Gravidute si mamici de Cluj-85

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Adriana bine ati revenit!!! Imi pare rau ca nu ati avut vreme buna in concediu... chiar in Moldova au inundatii. Ce face Alexia?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, Alexia doarme momentan..a adormit la cumparaturi. In rest, merge singurica peste tot, ieri a tras si o tranta zdravana si are un cucui. (iar eu n-am dormit toata noaptea de griji..ma termina loviturile la cap.A cazut pe spate.)A invatat o gramada de lucruri , 2 saptamani la curte echivaleaza cu o luna la bloc. Stie cum face catelul, sa faca din ochi, sa se scarpine, sa faca gadi, gadi, sa arate limba, cand o intreb unde s-a lovit imi arata capul.

Patrick ce mai face? Si-a dat drumul la mers? Cand ne intalnim, nu stabiliti o data?

Saptamana trecuta ne-am intalnit cu Andreea si cu Daria prin Suceava.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

P inca nu si-a dat drumu singurel... mai face citiva pasi in cite o zi, dar apoi iar pauza. Mai mergem si noipeste o saptamina la munte, poate incepe acolo. Acum imi dau seama ca e bine, nu merge nicaoeri(afara) fara unu dintre noi, iar daca il las de minuta sta in picioare si observa tot ce se intimpla.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare tuturor

ne-am intors si noi dupa 2 zile petrecute la tara, care au fost foarte superbe, am progresat mult in aceste 2 zile, am invatat cuvinte noi de exemplu la apa ii spunea api iar acum spune apa corect, a invatat singures la cheme puiti , sa urce si sa coboare scarile, ii tare ambitios , nu am vrut sa ii dau manuta sa coboare scarile si a facut-o singur binenteles supravegheat de mine , multe multe reusite sunt tare fericiita pt k am un copil minunat care ma ajuta sa trec peste toate neplacerile vieti.

dimineata vine mama sa stea cu Dragos pana merg eu la dr, am niste emotii ,,, numai prostii am visat zilele astea, sper sa nu fie nimik grav.

fetelor multa bafta la intarcat bb, e greu dar tre sa reusiti

eu in prima saptamana nu i-am mai dat ziua laptic delok si il culcam in brate sau scuturat numai sa doarma iar apoi la sf de saptamana l-am dus la mama si o dormit la ea, s-a comportat super bine la mama numai k nu a baut laptic, insa cand a venit acasa a inceput calvaru pot sa il numesc groaznic de greu numai titi titi titit ii trebuia iar de vineri pana joi nu a baut nici un fel de laptic iar joi a acceptat sticluta cu lapticul. mie imi era greu k nu vroia sticluta pana s=a obisnuit iar acum nu mai am probleme, multa multa bafta si nervi de otel

acuma incarc filmuletu cum ne distram pe scari, il gasiti jos la poze

noapte buna

poze

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

bine ati revenit adriana..da,sara adoarme numai la san.pot sa-i tot dau eu lapte cu biberonul,bea vreo 20 de g si apoi imi impinge sticla si imi cere titi.molfaie la ea pana adoarme.cand mergem cu masina...cum ii trebe titi.toata ziua mama...bate si titi.cum se supara titi,cum i somn putin titi,cum ii foame sau sete iarasi titi.dar mi-e f draga cand o vad asa atasata de mine si de titi.si cum imi cere ea.dar sunt si constienta ca lucrurile astea trebe sa se termine in curand pt binele nostru.nu cred ca mia pot sa-i dau,cu toate ca eu as vrea mult.pe mine nu ma deranjeaza deloc,chiar imi face f mare placere.nu sunt clipe mai frumoase decat astea...le ador momentele astea si nu stiu daca in viata ma voi mai intalni cu asa ceva.

am auzit si varianta cum unele s-ar fi dat cu mustar..altele cu albastru de metil,ca sa vada ca e urata asa albastra...chetsii de-astea.ma gandesc ca totusi cel mai bine ra fi sa fiu prin preajma ei..adica eu s-o culc dar sa n-o mai vreie ea.sa nu creada c-o abandonez,cred ca se v-a supara f tare pe mine.tu cum te-ai gandit sa faci?eu ma gandesc la amiaza s-o plimb eventual cu caruciorul...sa fac asa pana se dezvata de suptul de amiza..iar apoi cu ala de seara si noapte si dim nu stiu cum sa fac..acolo cred ca o s-o las la taica-meo...sau nici nu stiu

oare nu exista ceva crema pt asa ceva?cu ceva gust?trebe sa ma iinteresez pe la farmacii.tu cum te-ai gandit sa faci?deci eu iti spun ca sara e dipserata dupa titi..alexia nu stiu cum ii...dar sara e tare....

a

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Bine ati revenit Adriana! te cred ca ti-a fost dor de soare dupa cate ploi au fost prin Moldova. Sper ca nu au fost probleme de inundatii prin zona ta.
Sara a fost tare agitata si plangacioasa azi....poate o fi de vina nadusala de afara sau incepe si la noi distractia cu dintzisorii...
Iara eu sunt racita bocna . Nu stiu cum am reusit....ma gandesc sa fie de vina aeru conditionat, ba din masina(desi il pun cam la 24 grade), ba de prin mall-uri. Sper ca Sara sa nu se imbolnaveasca .
Nu stiti , ar fi bine sa-i dau preventiv Oscilococinum? Pediatrul meu e in concediu.
As veni si eu la intalnirea din gr. botanica...numa sa ma fac bine. Problema e ca la ora 6 trebuie sa o alaptez. Deci as putea in jur de 4 sau de pe la 6.30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

adab....dar nu poti s-o alaptezi si acolo pe banca?scuze ca imi dau cu parerea?sara suge peste tot..in masina..pe banca..in parc..cam peste tot i-ma dat,n-am prea scapat de gura ei cam niciodata.

azi m-am intalnit la mine in parc in grigorescu cu iulia si cu mara....cele care o stiu din manastur.se cam plictisea in manastur ca toate sunt cam plecate de pe-acolo..alex..andrea cu daria..elenuta trebuia sa vina..

merg la nani....vb maine..somn usor

ioana

Mergi la inceput

fetelor hai sa ne vedem in parcu babes maine dupa 6 . ce ziceti e super fain, verdeata spatii de joaka

ioana vi sa ne vedem maien dupa 6???

poze

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/video/3020689910103538248HWmbTA

urcatul si coboratul scarilor

poze

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!

Ioana, Alexia nu e chiar asa cu suptul. Ii mai dau de 3 ori: dimineata, la somnul de amiaza si seara. Si bineinteles, noaptea. Dimineata ii dau asa, de fantezie ca se scoala si mi-e draga cum suge. In schimb la amiaza si seara e strict pentru somn. Iar noaptea, se trezeste de vreo 2 ori (ii iese al doilea rand de masele) si ii dau ca sa se linisteasca. Dar nu stie sa ceara, adica nu trage de mine, stie la un moment dat ca trebuie sa vina si momentul suptului. Nu trage prin magazin de mine sau chestii din astea. Nu cred ca Sara ar considera ca o abandonezi, nici vorba. E vorba de modul in care renuntati la ritualul asta. Nici nu vreau sa o fac radical, cu plansete si suferinta. Si nici nu am unde sa o trimit ca sa nu ma vada. Desi, daca stau bine si ma gandesc, asa ar fi mai simplu. Nadajduiesc insa ca voi gasi un lapte care sa-i placa, sa ii stapaneasca foamea si sa ma inlocuiasca. Si nici nu-i bag biberonul, ar fi chiar culmea, acum dupa 15 luni in care n-a pus gura pe el sa i-l dau acum. Si nici nu e bine pentru maxilare sa tot suga. Noi ramanem la sticluta cu supapa apoi o s-o inlocuim cu canita.

Apropos, nu foloseste nimeni Milumil Junior? Ce gust are? Ioana ce tip de lapte ii dai lui Patrick?

Elena, ti-am admirat flacaul care urca si coboara scarile! Si Alexia stie sa faca asta, bineinteles, tot tinandu-se!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput