Mamici norocoase de sept-oct 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Mi-a ajuns si comanda de la chic bebe. Nu am fost eu acasa, ci 'soacra'mea' - ghilimelele se datoreaza lipsei oficializarii.Am luat doua prosopele cu gluga bleu, unul vernil si o paturica.
Ramasesm cu impresia ca pe site scrie ca prosopelele sunt din bumbac 100%...dar nu, sunt doar 95% si restul elastan.Greseala mea ca retinusem altceva.De-abia astept sa le vad diseara

28+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, si eu ma gandeam tot la asa ceva pentru ca nu am mult spatiu disponibil, dar ce ai luat tu are spatele tare? Se poate pune de-a curmezisul patutului sau doar pe o suprafata stabila?

AMR 8 saptamani
32+Carla Alexandra
O burtica mititica

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Dya din pct asta de vedere a fost mult mai usor atunci....Nu imi faceam atatea griji si a fost si sarcina mai usoara... Acum sunt mult mai paranoia Acum ma gandesc la o gramada de tampenii si imi fac o mie de griji sa nu pateasca bebe ceva...

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui anca81

Eva, si eu ma gandeam tot la asa ceva pentru ca nu am mult spatiu disponibil, dar ce ai luat tu are spatele tare? Se poate pune de-a curmezisul patutului sau doar pe o suprafata stabila?

Pe o suprafata stabila, asa cred, eu o astept sa vina, dar nu cred ca are spate din lemn sau ceva, si nici nu vreau. Cum spuneam, nu vreau sa il schimb peste patut...din multe motive

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 66 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Daca comanzi la chic bebe in cat ajunge comanda?Si cum se plateste?

Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetele va poooop si ma duc sa ma pregatesc de biserica. Azi facem (in sfarsit) logodna !!!
Sper sa nu mai intervina nimik si sa vin acasa cu verigheta pe deget...

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

300 eu am uscator si-l consider foarte bun. Nu e incorporat cu masina, e unul separat dar identic cu cel incorporat. Ma scapa de calcat in sensul ca eu las masina de spalat doar la 800 de rotatii si apoi le pun in uscator pe programul de rufe sensibile si le semi-usuca cu aer nu foarte fierbinte. Astfel raman cele de calcat numai bune de calcat imediat, sau celelalte le mai intind putin si gata, direct in dulap ajung. Eu nu calc decat cand e musai si pe vremea cand storceam rufele mai mult sau umpleam masina mai tare, atunci chiar eram obligata sa calc mai mult caci ieseau sifonate.

Cat despre spalat lucruri de bebe, voi alege un detergent sensitiv. Clatitor folosesc deja Softlan alb pentru bebe, nu pentru ca as avea pielea sensibila ci pentru ca-mi place mult cum miroase.

27+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
citat din mesajul lui dyanira

Daca comanzi la chic bebe in cat ajunge comanda?Si cum se plateste?

Diana

Eu am dat comanda aseara pe la 9 si azi la 11 ma sunau ca nu gaseau blocul..noroc ca era mama lui acasa intamplator (ca sta in alta parte) si a luat ea comanda.Eu de pe site intelesesem ca trimit prin posta...dar uite ca au trimis prin curier.Deci mai putin de 24 de ore ...

28+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna ziua burtici

anca ma bucur din suflet ca totul e ok cu carla

sper ca nu e tarziu pentru
laura
sa ne aduci vesti bune de la eco

piersicutza felicitari pt bb ok

bitza bine ai revenit printre noi. ati inceput sa va aranjati ?

alina ce faci ? ne tii in suspans?

o zi buna

32+
AMR 50 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ma mai intereseaza si cat costa taxele de transport daca sunt dintre voi care ati comandat si nu sunteti din Bucuresti?

Diana

Mergi la inceput