Gravidute si mamici de Cluj-85

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ada, in zona in care stam noi nu au fost probleme cu inundatiile dar a plouat incontinuu. Si era asa de frig ca zici ca era toamna. 50% din hainele ce le-am luat cu noi nu le-am putut purta, era groaznic de frig.Ce rochite si tricouri?! Am stat numai in pantaloni si bluze cu maneca lunga.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adriana, eu am uitat d einundatii..eu nu am tv decat de vreo 2 zile..asa ca nu am fost la curent cu stirile..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

POZE DIN VACANTA
Sa nu va para ca v-am mintit, am pus poze doar cu soarele pe care l-am prins cateva zile la Buzau.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Adriana, bine ai revenit!
f faine pozele cu printeza papacioasa de trandafiri! stie ea ce e bun!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Adriana ce ati chelit-o! Parca e Sinead O"Conor(nu stiu daca se scrie asa)> tare dulce e si la fel de vesela, pe tine asa de bine se vede ca ti-e dragaaa Sintem cam topite dupa copiii nostri.. pot face ce vor din noi

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Avem poze noi la semnatura cu noua rochita.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Raluca ce frumos ii sta la Diana in rochitza....e o scumpa!!!draga de ea.
Ce caldura mare e si azi ....sau pe mine ma trec toate transpiratiile de la raceala mea. Oricum, is mai spre bine....sper sa scap odata. Cat despre alaptatul afara, pe banca, eu n-as avea nici o problema....Sara mea e o curioasa de numa...orice o atrage de la supt si lasa tzitzi una doua sa vada ce e in jur, cine trece, cine vorbeste, daca nu s-a schimbat nimik....si acasa abia are stare sa suga cum trebe. Papa cat sa-si astampere foamea apoi se tot zbenguie in stanga si dreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare

frumoase printesele, da ce dulce e cu trandafiri iar acolo la nisip is frumosi murdaricici, asa trebuie sa fie copii sa exploreze lumea din jur, si Diana parca stie k o pozeaza ce se distreaza ea pe canapea. sa va aduca numai bucurii si impliniri

am ajuns si eu de la control, am fost la institutu oncologic la dr Lisencu Carmen, o dr tare draguta si amabila, norok cu o cunostinta care lucreaza acolo deoarece programari se fac numai pe octombrie mult tre sa astepte lumea mai ales cei cu probleme. mi=a facut mamografie si ecografie sa fie sigura k nu e ceva gravv, nu e cancerigen dar am un nodul destul de marisor se vede ppe radiografie e de 15*10mm care trebuie supravegheat si daca creste e bine de estirpat, mi-a zis k pot sa raman insarcinata si dpa 2 luni sa merg la control sa il vada , daca creste atunci nu e bine daca ramana la fel e ok sper sa nu am probleme si sa ramana neschimbat toata viata, acum numai Dumnezeu stie.o sa fac controale periodice si sper sa fie ok.

va pupik si o zi placuta va doresc

poze

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ada dar tu acuma vara racesti?
Sper sa-ti treaca repede si sa te pui pe picioare.
Multumim de complimente, si Sara ta e o scumpa cu ochii aia mari si albastri, iti vine s-o mananci.
Elenuta

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta bine ca nu e ceva urit acolo... de la ce s-o fi facut? Poate trece la sarcina urmatoare, ca toate relele trec in sarcina

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput