Mamici norocoase de sept-oct 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Nu imi zice absoult nimic, mai am de pus numarul decard si asta e, poate dupa ce pun nr de card sa mai zica ceva desi. .nu prea cred. dar banuiesc ca imi dau banii inapoi sau ma lasa sa iau alte produse daca alea chiar nu mai sunt...zic eu , ca doar nu ma lasa sa platesc ceva ce chiar nu mai au
Am vazut si eu pozele tale, super spitalul, dar mi-au placut mult pozele in care ti-ai desenat burticutza , super , mi-ai dat idei, poate te plagiez
Am vazut si hainutele, sunt foarte foarte dragute , sa le poarte sanatoasa micuta ta

30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am dat comanda

30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Fetelor cum fac sa-mi apara semnatura ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Gata cred ca am reusit :) yupiiii

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

M-am uitat si eu la cateva poze. Piolica aratai super in rochitele alea 2, foooarte frumoase sunt !
Anca ti-am admirat burtica. A mai crescut un pic.
Ma duc sa mai studiez burtici
Maine la 9 jumate am programare la Herghelegiu, sa-mi tineti pumnii.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

de cind v-am auzit pe voi cu masuratorile de burtici ma tot invirt prin casa. sigur aveam un metru din ala de la ikea si acum nu-l gasesc.

si vreau si eu sa pun poze, dar mi-am promis ca n-o sa fac albumul decit dupa ce traduc 10 pagini si de 3 zile nu reuseeeeeeesc, pentru ca citesc tot aici.

Nausica26+ si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Boo, bafta la dr!!!!tinem pumnii stransi!!

piolica, super pozele, ami ales ce e in ele. mi-a placut totul: hainute bebe, tu gatita in rochitele alea, casa ta, clinica!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

33+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

laura ma bucur ca sunteti bine, iar legat de diferenta nu cred ca e problema, bb nu creste ca la carte, recupereaza ea. multumesc de felicitari.
eva, multumesc mult de felicitari
boo pt miine. sa ne aduci vesti bune.
ai mei sunt deja in pat, asa ca fuuug...
noapte linistita!

alexa simami

Mergi la inceput

despre contractele pt celule stem: pana la urma am chemat curierul acasa si le-am expediat. nu mi-a luat bani. a zis ca stie ca e cu plata la cei de la CordBloodCenter. sa vedem, daca nu o fi asha, o sa platim, dar tipul de la curierat asha a zis...

va multumesc tuturor pt felicitari!
eu as vrea totusi ca bebe sa stea in burtica suficient de mult. oricum, pe 6 august intru in luna a 9-a, deci daca s-ar naste undeva pe 20 august, as fi in sapt 38...
cat despre cezariana...am mai multe motive pt cate as opta pt asta. inca nu-s f hotarata, o sa le mai cantaresc pana la urmatorul control, adica in jur de 10.08
unul dintre motive ar fi ca eu nu nasc in caracal ci la 50 de km distanta si daca ma apuca...si o fi vreun trafic prin craiova...
altul ar fi ca am tensiunea cam mare si cica e mai safe cu cezariana
plus ca ma gandesc ca scapi si de niste posibile complicatii...
la nasterea naturala, la spitalul asta oricum te taie si...mi se pare mai greu de vindecat in zona aia...
in fine, cam astea sunt motivele mele

pozici
totul pentru bebe

33+ Florin Razvan

Mergi la inceput

alina, felicitari pt baietel!!!

pozici
totul pentru bebe

33+ Florin Razvan