Gravidute si mamici de Cluj-85
Raspunsuri - Pagina 17
elenuta23 spune:
ciao fetelor
ce bine k e timp frumos sa putem sta mai mult afara, dimineata stam pana pe la 11 , 11,30 iar seara iesim pe la 6-7 depinde cum se trezeste si pana la 9 -9,30, as vrea sa merg la tara sa stau cu el k ii merge tare bine acolo, insa acuma incepem sa ne revenim si noi dupa atatea probleme si vrem sa incercam sa facem inca un bb, sper sa reusim luna asta. ma gandesc k o sa mergem in concediu la mare k acolo l-am conceput si pe Dragos , o sa mergem 3 si venim4 sau 5
, sper sa ne ajute Dumnezeu in realizarea acestui vis.
ramo draga, ns ce sa zic, eu am un nepotel cu o zi mai mic k si bea , iar ei acuma au venit din concediu si au fost cu bb pana in Grecia care e mult mai departe k si marea noastra. eu merg doar pt dragos la mare k altfel am fi ales alta destinatie, dar e foarte benefic pt ei briza mari. acuma fiecare cum considera, VA DORIM UN CONCEDIU PLACUT CU ZILE FRUMOASE SI PLINE DE SOARE

SI NOI VENIM LA INTALNIRE, CAND ?UNDE?
va doresc o seara placuta, noapte buna
poze
varsta lui Dragos
anca.b spune:
Salutare!
Ramo, concediu placut. pacat ca n-o luati si pe Bea cu voi...cred ca i-ar fi placut...noi l-am dus pe Stefan la mare la inceputul lunii s-a comportat f bine...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Nu ca n-am vrea s-o luam cu noi,dar chiar nu se poate...Dimineata doarme 2 sau 3 ore,de la 8 la 10,cateodata mai mult,la amiaz iara si dupamasa de pe la 5 la 7.Deci chiar in orele de plaja.Si marea problema e ca nu doarme afara ca alti copii.Va dati seama ce ar fi daca nu si-ar face somnul...Stiu ca e bine pentru ei sa fie dusi la mare...Din fericire,multumesc lui Dumnezeu,pana acuma nu a fost bolnava deloc.La anul vom merge impreuna.Vroiam sa mergem la cabana la Belis,dar acolo daca e timp urat,nu ai ce cauta cu copil mic,chiar daca se face foc.Si atunci ne intorceam in Cluj,si Radu era sunat non stop de la lucru.El avea nevoie de concediu neaparat,se trezeste la 7 si ajunge seara la 8 acasa,rupt de oboseala...Mami s-a oferit sa stea cu Bea,si noi sa mergem undeva zilele astea...
Poate credeti ca sunt o mama denaturata,ca-mi las copilul asa...dar chiar nu se poate...
Pupici!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ioana13 spune:
Salut gagici
Ramo distractie placuta! profitati ca mergeti singuri
, Bea stii ca e in miini bune. Noi, chiar daca avem bunici, nu au ei timp sa stea cu P mai mult de 2-3 zile... asa ca noi numai un week-end am avut singurei de cind sintem 3... Bucura-te ca are mama ta timp si dispozitie sa stea cu ea.
E f buna ora de intinire asa dupa 5-6... si noi suntem de acord
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
soanso spune:
salutare,
vb de intalnire dar eu nu am prins ideea,unde ?cand?
Ramo,distractie placuta la mare,sa aveti vreme buna si sa va relaxati.in ce statiune mergeti?
noi ajungem la mare pe 07 august.
nu-ti mai face pb ca o lasi cu mama ta,eu as lasa-o pe Sorana dar nu mai sta...Duminica a tb sa mergem de urgenta dupa ia la socri ca nu mai vroia acolo si plangea intrna dupa noi,asta in conditiile in care o puteam lasa acolo si 3,4 zile.
elenuta ,iti urez din suflet sa ti se implineasca visul si sa ramai graviduta,meriti si tu o bucurie dupa atata suferinta.
Victo ,cu bebe mic e bine de mers la drum noaptea...il pui in scaun il ridici la pozitia de somn si se trezeste la destinatie.
pupici
SOSO (20 dec 2005)
eladea2005 spune:
cine vine in Parcul Mare? cine? cine?![]()
sa aveti o zi minunata!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
mamaaaaaa, ce grozavie...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
anca.b spune:
Vai, tu Ramo, da' nu te crede nimeni mama denaturata! ce figura esti! daca nu e deloc compatibil programul Beiutei cu al vostru, sigur ca e mai bine sa o lasati acasa decit sa o dati peste cap. pupici si distractie faina!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
elenuta23 spune:
ramo, darga mea eu am zis asa k poti sa o duci, dar dupa cum ziceai k doarme in casa doar atunci ii mai greu, iti va fi un pik greu fara ea dar merita sa va relaxati, si eu l-as lasa sa ne relaxam o saptamana insa nu am cu cine sa il las si oricum ns daca pot, cel mult am fost despartiti 3 zile adica 3 nopti cand l-am intarcat si cand a murit tata insa ziua eram cu el.
VREME BUNA SI DISTRACTIE PE CINSTE.
nepotelu meu se trezea pe la 5 jumate dimineata il schimba ii dadea papika il punea in carucior si pe plaja de dimineata iar pe la 8 se trezea iar pana la amiaza se juka pe acolo apoi plekau acasa k era ff cald si reveneau dupamasa , au avut norok k s-a comportat exemplabil si pe masina si la mare.
aseara stateam in pat si mi-am descoperit un nodul la un san, sunt disperata pana merg la dr, sper sa nu fie ceva grav, azi am facut rost de un nr de tel sa ma programez maine sper sa fie lok pe saptamana viitoare. cele care ati facut ecografie mamara unde ati fost???la ce cabinet???dati-mi si mie un nr de tel ceva in caz k nu au lok aici.multumesc mult
soanso ms mult si distractie placuta la mare, nici Dragos nu mai sta nici un minut fara mine, nasol 

, se schimaba de la o luna la alta
noapte buna fetelor
poze
varsta lui Dragos
anca.b spune:
Salut!
Iar nu e nimeni????
Toate sinteti in concediu???
Elena, nu stiu pe cine sa-ti recomand pentru eco mamara. cred ca se face pe la cabinetele de gine mai bine dotate. iti tin pumnii sa fie o alarma falsa. sa ne spui unde ai fost.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii