Mamici norocoase de sept-oct 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 12
tzitziri spune:
Mi-a ajuns si comanda de la chic bebe. Nu am fost eu acasa, ci 'soacra'mea' - ghilimelele se datoreaza lipsei oficializarii
.Am luat doua prosopele cu gluga bleu, unul vernil si o paturica.
Ramasesm cu impresia ca pe site scrie ca prosopelele sunt din bumbac 100%...dar nu, sunt doar 95% si restul elastan.Greseala mea ca retinusem altceva.De-abia astept sa le vad diseara![]()
28+ 
bebe David
anca81 spune:
Eva, si eu ma gandeam tot la asa ceva pentru ca nu am mult spatiu disponibil, dar ce ai luat tu are spatele tare? Se poate pune de-a curmezisul patutului sau doar pe o suprafata stabila?
AMR 8 saptamani
32+
Carla Alexandra 
O burtica mititica ![]()
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!
babytza spune:
Dya din pct asta de vedere a fost mult mai usor atunci....Nu imi faceam atatea griji si a fost si sarcina mai usoara... Acum sunt mult mai paranoia 
Acum ma gandesc la o gramada de tampenii si imi fac o mie de griji sa nu pateasca bebe ceva...
Valentina
28 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui anca81
Eva, si eu ma gandeam tot la asa ceva pentru ca nu am mult spatiu disponibil, dar ce ai luat tu are spatele tare? Se poate pune de-a curmezisul patutului sau doar pe o suprafata stabila?
Pe o suprafata stabila, asa cred, eu o astept sa vina, dar nu cred ca are spate din lemn sau ceva, si nici nu vreau. Cum spuneam, nu vreau sa il schimb peste patut...din multe motive
30+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 66 ZILE!!! 
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
dyanira spune:
Daca comanzi la chic bebe in cat ajunge comanda?Si cum se plateste?
Diana
33+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
babytza spune:
Fetele va poooop si ma duc sa ma pregatesc de biserica. Azi facem (in sfarsit) logodna !!!
Sper sa nu mai intervina nimik si sa vin acasa cu verigheta pe deget...
Valentina
28 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
Piersicutza spune:
300 eu am uscator si-l consider foarte bun. Nu e incorporat cu masina, e unul separat dar identic cu cel incorporat. Ma scapa de calcat in sensul ca eu las masina de spalat doar la 800 de rotatii si apoi le pun in uscator pe programul de rufe sensibile si le semi-usuca cu aer nu foarte fierbinte. Astfel raman cele de calcat numai bune de calcat imediat, sau celelalte le mai intind putin si gata, direct in dulap ajung. Eu nu calc decat cand e musai si pe vremea cand storceam rufele mai mult sau umpleam masina mai tare, atunci chiar eram obligata sa calc mai mult caci ieseau sifonate.
Cat despre spalat lucruri de bebe, voi alege un detergent sensitiv. Clatitor folosesc deja Softlan alb pentru bebe, nu pentru ca as avea pielea sensibila ci pentru ca-mi place mult cum miroase.
27+ 
Piersicutza
tzitziri spune:
quote:
citat din mesajul lui dyanira
Daca comanzi la chic bebe in cat ajunge comanda?Si cum se plateste?
Diana33+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
Eu am dat comanda aseara pe la 9
28+ 
bebe David
freshanana spune:
buna ziua burtici
anca ma bucur din suflet ca totul e ok cu carla 
sper ca nu e tarziu pentru 
laura 
sa ne aduci vesti bune de la eco
piersicutza felicitari pt bb ok
bitza bine ai revenit printre noi. ati inceput sa va aranjati ?
alina ce faci ? ne tii in suspans?
o zi buna 
32+ 
AMR 50 zile !!!
puiutz
dyanira spune:
Ma mai intereseaza si cat costa taxele de transport daca sunt dintre voi care ati comandat si nu sunteti din Bucuresti?
Diana
33+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD