Mamici norocoase de sept-oct 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 9
musettepink spune:
Bitza bine ai venit!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 9s
!
31+
LUCA
piolica spune:
quote:
citat din mesajul lui denisa.g
Piolica, babitza,300 – cre4d ca voi sunteti exceptiile de la regula vis-a-vis de relatiile: nora - soacra. Felicitari si sa o tineti tot asa.Mie imi vine in vizita soacra peste 2 saptamani si o sa stea 1 saptamana la noi
si deja azi noapte am visat urat : ca era aici . Noi avem 2 camere si un TV in casa. Si data trecuta cand a venit a stat numai la mine in pat la TV ca nu am putut sa stau nici macar 10 min fara ea.
upsssss, ce nasol... a mea ar merge pe virfurile picioareleor ca sa nu ne deranjeze. o sa vedem cum va fi cind vom fi mai aproape, avind in vedere ca in noiembrie ne mutam in franta, dar oricum vom fi departe de ei. oricum, amindoi sint niste oameni exceptionali si la locul lor. iar cind vin la noi sau noi mergem la ei intotdeauna ne-am inteles bine. au un bun simt pe care rar il gasesti.
32+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
piolica spune:
quote:
citat din mesajul lui bitza2008
SAlutare tuturor!!!Sunt acasa!!
De vreo ora am net, au fost f iuti astia de la upc!!
Luni seara am ajuns la Botosani, am stat doar o noapte la SAtu-MAre, am mers snur. Bine, am oprit in toate peco de pe autostrada
Mi s-au umflat picioarele, de la oboseala, de la caldura...cine stie!Mi-am luat ceai depurativ, am dormit cu piciorele sus si azi vad ca sunt ok.
Ma duc sa recuperez din urma si revin!
Pupici tuturor!!!32+
LUCAS
AMR 8 saptamani!!! 8saptamani!!!!
Bitza, BINE AI AJUNS ACASA! imi pare foarte rau ca nu ne-am putut vedea.

32+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
anca81 spune:
Bitza, bine ai revenit in tara!
Sa stiti ca si eu am o soacra pe cinste, nu se amesteca deloc in treburile noastre si de fiecare data ne ajuta cand avem nevoie. Eu tin foarte mult la ea.
O burtica mititica
32+
Carla Alexandra
AMR 8 saptamani 
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
andreea_and spune:
300 si pe mine ma batea gandul sa iau masina cu uscator ca ma omoara intinsul rufelor - am masina la parter sub scara si nu le pot intinde in curte din cauza cainilor ca mi le fura si trebuie sa urc de fiecare data scarile sa le intind la balcon la 1. Insa vinerea trecuta mi s-a stricat masina
si cum eram in santier si n-aveam timp sa cautam prin magazine am dat repede un search si mi s-au parut prea scumpe cele cu uscator, plus ca n-aveau toate functiile pe care le vroiam eu la masina normala asa ca am ales una normala si mai incolo poate luam un uscator separat. Faza misto a fost ca am gasit o firma super rapida si in cateva ore ne-au si adus masina acasa, fara sa miscam un deget. Si mai ieftin ca in magazin.
Pe hainutele pe care le-am luat pana acum scrie ca se spala la 40grade dar nu mi se pare suficient si oricum sunt putine rufe pe care scrie 60grade, ca sa fie ei acoperiti. Eu as vrea sa le sterilizez si prin spalare, de-aia m-as risca sa le spal la 60, chiar 95 daca imi zice cineva ca a incercat si e ok.
De Clau stiu ca e si ea in santier, renovari si mutari, sper ca e totul ok cu ea. Ma gandeam la gargaritza ca ea era suparata vineri pe prietenul ei si a zis ca pleaca singura la mare...
babytza ti-am mai admirat eu pozele dar trebuie sa-ti spun din nou ca sunteti niste frumoase, si tu si fata ta! Imi inchipui cum va iesi david
.
Bitza bine ai ajuns acasa! Ce ma bucur ca ati ajuns cu bine si ai net asa repede! Cum ti se pare acasa acum?
31+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
babytza spune:
quote:
citat din mesajul lui piolica
babytza, am vazut si pozele tale, ce mama tinara si frumoasa. (mi-a placut palaria ta!!!!) Cum era la 20 de ani? mama, nu-mi vine sa cred ca ai o fetita atit de mare.32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
La 20 ani ??? Eram mult mai naiva si luam totul mult mai simplu... Nu imi faceam atatea griji in privinta sarcinii si vedeam totul in roz....

A fost foarte bine ca am mai crescut si eu putin o data cu fiica mea si de multe ori reactionez ca un copil ceea ce o amuza teribil.... Fiind atat de tanara am reusit sa nu uit ca si eu am fost copil(nu de mult
Valentina
28 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
babytza spune:
Denisa deja ai cosmaruri ??? Saracutza...
Bitza bine ai venit acasa !!!!!!! 
Valentina
28 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
monica_dicut spune:
Bitza, bine ai revenit acasa!! 

Chiar asa, gargaritza zicea ca pleaca... sper sa fie totul ok.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI 

AMR 59 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
monica_dicut spune:
babytza, ce frumos sa fi mamica tanara. Mi se pare genial.
Te admir si te respect.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI 

AMR 59 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI