Gravidute si mamici de Cluj-85

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Hello,

Noi avem rosu in gat, ufff nici nu m-am gandit ca ar putea avea, ca mananca de rupe, nu-i curge nasul, nu stranuta... Ieri a fost mai calda ca de obicei, avea 37,9 febra, am sunat dr si a zis ca asta nu se considera febra la copii dar sa mergem sa ne vada astazi si hop priml rosu in gat. Ne tratam cu Nurofen 1-2 zile si sa speram ca trece.

Andreea imi pare rau ca Ericut e bolnavior, sa ne tii la ucrent daca e mai bine cu tratamentul.
Ioana, mami de Sara, ce fetita harnicuta ai, ce scumpa trebuie sa fie cum isi duce pampersilu!

Pusilici,

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!
Imi pare rau sa aud ca sint bbi bolnaviori. sanatate multa ericutz si ana!!!

Si felicitari pentru harnicuta sara!!!

Lore, am vazut ca ti-au raspuns fetele...si mie mi-au intrat in cont banii pe 4 luni odata...poti sa mergi la directia de munca sa intrebi. o sa-ti zica in ce data iti intra banii.

despre noi, azi n-am intrat mai repede ca am avut musafiri...si intre toti trei a picat copilul in cap din scaunul de masina (bine ca nu e inalt). si-a tras un cucui frumos...care intre timp s-a retras ca i-am pus compresa cu gheata, a ramas o urma vinetie...ufff!!! trebuia sa se intimple si asta! acu' n-are nici o treaba, sare in bouncer si povesteste pe limba lui...iesim imediat la plimbare. asa ca va pupacesc. si ne auzim miine.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!

Noi suntem acasa si am prins putin de acces la internet ca sa va salut. Am citit pe fuga, am citit de copii bolnaviori sau cu dureri de dinti..multa sanatate.

Alexia e in elementul ei, in 4 zile a evoluat la tara cat in 2 luni in Cluj. Acum merge singura, patruleaza peste tot, e foarte sigura pe ea!Se joaca incontinuu cu 2 verisori apropiati ca varsta si cateodata nu ii trebuie nici mancare, sa fie joaca ii ajunge.A invatat o gramada de lucruri, parca suntem in alta lume...

VA PUP, O SA INCERC SA MAI VIN!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

fetelor multumim din suflet pt griji!!!Acum se simte mai binisor ca se odihneste mai mult decat inainte si poate papa,nu ca inainte dar ma bucur ca nu se chinuie!!

Ii dorim si noi multa,multa...multa sanatate Anei!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Adriana si eu am simtit ca evolueaza P la munte muuult mai rapid decit la Cluj. Miscare, limbaj, gesturi... Poate pt ca e toata ziua afara, animale, oameni care il iau in brate... Cind i-am aratat in poze animale, dupa ce le vazuse pe viu, parca s-a uitat la mine "ce-o fi vrind mama asta, ca doar eu stiu cum arata o vaca..."

Andreea ce are Eric? Virus sau ce? Simteai tu ca alea nu sunt numai colici... vezi ca esti o super mama, chiar daca nu poti lua durerea.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Ioana iti multumesc din suflet pt cuvintele tale frumoase!!! Eric are o infectie pe tubul digestiv!DAr acum facem tratament si incepe sa se simta mai bine !Din cauza infectiei s-a si constipat ,dar azi am vazut ca incepe sa isi dea drumul!!Asa ma bucur!!!Iti multumesc inca o data si tie si tuturor!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut
Slaba activitate pe aici.. si vremea de afara ma enerveaza, nici nu ploua, dar nici nu sta. Si vecinii fac gauri, schimba tevi, faiante si trebe sa stam in casa. Nu-i probl, P a dormit ieri 2 ore pe o galagie infernala... dar eu... si nu este apa ca as putea face mincare pt 3 zile...

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

salutare tuturor...eu stau langa sara ca sta pe olita si am zis ca intru sa va salut putin

imi pare rau pt copilasii bolnaviori...multa multa sanattae tuturor

noi mergem la belis pana duminica la cabana la matusa mea.

sa ne auizm cu bine...am plecat ca sara s-a ridicat deja de pe olita..

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

selene"buna, eu stiu k in cluj dr Stamatian face asa ceva si priceput, cumnata mea a fost tirmisa la el de la Zalau , avea si ea probleme, insa te costa , k sa te primeasca tre sa ii bagi in buzunar ceva altfel nu sta la discutii , vb cu tine dar iti zice sa vi in alta zi....dar e foarte priceput si are aparatura super performanta, il gasesti la ginecologie 1."

am auzit ieri in parc ca are cabinet particular,acolo platesti consultatia ,tb sa-ti faci programare din timp si asa nu risti sa stai pe holurile de la Gine 1 sa-l astepti sau sa te repezeasca cum am auzit ca are obiceiul,profesional numai lucruri bune am auzit despre el insa comportamentul lui lasa mult de dorit!deci tot ce am scris aici este din auzite!
multa sanatate ,sa ne scrii ce ai hotarat si cum decurge sarcina ta.

noi suntem bine, eu nu prea am timp de forum dar mai citesc ce scrieti.
pupici tuturor si concedii placute!
am pus poze noi sa vedeti ce mari suntem

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ada am fost vineri in parc da nu te-am vazut, asta a fost pe la 7 fara ceva. Am facut doar o tura si n-am mai stat ca in vreo 2 locuri era mult noroi si n-avea sens sa ma mai plimb pe acolo. M-am uitat si la hinti dupa voi da nu v-am vazut. Da tot ne-om intalni noi.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput