Mamici norocoase de sept-oct 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 11
babytza spune:
Si eu te poooop 
Dar asa este...O sa vedeti cele care sunteti la primii ingerasi, cum trec ei pe primul plan.

Valentina
28 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
dyanira spune:
Deci m-am cam hotarat si eu: voi spala hainutele in masina cu ciclu suplimentar de clatire, detergent obisnuit dar lichid mi se pare ca e mai bun, si de calcat nici mie nu imi place deloc, nu am nici macar masa de calcat
dar pt BOBO voi face un efort si le voi calca cel putin la inceput.
Babytza sa stii ca si eu te admir mult, nu e usor sa fii mamica la 20 de ani dar poate ca e mai simplu decat acum la aproape 30 cand ne panicam din orice.Probabil atunci cu inconstienta varstei te-a i descurcat mult mai bine!!!Oricum jos palaria in fata ta!Si pentru faptul ca ai decis sa mai faci un copil dupa ceva ani te admir!!!
Diana
33+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
piolica spune:
tzitziri, merci frumos. si eu ma gindesc ca e o problema pe site-ul lor in ceea ce priveste statusul comenzii, asa ca ma astept sa primesc avizul de la posta de pe o zi pe alta. esti multumita de hainute? totul este ok?
32+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
andreea_and spune:
![]()
Daca e vreo fata pe-aici careia ii place sa calce o felicit! Si eu urasc sa calc dar ca si voi am de gand sa fac efortul asta pentru bebitza, macar la inceput.
Eva ma bucur ca tu nu ai probleme cu burta si cu somnul, eu am si o mare problema cu mancatul - mi-e foame si nu pot manca, simt ca nu mai pot respira. Ieri de-abia am reusit sa mananc o bucatica de branza cu doua rosii si parca mancasem un pui intreg, simteam ca pocnesc..nu mai zic de pepene ca numai asta as manca si e jale dupa..
Piolica eu am dat comanda pe 26 si mi-a sosit vinerea trecuta. Nu imi venise aviz de la posta dar am trimis sotul sa verifice si era acolo coletul. Nu stiu cum e in Ungaria dar eu zic sa te duci sa verifici la ei la posta, poate e acelasi sistem. Iar statusul ala cu "in procesare" ramane acolo mult timp dupa ce ti-a sosit comanda, nu actualizeaza.
31+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
piolica spune:
quote:
citat din mesajul lui andreea_and
Piolica eu am dat comanda pe 26 si mi-a sosit vinerea trecuta. Nu imi venise aviz de la posta dar am trimis sotul sa verifice si era acolo coletul. Nu stiu cum e in Ungaria dar eu zic sa te duci sa verifici la ei la posta, poate e acelasi sistem. Iar statusul ala cu "in procesare" ramane acolo mult timp dupa ce ti-a sosit comanda, nu actualizeaza.
aha, am inteles! aici vine avizul, daca ma duc la posta cred ca se vor uita crucis (si oricum nu as sti sa ingaim 5 cuvinte acolo sa ma fac inteleasa). o sa mai astept putin. si daca tot nu-mi vine avizul, rog eu pe cineva sa-mi scrie pe o hirtie ce si cum si ma duc cu hirtia in dinti la posta.

32+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
tzitziri spune:
Piolica, asa ca la Andreea_and, nici eu nu am primit aviz in cutia postala si am ajuns acolo si pachetul era...
Primul pachet cred ca e spectaculos...sunt body-urile si hainutele de mic mic
.Asta contine 2 pulovarase, o pereche de pantalonasi smecheri si doua bluzite...mai de 3-6 luni. Sunt superbe, e drept
. Le-am admirat juma de ora aseara
.Si calitatea pare ok....adica nu stiu cum o sa reactioneze la spalat, dar par de calitate.
28+ 
bebe David
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui andreea_and
Eva ma bucur ca tu nu ai probleme cu burta si cu somnul, eu am si o mare problema cu mancatul - mi-e foame si nu pot manca, simt ca nu mai pot respira. Ieri de-abia am reusit sa mananc o bucatica de branza cu doua rosii si parca mancasem un pui intreg, simteam ca pocnesc..nu mai zic de pepene ca numai asta as manca si e jale dupa..
Si eu, si eu pepene!!! Zilnic, de mai multe ori pe zi, si piersici, si inghetata, si struguri! Cam asta mananc eu toata ziua!

Mai am pofte asa, vagi! Ieri nu mai puteam de pofta de Pepsi, dar nu Cola, Pepsi, si ca o nevasta rezonabila, mi-am anuntat soatza cand m-a sunat de la banca ca pleaca spre casa sa imi ia si mie in drum spre casa. S-a conformat, dragul de el! Nu ii cer chestii speciale si niciodata dupa ce a ajuns deja acasa! Nu prea am facut nazuri in sarcina! Si eu dupa pepene simt cum stomacul urca pana sus, si puiul apasa pe ficat! Dar e suportabil, inca nu pot vorbi de durere, de jena mai mult!
D
30+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 66 ZILE!!! 
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
anca81 spune:
Fetele, voi ce salteluta de infasat luati? Din aceea gen comoda cu suport sau salteluta simpla care se pune peste patut?
AMR 8 saptamani
32+
Carla Alexandra 
O burtica mititica ![]()
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!
_irina_ spune:
Eu am masina de spalat cu uscator inclus. Mi-as fi luat uscator separat, am inteles ca e mai ok, dar nu am atata spatiu.
Am luat-o in primul rand din cauza ca nu am unde usca rufele, decat in casa si mi se pare infernal, mai ales iarna.
In primul rand prosoapele ies super. Moi, pufoase, umflate si mai ales uscate. Hainele, depinde mult de haine si depinde de cantitatea de haine din masina. Daca pui prea multe ies sifonate. Dar le scoti destul de fierbinti din masina, le indrepti un pic si arata deja mai bine. In fine, trebuie sa iti gasesti reteta optima pentru tine. Eu cred ca am gasit-o.
Ce imi mai place e ca in general spal in week-end si imediat ce spal am toate rufele in sifonier (mai putin cele care trebuie calcate), e deja ordine in casa.
Hainele lui bb in mod sigur le voi spala separat si le voi usca, cred ca se sterilizeaza si mai bine prin uscare, avand in vedere temperatura de uscare.
Deci pentru mine a fost una din cele mai bune investitii din casa.
30+
- Andreea
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui anca81
Fetele, voi ce salteluta de infasat luati? Din aceea gen comoda cu suport sau salteluta simpla care se pune peste patut?
Anca, eu am luat-o pe aceasta: http://www.c h i c b e b e.ro/products/210-mesesaltele_de_infasat/4335-babideal_salteluta_de_infasat_soft.mbs (sterge spatiile!)
E cea alba! Mi se pare ok, si nu iau nicio masa de infasat, nu mai am unde sa o pun si pe aia! O investitie inutila. Ori pe masina de spalat, ori pe comoda din camera, desi nu l-as schimba in camera ca se intampla frecvent accidente si nu avem de gand sa zugravim din doua in doua zile!
Mai exista niste suporturi metalice pliante pe care poti pune salteaua sau cadita, din ala poate iau, ca il pliez si il las in baie! Sa vad!
30+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 66 ZILE!!! 
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)