Mamici norocoase de sept-oct 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Piersicutza felicitari pentru vestile bune !!!!

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

dyanira, hai ca mi-a placut faza cu soacra, cum sa puna ea numele??? hahaha!
noi nu le-am spus nimic socrilor / parintilor in ceea ce priveste numele bebelinei, vor afla cind se va naste fetita. poate ca mamei o sa-i spun mai devreme, insa in Franta se anunta la nastere. asta este o decizie a cuplului si nu a intregului neam.

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Eu am vazut ca exista dero special pt. bebelusi ..se numeste Dermalin si se gaseste in farmaciile Sensiblu. Si asa stiu si eu se spala inainte si se si calca neaparat inainte de a-l imbraca pe bebe. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nici noi nu am vrut sa spunem dar daca ne tot intreba ca sa ne lase in pace am spus: si acum uite cu ce pretentii vine?Ce e cel mai rau e ca reuseste sa il convinga pe al meu ca e bine cum zice ea...

Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
citat din mesajul lui dyanira

Nici noi nu am vrut sa spunem dar daca ne tot intreba ca sa ne lase in pace am spus: si acum uite cu ce pretentii vine?Ce e cel mai rau e ca reuseste sa il convinga pe al meu ca e bine cum zice ea...

Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

hrrrrrrr, soacrele astea.

eu am noroc cu soacra-mea, daca ii ceri parerea, ti-o da cu zimbetul pe buze, altfel nu se baga in treburile altora. o admir foarte mult si la cite citesc pe aici despre soacre, imi dau din ce in ce mai mult seama cit este de deosebita. sper sa ramina asa! nu se stie niciodata!

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Anca, bravo pentru vestile bune! Ai grija de tine in continuare!

Claudinna, si tie felicitari pentru bebelul mare! Ce pot sa iti urez mai mult si mai mult e ca totul sa decurga fara probleme, ca si pana acum

Laura, eco placuta astazi, nu-ti mai face tu atatea griji cu fetita, sa vezi ce bine mersi e acolo in burtica!

Legat de detergenti si haine, am inteles aseara ca e ok sa le spalam la masina, si e bine sa fie un detergent de bebe, in farmacii se gasesc cateva marci, dalin mi-a ramas in minte dar nu e nici pe depart singurul! Si nu mai e nevoie sa le calcam daca le bagam la masina, masinile astea noi de spalat isi fac treaba foarte bine. In schimb, e recomandat sa le mai lasam o data la un program de limpezit inainte de a le scoate.

Va spun toate astea ca si eu ma pregateam sa le spal la mana si sa le calc, dar m-au convins argumentele astea.

Babytza m-ai pus pe ganduri cu detergentul ala de la amway, ei au produse chiar faine si m-ar tenta

27+ fara nume

Mergi la inceput

Dyanira felicitari pentru semnatura!

Piersicutzo ma bucur mult pentru vestile bune. Retinusem ce ai scris tu despre cordonul ombilical cu o singura artera insa nu m-am indoit o clipa ca totul este in parametri normali cu tine si copilul tau!

Vad ca vorbiti de soacre. Ca si piolica, eu ma bucur de o soacra tare de gasca, incep sa o simt ca pe o mama si nu o cunosc de multa vreme. Imi place ca e deschisa si ne incurajeaza sa fim independenti si sa alegem ce ne e noua bine. Parerile ei au fost intotdeauna foarte pertinente. Dianyra, daca prin absurd iti convinge sotzul, sunt convinsa ca la randul tau ai si tu armele tale si o sa iesi castigatoare. Orice, dar sa nu te superi ca ii faci rau lu bebe!

Si acum o chestiune foaaarte offtopic, dar serios am nevoie de un sfat pentru ca numai pareri contradictorii si de a doua mana am auzit despre asta. Vreau ca atunci cand voi fi la casa mea sa iau masina cu uscator de rufe incorporat. Aveti? Daca da cum se comporta? Care ar fi rufele care nu se lasa la uscat sub nici o forma in masina (exceptand lana)? Va raman datoare pentru orice mica idee.

27+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Anca ce ma bucur sa aud ca sunteti bine. Tin pumnii sa fie bine si cu tensiunea . Ce casuta frumoasa are Carla .
Claudinna felicitari pentru bebe cel mare! Ce frumos ar fi sa fii prima care deschide sezonul nasterilor, (bineinteles nu inainte de 37 saptamani) asa cum ai deschis si aceasta odisee.
Boo merci de raspunsul cu cadita.
Muuh cu intarziere iti urez si eu la multi ani pentru Alexei, sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Freshanana Sun a nascut la euroclinic.
Codruta sper ca ati avut totusi o aniversare frumoasa, la cat mai multi ani impreuna!
Laura bafta la eco azi! O sa-ti vezi puiul si o sa vezi ca e bine, sa te linistesti.
Andy galro felicitari pentru achizitii, sa pui poze!
Moni super pozele din concediu, ce mamica frumoasa si radioasa!
Aly_c20, Dyanira felicitari pentru semnatura noua!
Piersicutza felicitari pentru vestile bune si bebe in grafic!
Musette promit sa nu mai lipsesc nemotivat .
Diana eu hainutele le voi spala la masina si calca, ca am inteles ca asa se sterilizeaza. Acum chiar vroiam sa intreb fetele la ce temperatura le spala, ca masina mea are program baby care cu 2 temperaturi, 60 si 95grade. Mi se pare cam mult 95, mi-e frica sa nu le strice..
Alina unde esti cu vestile?

Chiar asa, pe unde or fi July, Felicic, gargaritza, ilia? Sunt mai multe fete care lipsesc dar ele mi-au venit acum in minte..

31+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Andreea_and, 60 de grade mi se pare destul de mult chiar si pentru niste hainute de bumbac. :) Dar daca pe eticheta scrie ca suporta, de ce nu?

27+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Offff Dya, nasol cu soacrele astea....Nu te mai enerva ca nu ii face bine lui bb. Las-o in pace sa spuna ce vrea, tu nu pune la suflet...Are dreptate 300 cand zice ca si tu la randul tau ai putere de convingere cu sotul.. NU mai fi suparici. sa treaca !!

Si mai toate mamicile care au probleme de genul asta cu soacrele !!!

Eu din fericire am parte de o soacra minunata si nu trebuie sa ma confrunt cu astfel de probleme. Ea ne intreaba ce am hotarat in diverse probleme si ne da si ea sfaturi dar subliniaza de cate ori vorbim ca decizia finala este a noastra si ca noi hotaram ce e mai bine pentru noi si pentru bb...O iubesc !!

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput