Gravidute si mamici de Cluj-85
Raspunsuri - Pagina 18
Victo spune:
anca, inca nu s-a stabilit intalnirea..adica locul..de-abia ne-am pus cat de cat de acord cu ora, adica in jurul orei 18..din cate am concluzionat eu, sa nu fie asa zapuseala, sa isi faca printii somnicul..
nici al meu nu doarme afara in caurucior deloc.
la noi e greu cu masina pe caldurile astea, pt ca nu avem aer conditionat la ea.am inteles ca ar costa cam 1000 de euro sa pun..pai in cazul in care vand mssina nu imi recuperez banii astia..asa ca tot asteptam sa ne schimbam masina, ca asta e si prea mica..numa ca apart asta ne mananca toate rezervele financiare..si asteptam toamna..sa nu mai fie asa de cald.;)poate la anul...
elenuta, mult noroc cu bb 2..si eu de-abia astept sa termin anul asta scoala si sa vina bb 2..si sper sa am o sarcina mai usoara ca asta cu stefanut, cd am vomitat nonstop.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Victo spune:
ancab, eu mai sunt pe aici, ca l-am culcat pe prichi..si trag de timp..ca as avea de facut mancare..dar e bine si dc ma apuc pe la 12 jumate de ea..:)
anca.b spune:
na, ca am fost si eu harnicutza azi: am aspirat si am spalat toata casa...mai am de sters praful si de spalat geamurile...dar asta mai dupamasa, cind i;l culc pe stefan....ca acum a vrut in bouncer si trebuie sa-l supraveghez.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Victo spune:
anca, eu am facut trebile alea ieri..cu exceptia spalatului geamurilor..trag jaluzelele, sa nu bata soarele si nu se vede..;)
acusica e gata si papica..asa ca in weekend nu mai muncesc, ca nu-mi place.
elenuta23 spune:
ciao fetelor
am facut si eu o papika de cartofiori si acuma ma jok cu dragos, ne ascundem,,,,,ne distram k ii asa kald afara de nu putem iesi, iar diseara sau dimineata plecam la tara abia astept sa evadez din cj.
luni dimineata merg la oncologie la o dr , multe sunt in concediu in perioada asta, o sa va spun rezultatul , sper sa fie alarma falsa, Doamne ajuta
victo darga si mie mi-a fost rau cu Dragos , iar acuma numai de raul ala mi groaza si vomat.....tot tacamul, a fost o perioada dificila dar trece mai ales kand vedem rezultatul, merita
spor la treaba celor cu program administrativ
acuma astept sa vina cineva de la o agentie sa vada apartamentu pt inchiriat.
o zi minunata va doresc
poze
varsta lui Dragos
Ioana13 spune:
Salut
Daca ar fi vreme frumoasa si saptamina viitoare, sa reusim sa ne mai vedem. Am fost ieri in Grad Botanica, super racoare, de 2 la 4 si ceva, nici nu se simtea ca e cald afara. Si am vazut veverite... si P a fost tare incintat. LA inceput s-a uitat de departe la ele, dar a prins curaj si voia sa se urce in copac dupa ele... Erau fix ca Cip si Delly(sau cum o chema-o pe cealalata). E nasol ca stam la 10 minute de poarta de pe Pasteur, dar trebe sa mergem pina la intrarea principala, ca pe acolo nu e voie
numai cu abonanemt si numai pina la 5 
Elenuta va mutati?
Paula cum e la casa noua? si fara soacra? Are camera lui Stefanut?
Anca tare harnica ai fost azi... eu alaltaieri, dar azi iar parca e la loc... oare de ce ne mai straduim atita
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anca.b spune:
Ioana, ai dreptate...eu nici nu ma stresez prea tare cu astea. o s-o fac doar cind va incepe stefan sa se tirasca pe jos....vreau si eu la gradina botanica. poate reusim sa ajungem duminica, ca e si tati acasa.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Victo spune:
ioana, e complicat la casa noua..si acu am 100 mp de curatat..
dar in schimb bb are camera lui, cea mai mare..si-i pe jos toaa ziulica..pai la mine era musai sa fac curat, ca la mine saptmanal vine cate un muncitor, instalator..de la cblu de la tot felu de minuni..si cum n-a covoare..asa frumos se vad urmele pe parchet de numa..ca tre sa si aspir, sa si spal..deci o veselie, ce mai..sparge toata ziua la pereti, cauta prize..acu mai nou imi sare varul..nu mai enumar, dar e complicat, cum ziceam...
Ioana13 spune:
Paula, lasa ca nu mai trebe sa te muti de acolo, la 100 mp... poti sa mai faci citiva fratiori lui Stefanut. Cum de i-ati alocat lui camera cea mai mare? sa aiba loc de plimbat 
Ioana mama de 
Ioana13 spune:
Vad ca tot eu...
Paula azi ti-am vazut barbateii in gradina botanica! Ce mare s-a facut Stefanut. Nu mai e bb! Asa ar fi luat-o si el din loc si cu miinile si cu picioarele. Are niste ochi albastriiiiii
P tot incearca sa adoarma de o ora.. il mai las 15 minute si afara... desi e cald si mi-e lene...
Ioana mama de