Gravidute si mamici de Cluj-85

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Diana, mercic. i-a luat ovi gengigel. sper sa functioneze.
cind ne mai vedem? sa-mi dai un apel daca vii prin marasti. si chiar ca e mama eroina prietena ta. felicitari!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ajutor medical urgent

Buna, fetelor!

Sunt o fosta si nostalgica rezidenta a Clujului si viitoare mamica de decembrie (sper). Am mare nevoie de ajutorul vostru in legatura cu niste informatii (e si cam urgent).

Pe scurt:

La analizele de sange facute saptamana aceasta, mi-au iesit citomegalovirus IgG si IgM pozitive. Problema este IgM-ul pozitiv, motiv pentru care ginecologul meu din Galati, de unde sunt acum, mi-a recomandat sa ma programez la Bucuresti, la morfofetala, pentru a vedea daca bebele a fost afectat sau nu. Eu m-am documentat si singura si am vazut un caz ca si al meu, solutionat de domnul doctor Tutunaru. Se face amniocenteza, pentru a vedea daca ADN-ul virusului a trecut la bebelus, plus test de aviditate, pentru a vedea cat de veche este primoinfectia. Mi-au iesit si alte analize cu valori marite, insa asta este cea mai rea. O sa repet analizele, insa, in cazul in care ies tot rau, vreau sa va intreb asa:

- unde se poate face, in Cluj, amniocenteza si test de aviditate? Cat de buni sunt medicii care efectueaza asa ceva? Va dati seama ca am nevoie de un procent de certitudine cat mai mare…

- unde se face morfofetala si cat de bun este medicul care se ocupa de asa ceva? Din nou, data fiind situatia, am nevoie de cineva profesionist. La Bucuresti, domnul doctor Iosup este cautat pentru asa ceva, cel putin asa am inteles.

Multumesc mult de ajutor. Sunt in 17 saptamani si 3 zile, sarcina cu iminenta de avort, fac tratament.

Multa sanatate va urez si numai bine, voua si copilasilor vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

selene, dar de ce nu vrei sa mergi in bucuresti pt asa ceva? la tutunaru, la iosup...nu stiu la geneticlab ce analize se fac...intreaba eventual la fetele de la odisee, care stau in bucuresti, ca stiu mai bine.
se face si la cluj, al gine 1, dar merge greu..rezultatele vin destul de greu...eu as merge la bucuresti, mai ales ca galatiul e destul de aproape.

sper sa iti iasa bine analizele si sa duci sarcina cu bine pana la sfarsit

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Victo, n-am zis ca nu merg, dar vroiam Clujul ca alternativa... Doar in Cluj mi-s aproape toate rudele, ma simt acasa... :)Nici nu-s plecata chiar de asa mult timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

salutare
am ajuns la parintii mei in Rm.Valcea Victoras a fost foarte cuminte pe drum s a trezit si a papat si apoi a adormit,si acum doarme.eu sunt foarte obosita ptr ca pe drum am stat cam inghesuita ptr ca am avut multe bagaje
va pup si mai intru

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Magdutza bine ca ati ajuns cu bine si ca Victoras a fost cumintel!!Off ce pacat ca nu am putu iesi vineri sa te sarbatorim,dar lasa ca recuperam cand vii acasa!Apropo cand veniti inapoi???

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

fetelor va multumesc mult de urari pentru ieri la toate. Nu o sa va nominalizez sa nu uit pe cineva.Am avut un program foarte incarcat,chiar si acum avem musafiri....si osa o mai tinem tot asha pana duminica seara.
Fpe scurt, azi am fost doar cu familia si nasii.I-am taiat motzul pentru ca o pereche de nasi sunt din Bucuresti si au tinut sa faca acest obicei...
L-am pus pe piti sa aleaga de pe tava si a ales asha: un lantisor de aur, dupa cheile de la masina si casa, si al treilea lucru a fost pixul si dupa tzigarile
cam atat despr4e noi si scuze ca nu am reusit sa intru ieri...dar musafirii....

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna seara fetelor...
la multi nai david si multa multa sanatate...ce repede a trecut anul...si la multi nai si tie lore ca esti de un an mamica..faceti chef si cu picii?

ancab lasa ca toate trec si mai incolo o sa ne aducem aminte razand..

anamica felicitari prietenei tale...dar toata lumea face fete?de 2 ani numai de fete aud.si o prietena de-a mea a nascut azi dim o fetita de 2kg300....si mai are una acasa,care luna trecuta a implinit un an.ce fain...tare mi-as fi dorit si eu asa.

bex ce mai faceti?n-ai intrebat-o pe nasa ta mai excat de produsele alea?ce-ti mai face gargaruta?

alex ai reuist sa mergi la dc?

adriana drum bun sa ai.....mergeti si pe la manastiri?sau tu le cunopsti bine?|

noi suntem bine....sara azi afost dupa masa la taica-so...a dus-o in polus,a venit tare incantata si cu un balon.tare rasfatata ii si intrecuta pe zi ce trece.tot mai multe vb...si cateodata parca vb in chineza,,urla..tipa...e f figura

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

se vede ca a fost duminica si cu super vreme...eu am scris ultima aseara si vad ca prima pt ziua de astazi...pe unde umblati fetelor?noi ma fost de dim in parc,apoi am dormit f bine de amiaza,sara 2
ore jum iar eu 2...iar dupa masa am fost la tarnita.

ioana13 tu cum ii faci pestele la p?te rog mult sa-mi scri...

chiar nu intra nimeni sa vb putin?toata lumea cred ca e la tv alaturi de cei dragi...bine,vb atunci maine....pe maine..noapte buna sa aveti si o seara placuta...nopate chiar,ca vad ca iarasi e tarziu...

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut
Ioana eu fierb pestele sau il fac la cuptor, ca pt noi, si il amestec in spanac apoi, ca altfel nu prea il maninca, dar in spanac ori ii place ori nu il sim. Sau cu dovleac i l-am mai dat. Dovleacu facut tot ca spanacul, cu lapte si putina faina.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput