Mamici norocoase de sept-oct 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Cristina, fetita ta este absolut geniala! hai ca m-am amuzat teribil cind am citit ce ti-a spus! simpatica foc! sa-i dai un pupic de la mine!

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Si acuma sa raspund la ce am citit:
Freshsi multumesc
Lauretasper sa fie bine printzesa.Ati fost la dr?
Babytza felicitari ptr logodna sa fiti fericiti
andy_g vazut hainutzele sunt minunate
alina felicitari o sa aveti si voi pereche

30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui andy.p

So fetele ne-am intors:suntem bine,cu caputzul langa buric si fata in jos ..asa ca mare lucru n-am prea vazut,n-a vrut nici o clipa sa ne arate nimic,a stat adunata si suparata si ma pedepsea pe mine cu lovituri.In rest e tot mai micutza..adica varsta gestationala nu se potriveste cu UM..sunt un pic ,dar ma bucur ca totul e la locul lui si in regula.
LA in cantitate normala si placenta fundica postposterioara gr.de maturareI
Nu mi-a spus greutatea a zis ca macar aia sa fie surpriza.

30+bbelina
AMR 10 saptamani

stai linistita, ai vazut cu ce vesti bune a venit Anca. bebelusii nu au un ritm de crestere constant, eu zic sa nu te ingrijorezi.
si la mine s-a intimplat la fel, 2 saptamini de diferenta, la ultima ecografie erau vreo 5 zile de diferenta dupa BPD, iar doctorul meu mi-a zis ca totul e ok.
hai, zimbetul pe buze, totul va fi bine.

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Laura, sa iti traiasca printzesa, sa fie sanatoasa ca frumoasa va fi sigur, asa vor fi toti puii de la odiseea noastra! E putin mai micuta, spui, asta nu e motiv de suparare, e fetita si poate voi, parintii, sunteti mai finuti. Important e ca e sanatoasa si ca sarcina ta e in regula!

Alina sa iti traiasca flacaul "zbenguit"!!! Eu zic ca e foarte frumos sa ai pereche, e ideal!!! Daca si medicul te-a felicitat pentru felul cum arati, ne alaturam si noi cu BRAVA

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 66 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Andy_p bebelina ta e o misterioasa, d-aia nu va arata nimic , stai linistaita mami, fetita e bine, nu ai de ce sa fii supi

30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

CD, in momentul in care validezi comanda ar trebui sa-ti spuna daca acele articole mai sint disponibile sau nu. eu cel putin asa am vazut, e drept, pina acum am dat numai o comanda, dar pot sa-ti spun ca din momentul in care am pus in cos si pina am ajuns sa validez, m-am trezit cu 2 articole care nu mai erau disponibile. iar asta a durat cam 30 de minute, era exact in ziua cind au inceput soldurile in franta.

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Hmmm....cand validez cosul nu imi zice ca n-ar mai fi disponibile...cred ca ma aventurez si le platesc , e 100 euro...daca se inampla ceva tot ma aleg cu vreo 5 produse

30s

Mergi la inceput

Cristina, sint foarte interesante articolele pe care vrei sa le iei tu. ma tenteaza si pe mine rulourile alea cu care blochezi capul bebelusului, eu vazusem ceva asemanator in Franta pe site-ul la redoute, insa ce ai gasit tu este mult mai interesant, avind in vedere ca aerul poate circula prin rulouri.

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui CD27

Hmmm....cand validez cosul nu imi zice ca n-ar mai fi disponibile...cred ca ma aventurez si le platesc , e 100 euro...daca se inampla ceva tot ma aleg cu vreo 5 produse

30s

vezi ce-ti zice cind validezi comanda, adica cind esti pe punctul de a da adresa si de a plati comanda...

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

piolica,eva sper sa fie totul bine..eu sunt optimista de felul meu,dar azi am avut o zi mai innorata,dar stiu ca DD e alaturi de noi toate si ne va ajuta sa aducem pe lume copii frumosi si mai ales sanatosi.
CD sa stii ca asa e ,n-am mai patit pana acu..n-a vrut si gata.Te

30+bbelina
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput