Gravidute si mamici de Cluj-85
Raspunsuri - Pagina 13
Andree27 spune:
Nici pic de miscare pe aici???
Fetelor,am o foarte mare nedumerire!!Deja in 2 carti am citit ca din luna a 2-a sa incep sa ii dau cate o limgurita de suc de morcovisau mere pana ajung la 10 lingurite pe zi chiar daca este alimentat doar de la san.Voi cum ati facut?Mie pediatra mi-a zis sa nu ii dau nimic in plus pana la 6 luni!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
elenuta23 spune:
cioa fetelor
slaba miscare , se vede k sunteti in concediu
cand se va face timp frumos k m-am satutrat de vremea urata, azi am fost la gradina botanica si ne-a prin o ploaie de ne-a facut zob, in schimb a mritat la Dragos i-a placut la nebunie sa se plimbe in jos si in sus pe alei, e bine k s-au refacut aleile cu dale , nu am mai fost de 3 ani si am vazut mici schimbari in bine.
ce face eric???cum se simte??
ana??? i-a trecut rosul in gat???
selene te-ai hotarat unde mergi la control cu sarina???sa ne zici si noua rezultatele
sanatate multa tie si bb
abia astept sa mergem si noi peste 2 saptamani in concediu vizitam toata tara si o saptamana poposim la mare, nu mai am rabdare
va pupik 
poze
varsta lui Dragos
elenuta23 spune:
quote:
citat din mesajul lui Andree27
Fetelor,am o foarte mare nedumerire!!Deja in 2 carti am citit ca din luna a 2-a sa incep sa ii dau cate o limgurita de suc de morcovisau mere pana ajung la 10 lingurite pe zi chiar daca este alimentat doar de la san.Voi cum ati facut?Mie pediatra mi-a zis sa nu ii dau nimic in plus pana la 6 luni!
Poze
Andreea ,de un Bondarel !!!!
andreea draga , daca il alaptezi la san nici sa nu te gandesti sa ii dai pana pe la 5 luni jumate 6 luni, eu am inceput pe la 5 luni jumate sa ii dau 4 zile morcovel adica prima zi 3-4 linguri apoi tot mai mult, apoi i-am dat piersica 4 zile facuta prin razatoare si a iesit k o pasta apoi 4 zile i-am amestecat morcovelu cu piersica si tot asa ii introduci un aliment nou apoi il combini cu cele vechi....pana ajungi la o masa pe zi, eu am ajuns la 6 luni jumate la o masa pe zi , apoi dupa vreo 2-3 sapt i-am bagat masa a 2 si pe la 8 luni sau 8 luni jumate a 3 masa.
dupa ce ii dai morcovel, piersica, portocala.....poti sa ii dai supika fiarta de pe zarzavaturi, apoi ii introduci si carnita de pui....tot asa.
eu zic k nu are rost sa te stresezi de pe acuma, dai lapte cat de mult.
sanatate multa

pozevarsta lui Dragos

Ioana13 spune:
Andreea nu ii da altceva, cu atit mai mult cu cit a avut colici si problemele cu stomacelul. Amina pina la 6 luni. Mai bun pt stomacel nu e nimic precum laptele.
Vremea asta
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anca.b spune:
Andreea, cartile respective sint DEPASITE!!!!
nu-i da nimic pina la 6 luni, sau pina mai ai lapte suficient. lapticul tau ii e suficient si pt sete si pt foame. are vreme toata viata sa manince fructe si legume, insa cu laptele de mama nu se mai intilneste! nu ai nici un motiv sa te grabesti cu sucuri.
quote:
citat din mesajul lui Andree27
Poze
Andreea ,de un Bondarel !!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Victo spune:
hello
ne-am intors si noi din week-endul unguresc..pacat ca nu am avut asa vreme buna,nu am putut sa-l bagam pe piti la apa..am mai si luat un pachet de pampersi din aia..ma rog..
cu cazarea am rezolvat-o..ca l-a vazut tanti asa de mic si draga;las si nu ne-a mai luat bani pt el..dar oricum ceva n-a fost bine, ca azi dimineata aproape ne-a dat afara la ora locala 9 jumate..ca asteptau altii in parcare..ma rog..bine ca a trecut cumva.
in rest..ce sa zic...eu personal nu am ramas masca la ce am gasit acolo..mi s-a parut ok..preturile mai mici la cazare, mancare, strand..asta era super mare intr-adevar...
dar prin ce magazine am avut eu vreme sa umblu prin debrecen, putine e drept..mi s-a parut absolut ca la noi..
andreea, si eu zic la fel..lasa sucurile pana pe la 5 luni...atunci puteti incepe distractia..;)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Cum sa va dea PAula afara la 9? Cind pina la 12 e ziua hoteliera! Sau la gazda ati fost? Merita sa mergem acolo? Tu te mai duci?
Ioana mama de 
Victo spune:
Ioana, la pensiune am fost..nu cred ca mai merg acolo..ideea e ca era fff aproape de aqualand..2 minute, ceva de genu..a fost ieftin..si totusi..era loc de mai bine..ma rog..uite asa copilu a mancat in curte, nu si-a facut somnul de pranz..iar eu am ramas cu un gust amar.
Victo spune:
la pesniunea respectiva nu cred ca mai merg..oraselul..e f linistit..f putine masini..aer curat...pentru asta merita..daca vrei balaceala si nu vrei mare..e f potrivit..erau o groaza de copii, in carucioare..
cel mai ciudat mi s-au parut localnicele care se deplasau pe bicicleta..plus 2 cosuri pt copii, unul in fata, unul in spate..ma tot gandesc..oare cum ii urca pe bicicleta?
Ioana13 spune:
Asadar e faina apa, dar nu conditile de cazare. SAu poate nu ati nimerit voi.
Ioana mama de