Gravidute si mamici de Cluj-85
Raspunsuri - Pagina 9
Selene_Bunny spune:
elenuta23, multumesc de raspuns! Da, ma asteptam sa coste... Numele doctorului astuia imi suna cunoscut, hm... Ceva amintiri din copilarie...
eladea2005, de siguranta, cere, si da-mi PM, eu maine imi repet analizele si, in functie de rezultat, vad ce fac. Amniocenteza ca amniocenteza, dar trebuie si test de aviditate, bag seama... Sau, ma rog, ma gandesc eu ca trebuie... Sau poate e de ajuns amnio...
Multumesc inca o data. :)
cu un puiut de 17+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Andree27 spune:
Azi am avut o zi de cosmar!!!Eric toata ziua a stat treaz ca abia putea manca!Si am sunat pediatra si a zis ca ceva nu e bine din moment ce nu ii trece cu debridat!!!Si m-a rugat sa ii iau o proba de scaun si sa o duc la un laborator sa ii faca coprocultura si coprocitograma si neaparat sa imi dea raspunsul pe maine seara ca ea joi pleaca din tara!!Am sunat la toate lab din Cluj si toate numai in 3-4 zile imi dau rezultatele!Pana la urma am reusit sa o induplec pe o dr si imi da rezultatul la coprocitograma maine!!Sa speram ca e bine!!!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
Victo spune:
salutare
fetelor care ati fost in Ungaria la Hajduszoboszlo, nu ma puteti ajuta cu niste relatii despre pensiuni?
ca noi tot ne chinuim de vreo saptamana si se tot sucesc..ba ca nu primesc cu copil..unii ba ca nu au locuri..acuma ultimii s-au gasit sa ne ceara bani si pt copil...
noi vrem sa plecam joi..si iacata-ma in criza de timp..:(
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Andree nu cred ca e de speriat ca nu ii trece cu debridat. Unii dr zic ca (,) colicile nu trec cu nimic... doar cu mingiieri pe burtica si rabdare
. O sa treaca si astea.
Paula, deci nu mai sintem vecine? 
Selene multa sanatate si sa creasca bb mare si sanatos.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
ioana, nu, nu mai suntem vecine de vreo 2 saptmanai deja..ne-am mutat la cucurigu..
eu personal nu recomand acest cartier cuiva care are copil mic.:(
nimeni nimeni..nu stie de hajduszoboszlo?
anamica spune:
Seara buna,
Ce vreme nasoala, Ana ma duce direct la usa si da cu piciorul in ea ca sa iesim afara si eu o iau si ii arat ca ploua si ea tipa APA-APA!!, si da cu manutele pe pervaz, semn ca asta n-ar fi un impediment. Ca sa scot fata la putina miscare am luat-o cu mine la o tura de shopingareala prin Polus, ocazie cu care am innoit-o putin, asa sa ii treaca supararea ca ploua afara.![]()
Andreea noi am folosit o multime de siropele (bonisan, sab simplex, espumisan, gripe water) pt colici dar sincer cam toate au fost apa de ploaie pana am scapat de la sine de afurite. Iti doresc putere sa rezisti si pupici la Ericut.
Paula nu am fost la Hajduszoboszlo, dar mi se pare culmea sa te puna sa platesti pt BB. Concediu placut si relaxant va doresc!
Selene Bunny mai mult de cat ti-au zis fetele nu stiu, sarcina usoar si sa treci cu bine de investigatiile astea.
Somn usor,
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
redai spune:
fetelor imi ziceti si mie unde ma pot uita sa vad la ce numar s-a ajuns cu alocatia copiluli?.M-am tot "invartt pe situl lor si nu am gasit nimik.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
adab spune:
Victo, noi am fost acu o luna acolo si nu am platit in plus pt. bebe. Nici nu s-a pus problema ca nu accepta copii. Pensiunea iulia se cheama . Daca nu gasesti pe net, iti dau nr. de tel. la care sa suni. SI ma mai pot interesa inca de o pensiune la care a fost altcineva si e ok si acolo.
anca.b spune:
Buna dimineata!!!
Victo, nu pot sa cred ca "nu accepta copii". cum adica, sint animale de companie, le lasi acasa sau le iei cu tine in functie de "politica firmei"? nasol. sper sa te ajute informatiile adei.
Diana, asa am patit si eu ieri, cu iesitul afara...il tot duceam pe stefan la geam sa-i arat ca ploua si el tot intindea minutza dupa pomul din fata blocului...saracul...si azi e la fel, vad ca.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Victo spune:
da, mai Anca..uite asa ne trateaza unii copilasii..:(:(