Gravidute si mamici de Cluj-85
Raspunsuri - Pagina 19
sara2007 spune:
cioa fetelor...ne-am intors si noi de la plimbari.am fost de joi dim pana azi dim la maica-mea in lona,langa cluj...a fost f bine.ne-a rasfatat..ce mai.sara s-a simtit f bine,a vazut closc acu pui...puisori,iepurasi,curcani.le dadea de mancare...aduna iarba,era f harnicuta.este aer f curat acolo si a papat f bine.
azi dim ne-a lua taica-meo si am fost la o cabana la somesul rece,unde erau o gramada de copii..a unor prieteni de familie...s-a distrat de numa,au facut toti baie in piscina..a fost f bine.dar a trebuit sa ne intoarcem ca s-o i-a taica-so,ca n-a mai vazut-o de miercuri....si s-a cam scandalizat iarasi.dar nu-i bai ca a zis taica-meo ca vine maine dim la 10 dupa noi si mai putem sta la cabana aia pana seara cand se intorc ei.acuma sunt singurica....si mi-e tare urat deja fara ea.
elenuta iti tin pumnii sa faci 2...cum ziceai tu.dra ai gemeni in familie?si cu nodului eu zic sa stai linistita....eu stiu ca cele care au alaptat si l-i s-au desfundat canalele nu au de ce sa-si faca probleme.nu?
cine merge sapt viitoare in gradina botanica?si noi am vrea.haideti sa facem acolo o intalnire pe la 5-5 jum..ii ok?putem sta si la un suc acolo nu?ca eu n-am mai fost de o groaza de timp..ma ducea bunica-mea cand eram mica..si stiu ca asa imi placea...abia asteptam.
ramonella distractie faina..
si tuturor celor care mergeti in concedii...v-am pupat...
ioana
sara2007 spune:
tot eu se pare ca....toate cred ca sunteti pe la plimbarea de seara.
ioana13 nu-mi mai poti da odata adresa unde pot sa-mi fac poze...la domo parca nu?si vreau sa te intreb ceva....pot sa fac doar o parte din pozele care le am pe un cd?nu-mi trebuiesc toate...mi-am scris pe o foaie nr pozelor care-mi trebuiesc...si cum fac?imi psui te rog...mersi mult..
ioana
Victo spune:
ioana, nu se poate consuma nimic in grad botanica.doar plimbari..sunt bancute..acuma nici nu e asa de aglomerat..noua ne convine ideea cu grad botanica.in orice zi.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Ioana intri aici http://asp.photoprintit.de/microsite/8314/ si iti faceti cont. Trebe descarcat un programel, dar e simplu, si incarci pozele (pe care le vrei tu de pe cd) cu programu ala si apoi spui de unde vrei sa le ridici. Deci trebe comandate de acasa ca sa coste atita, pina in 15 august.
Se poate consuma in gradina daca ai la tine suculete... am desciperit un loc cu pietricele si nisip si umbra de ti-e frig...
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
sara2007 spune:
mersi ioana...pai haideti sa fixam odata ce mai stam?noi putem dupa 4 jum...spune-ti voi mai exact cand.
m-i s-a dilit calc asta de tot.cred ca mi-e gata si asta ca si telefonul
sapt asta mi-am propus s-o intarc pe sara...dar nici nu stiu cum e cel mai bine sa fac.vroiam s-o las cateva zile a taica-meo peste nopate si inainte ziua pe la bunica-mea..incet incet sa se desprinda de mine.dar ma gandesc ca poate e mia rau,sa nu creada ca o abandonez si sa sufere mai mult.a devenit mai mamoasa in ultimul timp,cand i se face somnic spune mama...bate,adica s-o i-au in brate si titi.mi-e asa draga cand o aud.dar ma gandesc ca daca ar fi sa stau eu langa ea si efectiv sa nu-i mai dau,sigur as ceda din prima.
oare cum e cel mai bine ca sa fac?imi puteti careva da vreun sfat?ati intarcat careva?ati citit altele pe undeva?sau cunoasteti persoane?va rog daca puteti sa ma ajuttai cu un sfat...
ioana
Ioana13 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124117&whichpage=6
Ioana poate te pot ajuta mamicile de aici.. eu nu pre stiu ce sa faci, eventual sa scoti pe rind cite o masa, sa ii dai simineata si seara numai...
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Neatza! Va mai aduceti aminte de noi?! Ne-am intors cu forte proaspete! Venim si noi la intalnire, doar sa stabiliti. Am auzit ca de marti se intorc ploile..
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Victo spune:
am zis ca nu se poate consuma nimic in sensul ca nu sunt terase, magazinase..chiosculete..
haideti, azi...sau maine..noi am dat o tura si dimineata..
adriana, bine ati revenit..eu sincer..imi doresc sa mai si ploua, ca ma coc la 29 d egrade cat am in casa..:(
ioana..cu intarcatul nu te pot ajuta pt ca stefanut nu a fost asa de atasat, chiar dc supt pana la 8 luni cate ceva..el a papat si de la biberon si at cd s-a terminat lapticul meu ..el nu s-a manifestat nicicum.totul a fost f usor..si pt el, si pt mine..fara dureri sau alte cele.
mami_alexia spune:
Mai, Paula, noi la Suceava am avut ploaie non-stop si era un frig de crapau pietrele. Asa ca imi doresc soare mult si caldura din belsug!
Si noi vrem sa incepem intarcatul..o sa fie horror. Ioana, Sara adoarme la san? Asta e cea mai mare problema la noi..
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Victo spune:
pai adriana, atunci hai la mine la apartament, si ma duc eu la suceava ;)
eu am stat toata iarna la 21 d egrade..ca 22 mi se parea deja prea cald..acuma vara la socri se faceau cam 24 d egrade..dar 28-29..cum am constant aici..
e cam mult pt mine