Gravidute si mamici de Cluj-85

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

BUna dimineata!!!
Ada, am vazut pozele cu piticoata ta in bazin...super...ce bine s-a distrat..

Elenuta, l-am vazut si pe Dragos la "pietricele" si la cort, cu baietii!!! cele cu clop in cap sint bestiale!! hihihi

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

In alta oridine de idei - iar am noutati: ieri seara m-am tuns si m-am vopsit: scurt si blond. n-am mai avut parul atit de scurt din clasa a 5-a. mi-am tras si breton. saptamina viitoare ma duc sa-mi pun si suvite...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ciao si de la noi! Am revenit de la Deva, dupa 2 saptamani de vacanta si relaxare si rasfat. Sara a facut progrese extraordinare, imita sunete si gesturi, intelege aproape tot, umbla foarte lejer in 4 labe. Am stat doar in curte, ne-am si bronzat putin, ne-am balacit, a fost super...Acum ne pregatim de concediu, mergem la Albena din 1 august, cu escala la Sinaia, sper sa tina vremea cu noi...

Selena, imi pare rau de problemele tale, Doamne ajuta sa trecu cu bine peste tot s sa ai un bebe sanatos, eu totusi as merge la Bucuresti!

Fetelor, v-am pupat si o saptamana minunata!

AAaa, am uitat, voiam sa va intreb unde sunt pamepersi buni de apa?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

gabi, fetele ziceau ca sint pe la supermarketuri.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Gabi, eu doar de la Huggies am gasit pampers de apa, la hipermarketuri.Concediu frumos sa aveti si drumuri usoare!
Alex, eu nu te stiu ...tre sa ne intalnim, poate te recunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza si de la noi,

Eu sunt tare suparata ca nu stiu ce sa ma mai fac cu Ericutu meu!!Nu ii mai trec odata colicile astea!!Ii dau Debridat si sab simplex si la inceput chiar aveau un efect super ca asa il calmau de numa!Acum cred ca deja s-a obisnuit organismul cu ele si nu isi mai fac nici un efect si saracutul asa se chinuie ca abia poate papa si pt un amarat de partulache se chinuie vre 5-10 min,ce sa mai zic cat se chinuie pt un kk!!Nu stiu ce sa mai fac!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

scumpelor,eu plec imediat la oradea, maine cand vin plecam la targu-mures la peninsula daca vremea va fi cat de cat buna.piti papa si doarme super, am o fetita super cuminte, umbla, mai bine zis fuge singura, nu-i place s-o tin de mana, hihi, e fata mare deja.va pupi pe toate si mai pove cand vin acasa!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Carrie La multi ani si tot ce iti doresti!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
citat din mesajul lui elenuta23

quote:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Ajutor medical urgent

Buna, fetelor!

Sunt o fosta si nostalgica rezidenta a Clujului si viitoare mamica de decembrie (sper). Am mare nevoie de ajutorul vostru in legatura cu niste informatii (e si cam urgent).

Pe scurt:

La analizele de sange facute saptamana aceasta, mi-au iesit citomegalovirus IgG si IgM pozitive. Problema este IgM-ul pozitiv, motiv pentru care ginecologul meu din Galati, de unde sunt acum, mi-a recomandat sa ma programez la Bucuresti, la morfofetala, pentru a vedea daca bebele a fost afectat sau nu. Eu m-am documentat si singura si am vazut un caz ca si al meu, solutionat de domnul doctor Tutunaru. Se face amniocenteza, pentru a vedea daca ADN-ul virusului a trecut la bebelus, plus test de aviditate, pentru a vedea cat de veche este primoinfectia. Mi-au iesit si alte analize cu valori marite, insa asta este cea mai rea. O sa repet analizele, insa, in cazul in care ies tot rau, vreau sa va intreb asa:

- unde se poate face, in Cluj, amniocenteza si test de aviditate? Cat de buni sunt medicii care efectueaza asa ceva? Va dati seama ca am nevoie de un procent de certitudine cat mai mare…

- unde se face morfofetala si cat de bun este medicul care se ocupa de asa ceva? Din nou, data fiind situatia, am nevoie de cineva profesionist. La Bucuresti, domnul doctor Iosup este cautat pentru asa ceva, cel putin asa am inteles.

Multumesc mult de ajutor. Sunt in 17 saptamani si 3 zile, sarcina cu iminenta de avort, fac tratament.

Multa sanatate va urez si numai bine, voua si copilasilor vostri!

buna, eu stiu k in cluj dr Stamatian face asa ceva si priceput, cumnata mea a fost tirmisa la el de la Zalau , avea si ea probleme, insa te costa , k sa te primeasca tre sa ii bagi in buzunar ceva altfel nu sta la discutii , vb cu tine dar iti zice sa vi in alta zi....dar e foarte priceput si are aparatura super performanta, il gasesti la ginecologie 1.

multa sanatate tie si puiutului tau, sa auzim de bine

poze

varsta lui Dragos

selene, eu am 2 prietene care au facut amniocenteza la timisoara, cica sunt super medicii si conditiile acolo.. au avut retineri in a merge la Stamatian din cauza comportamentului lui, se pare...nu stiu mai multe... daca vrei, cer date precise..

sanatate multa tie si bebeului tau!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

m-a infofolit mamii...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

mai fetelor, da' ploua tare de tot!!!! voi unde sinteti? ca banuiesc ca nu pe afara!!!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput