Mamici norocoase de sept-oct 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Bitza, bun venit acasa!

Piersicuta, felicitari pentru vestile bune de la eco!

Hainele le voi spala cu detergent obisnuit la masina si voi activa programul de dubla clatire! Eu si calcatul nu prea ne iubim de fel. Stiu femei care calca lejeria de pat, orice pled sau paturica, adica absolut tot! Nu sunt deloc genul! Pentru costumele si camasile sotzului bine ca s-a inventat pressingul! Mai calc si eu doar ce e musai, genul "must do!!!". Dar, culmea, pentru Luca voi face acest efort si le voi calca, de drag asa, plus ca sunt micutze hainele, nici nu prea am ce calca de ele! Sa vedem cat o sa ma tina faza cu calcatul!!
Am auzit si eu ca uscatorul de haine le lasa asa de moi si ca nu mai e nevoie sa le calci. Se poate sa fie o investitie buna, pentru cine intreba. Eu, una, nu am asa ceva deocamdata!

Soacra-mea e ok! Noi am anuntat familia din Franta ce nume dam copilului, demult, nu am auzit in viata mea de traditia cu anuntatul numelui la nastere, toti prietenii si membri familiei din Franta ne-au zis deja ce nume vor da puilor lor, ba chiar ne-au cerut parerea! Soacra-mea nu a comentat nimic negativ despre nume, i-a placut, daca zicea ceva oricum o ignoram...sau o impaiam...

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 66 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Nu mai vorbiti de soacre ca ma apuca si pe mine cosmarurile . Sincer va invidiez pe cele care au soacre rezonabile si cu bun simt, a mea se da cea mai buna soacra in fata sotului meu si pe la spate ma critica si ma barfeste cu cumnata-mea pe la cine apuca. Trist e ca am aflat asta abia anul trecut la nunta, cand s-a plans de mine la persoane care erau din partea familiei mele de am ramas socata...oricum am taiat-o cu ea, pana nasc nu are ce cauta la noi nici ea nici fii-sa. Denisa eu iti sugerez sa o trimiti pe a ta la plaja, poate se pierde pe-acolo.

Legat de rufe eu mereu am folosit la masina un ciclu suplimentar de clatire pentru ca eu am pielea foarte sensibila si asa mi-a recomandat de mult timp dermatologul ca imi apareau tot felul de chestii pe piele. A si mi-a zis sa nu folosesc niciodata balsam. Cum bebelushii au pielea si mai sensibila sigur voi urma aceleasi recomandari si pentru hainutzele ei.

31+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
citat din mesajul lui babytza

quote:
citat din mesajul lui piolica

babytza, am vazut si pozele tale, ce mama tinara si frumoasa. (mi-a placut palaria ta!!!!) Cum era la 20 de ani? mama, nu-mi vine sa cred ca ai o fetita atit de mare.

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

La 20 ani ??? Eram mult mai naiva si luam totul mult mai simplu... Nu imi faceam atatea griji in privinta sarcinii si vedeam totul in roz....
A fost foarte bine ca am mai crescut si eu putin o data cu fiica mea si de multe ori reactionez ca un copil ceea ce o amuza teribil.... Fiind atat de tanara am reusit sa nu uit ca si eu am fost copil(nu de mult ) si ca am facut si eu greselile si tampeniile pe care le face ea...

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

cred ca a fost si inca mai este o super experienta. jos palaria! eu la 20 de ani nu ma gindeam decit la baieti, pantofi si alte nebunii...

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eva si eu urasc faza cu calcatul....Saracutul meu barbat isi calca singur... macar acum cat sunt insarcinata ma scuteste de stat in aburi....
La bb le voi calca cu siguranta, macar in primele luni...asa am facut si la Valentina.

Valentina 28 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Piolica si eu ma gandeam la genti, pantofi si alte nebunii....dar ma intorceam acasa cu pampers,lapte si rochite..

Valentina 28 + David

poze

Mergi la inceput

fetele care ati dat comanda la 'la redoute', in cit timp v-au livrat? eu am dat o comanda pe 25 iunie si inca e pe status 'in curs de procesare'. le-am trimis un mesaj astora sa se grabeasca, ca efectiv incep sa ma enerveze... banuiesc ca au mii de comenzi de cind au inceput reducerile... dar, mie nu-mi pasa, vreau hainutele.

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Calcat???? mai bine

Yaaaacsssssss

I HATE IT TOOO!!!!!!!!!

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI

AMR 59 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui babytza

Piolica si eu ma gandeam la genti, pantofi si alte nebunii....dar ma intorceam acasa cu pampers,lapte si rochite..

Valentina 28 + David

poze

ce dragutza! mii de pt tine!

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Piolica, eu am dat doua comenzi:una pe 25 si una pe 26 iunie.Cea de pe 26 iunie a ajuns ieri....prima nu a ajuns pana acum.Deci cred ca trebuie sa ajunga si la tine.

28+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Bine ai venit acasa, Bitza!

31+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

Mergi la inceput