Mamici norocoase de sept-oct 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 8
monica_dicut spune:
Piolica, July este in renovari si sta la mamica ei unde nu are net.
Felicic din cate imi amintesc, parca a intrat ieri. O avea ceva mai multa treaba la munca.
Da io de clau_geo ma intreb... hmmm
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI 

AMR 59 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
Nausica spune:
300, eu cred ca, daca diferenta de pret este mare, nu merita sa dai bani pe o masina cu uscator. n-as putea sa spun exact care materiale nu merg, dar uita-te si tu, un timp, pe etichetele de la hainele care iti pica in mina si o sa observi ca pe foarte multe dintre ele scrie "do not tumble dry". e drept ca acelea care se pot usca astfel ies foarte moi si pufoase si nu trebuiesc calcate. n-am idee cum e cu hainele de bebelusi - poate ca, marea majoritate fiind de bumbac, merita.
dyanira, andrei e un nume foarte frumos. sint citeva nume romanesti (andrei, matei, maria, ana) care sint superbe prin simplitatea lor. ma rog, asta e parerea mea, desigur.
cit despre soacra ta, m-am distrat foarte tare pentru ca eu chiar vreau sa deschid un topic despre soacre, mame si alte rubedenii sau cunostinte care-si dau cu parerea.
Nausica
26+ si bebe
babytza spune:
quote:
citat din mesajul lui andreea_and
Chiar asa, pe unde or fi July, Felicic, gargaritza, ilia? Sunt mai multe fete care lipsesc dar ele mi-au venit acum in minte..31+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
Chiar, cate fete lipsesc....Sa speram ca sunt bine....
Valentina
28 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
anca81 spune:
Andy, mi-ar placea mult sa merg la Beius, ai mei au fost saptamana trecuta insa pentru mine e cam departe iar drumul nu prea grozav. Cu siguranta Carla isi va petrece acolo vacantele de vara, la fel cum faceam si noi cand eram copii. Mi-ar placea mult sa ne cunoastem.
Andreea 
Piersicutza, felicitari pentru vestile bune de la eco. Ma bucur ca totul e in regula 
Dyanira, felicitari pentru semnatura!
Hainutele le voi spala in masina cu detergent obisnuit separat de hainele noastre, fara balsam, cu un ciclu suplimentar de clatire. De calcat, le calc acum la inceput cat mai am timp. Dupa ce vine bebe nu cred ca vom mai avea noi timp sa le calcam hainutele ![]()
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
32+
Carla Alexandra
AMR 8 saptamani 
musettepink spune:
Dyanira offff ce ma oftica cand se baga soacra asa aiurea,eu zic sa i-o retezi imediat si sa-l pui la punct si pe alt tau daca vezi ca se ia dupa ea,cu timpul o sa inceteze sa se mai bage daca vede ca nu are spor.Eu am noroc cu sotul care nu se lasa influentat ca ea asa ar avea tentative.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 9s
!
31+
LUCA
andy.p spune:
300,andreea_and

Anca ai dreptate cu drumul,dar sunt convinsa ca dupa ce te refaci vei veni in vizita si atunci sigur ne vedem
30+
bbelina
AMR 10 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
denisa.g spune:
Piersicutza- felicitari pt bebe sanatos. Multa snaatate si sarcina usoara in continuare. 
Dyanira – felicitari pt semnatura si la mai mare!

Piolica, babitza,300 – cre4d ca voi sunteti exceptiile de la regula vis-a-vis de relatiile: nora - soacra. Felicitari si sa o tineti tot asa.
Mie imi vine in vizita soacra peste 2 saptamani si o sa stea 1 saptamana la noi
si deja azi noapte am visat urat : ca era aici . Noi avem 2 camere si un TV in casa. Si data trecuta cand a venit a stat numai la mine in pat la TV ca nu am putut sa stau nici macar 10 min fara ea.
31 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
bitza2008 spune:
SAlutare tuturor!!!
Sunt acasa!!
De vreo ora am net, au fost f iuti astia de la upc!!
Luni seara am ajuns la Botosani, am stat doar o noapte la SAtu-MAre, am mers snur. Bine, am oprit in toate peco de pe autostrada![]()
Mi s-au umflat picioarele, de la oboseala, de la caldura...cine stie!Mi-am luat ceai depurativ, am dormit cu piciorele sus si azi vad ca sunt ok.
Ma duc sa recuperez din urma si revin!
Pupici tuturor!!!
32+
LUCAS
AMR 8 saptamani!!! 8saptamani!!!!
piolica spune:
Piersicuta, vad ca te-ai linistit. felicitari pt vestile de la eco.
monica, merci ca mi-ai spus ce si cum despre July. chiar imi faceam griji, ea intra aproape zilnic.
sa stii ca ti-am vazut pozele, arati tareeee bine cu burtica. iar sotul tau este super zgubilin in costumul de scafandru. sinteti scumpi foc amindoi.
intr-adevar, ce se intimpla cu clau????
babytza, am vazut si pozele tale, ce mama tinara si frumoasa. (mi-a placut palaria ta!!!!) Cum era la 20 de ani? mama, nu-mi vine sa cred ca ai o fetita atit de mare.
legat de haine si eu o sa le spal la masina, insa prima data cred ca o sa le spal o tura la mina... am si eu o dambla, vreau sa le simt. si o sa le calc, cel putin prima data, asa cum spunea si Anca, nu cred ca o sa ne mai arda de calcat cind vor veni bebelusii.
32+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)