poze noi

superbe pozele de la Felix, iar bazinele sunt moderne dupa cum se vad,poate mergem si noi in week sa vedem cum e.

noapte buna tuturor

poze

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

poze noi iulie 2008 http://good-times.webshots.com/photo/2036788860103538248wfGFJp

poze

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Ajutor medical urgent

Buna, fetelor!

Sunt o fosta si nostalgica rezidenta a Clujului si viitoare mamica de decembrie (sper). Am mare nevoie de ajutorul vostru in legatura cu niste informatii (e si cam urgent).

Pe scurt:

La analizele de sange facute saptamana aceasta, mi-au iesit citomegalovirus IgG si IgM pozitive. Problema este IgM-ul pozitiv, motiv pentru care ginecologul meu din Galati, de unde sunt acum, mi-a recomandat sa ma programez la Bucuresti, la morfofetala, pentru a vedea daca bebele a fost afectat sau nu. Eu m-am documentat si singura si am vazut un caz ca si al meu, solutionat de domnul doctor Tutunaru. Se face amniocenteza, pentru a vedea daca ADN-ul virusului a trecut la bebelus, plus test de aviditate, pentru a vedea cat de veche este primoinfectia. Mi-au iesit si alte analize cu valori marite, insa asta este cea mai rea. O sa repet analizele, insa, in cazul in care ies tot rau, vreau sa va intreb asa:

- unde se poate face, in Cluj, amniocenteza si test de aviditate? Cat de buni sunt medicii care efectueaza asa ceva? Va dati seama ca am nevoie de un procent de certitudine cat mai mare…

- unde se face morfofetala si cat de bun este medicul care se ocupa de asa ceva? Din nou, data fiind situatia, am nevoie de cineva profesionist. La Bucuresti, domnul doctor Iosup este cautat pentru asa ceva, cel putin asa am inteles.

Multumesc mult de ajutor. Sunt in 17 saptamani si 3 zile, sarcina cu iminenta de avort, fac tratament.

Multa sanatate va urez si numai bine, voua si copilasilor vostri!

buna, eu stiu k in cluj dr Stamatian face asa ceva si priceput, cumnata mea a fost tirmisa la el de la Zalau , avea si ea probleme, insa te costa , k sa te primeasca tre sa ii bagi in buzunar ceva altfel nu sta la discutii , vb cu tine dar iti zice sa vi in alta zi....dar e foarte priceput si are aparatura super performanta, il gasesti la ginecologie 1.

multa sanatate tie si puiutului tau, sa auzim de bine

poze

varsta lui Dragos

Mergi la inceput