Gravidute si mamici de Cluj-85
Raspunsuri - Pagina 11
redai spune:
Paula nu am nici o decizie.Am depus dosarul, probabil au trimis decizia pe adresa de pe buletin, dr eu inca nu mi-am schimbat-o.Am cautat acolo unde ai zis, dar am gasit doar pentru plata trusourilor. Eu vorbesc de alocatie, de cei 2 milioane lunari, ca eu numai aia ii primesc.
care ati primit banii, imi spuneti dupa cat timp au intrat?ma refer dupa cat timp de la depunerea dosarului.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
Ioana13 spune:
Te refeti la alocatia pt copil? Aia se da de la Directia de munca, nu de la Primarie. Si acolo ti-o vireaza pe card, daca ai facut cerere assa, daca nu ti-o trimite cu posta. Cred ca am mai scris asta
Eu am facut odata cu cererea de concediu de ingr copil si s-a dat la vreo 3 luni distanta de la depunere.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
sara2007 spune:
bun pontul cu pozele...la cora parca imi faceam cu 50 de ron 100 de poze,din cate imi amintesc.
ioana13 dar unde le platesti si unde t-i le face?la carrefur?
adab superbe pozele.....sara e o frumoasa.eu credeam ca sunteti la aqua land-ul ala.acolo n-ati fost?sunt curioasa cum e.
elenuta,ce mare s-a facut dragos.i s-a deschis parutul mult,e f frumusel.si tu ai slabit mult....ai grija de tine.
alex unde mergeti 2 sapt?in concediu?
lore ...nu stiu nimica despre asta eu..ca nu i-au numia cei 2 mil.
ioana
sara2007 spune:
selena multa multa sanatate..
anamica bine ati revenit..
antoni,bine zici,,,,e mare deja piti si noi nu o cunoastem inca..si cu pozele alea inca nimica?chiar ma faci curioasa,dar speram sa te vedem pe tine mia repede,dra deocamdata iti uram concediu placut.
sara a mea isi i-a si-si duce pampersul murdar la gunoi..singura singurica.il duce si daca ii zic si daca nu.azi l-a dus primadata la gunoi,apoi cand n-am observat-o eu l-a luat din gunoi si l-a aruncta in wc-u.imi intoarce toata casa cu fundul in sus...imi rupe cartia igenica,...numa prsotii.dar asa e tot mai inteleapta si tot mai multe vorbetse.
n-ati mai fost pe la strand nici una?nu facem o intalnire la clujana?sau la aquina?chiar ma fost pe la aquina sa vad preturi,cam piperate dra odata la jum de an macar,se poate merge.va zic exact daca va intereseaza preturile..ca ma luat o lista de preturi.sunt doritoare?macar o ora cu puii.....sau la clujana ca doar e vara.
sau daca nu.....la un suc pe o terasa...sau papanasi?lore..nico..fetelor ce spuneti?noapte buna sa aveti
ioana
Ioana13 spune:
SAlut
IOana platesti cind te duci dupa ele, la Domo sau CArfour, unde vrei tu sa comanzi. LA Cora s-a desfintat magazilnul ala unde se faceau poze, asa am dat peste astalalt. Ce harnica e Sara, cum te ajuta ea la treaba... Cu ora e la Aquina? Si platesti si pt copil si pt parinte?
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Andree27 spune:
Neatza,
Sunt tare suparata!!Am scos ieri analizele lui Eric si are infectie pe tubul digetiv!AM avut un foarte mare noroc cu pediatra ca a fost o froarte mare doamna!CUm am avut rezultatele in mana am si sunat-o si i-am spus ce are si mi-a zis sa merg la ea sa imi dea tratament!Ea acuma dimineata a plecat dn tara ,iar eu numai o parte de analize am luat ieri ,dar dansa mi-a zis ca daca mai apare ceva la coprocultura sa ii trimit mesaj si imi va raspunde cu ce am de facut!!!Azi noapte bietul Eric asa s-a chinuit sa pape cam vreo 2 ore daca nu mai mult!!ASa mi de ciuda ca de as putea i-as lua eu durerea!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
kitzy spune:
Andreea imi pare rau pt bietul Eric, Doamne, dar oare de la ce a facut? Sper sa se faca bine repede prichindelul.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)
Victo spune:
lore, acum am priceput.pai pt alocatia aia de 2 mil nu se da decizie. ti-i va vira pe card, dc ai facut cerere,sau va suna postasul..o data..de 2 ori..;)
in 2-3 luni cred ca vin banii
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
redai spune:
Mersi Paula
, astept sa intre atunci pe card.dar nu stiam in cat timp intra.
Ioana(mami de Sara) duminica plecam in concediu si acum nu este timp de strand, eventual cand ne intoarcem vin si eu la clujeana cu piti.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
elenuta23 spune:
andreea 27 multa sanatate puiutului, saracutu de el , cum zici si eu ma gandeam cand il supara ceva daca as putea sa ii iau durerea, dar a sa e facuta lumea asta sa ne chinuie de mici. sa treceti cu bine si multa putere.
ioana , ti se pare k am slabit de la culoarea negru , tot asa is
Dragos face si el prapad prin casa, ii place sa se joace cu sticlele, sa scoata hainele din dulapuri si sa le duca prin toata casa, se baga si la gatit adica ii place sa se joace cu faina, zaharul , ...pamantul de la flori, matura farasul le adora , aspiratorul......daca l-as lasa sa faca tot ce vrea am fi k si la emisunea curat murdar, oricum seara ii dezastru in casa, tre sa faca si ei ceva sa exploreze k sa li se dezvolte mintea.
pupiki k merg sa il culk pe dragos
poze
varsta lui Dragos